gratis breipatroon debardeur met v hals

Elke week nieuwe video’s! Activeer de bel zodat je de video’s kunt zien wanneer ze aankomen ❤ Hallo, mooie mensen! In deze video leer ik je hoe je een…
hoe gaat het [Música] en als we lieverd zijn, het is oké, jij bent gewoon raquel, ik zal degene zijn en laten we de wiskunde doen deze band is al Lina en het is veilig. Oké, we zullen deze sjaal samen maken en dit doel is mijn jurk. je chimarrão zoekt naar de stof deed het gisteren nooit Ik bleef tot witte rijst en laten we werken Ik gebruik deze Lan het gaat in babykleertjes hou van baby zolang je wilt 200 naald 175 Maar je kunt elke babywol gebruiken om kleren te drinken, want dat klopt, gooi het maar op de drinkband, wacht even en ik doe degene waarvan ik zeg dat het normale magie is, goed, het is de magische cirkel ok ik doe het zo ik zal het je leren ok ok het is alsof ik doe wat ik doe hier ok het is vergelijkbaar alleen om het zo te laten komen, trek aan de punt maar laat het en ok laten we een twee drie doen en we zullen hier 18 steken plaatsen boeren tion sticks hier ok en hier hebben we 18 steken van deze 8 stokjes Zoals je kunt zien is het een getinte LAN is erg mooi, de rest kun je kiezen eh iedereen ok ik vind het heel leuk om Alan te gebruiken voor babykleding ah ok oh het theeveld met heel lage steek als hij eindigt Kerstman kleding zwanger steek ok hier en de draad is over, we moeten eraan trekken Ok, je hebt Danielzinho Oh, wat als dat niet veranderd is, laten we zeg, zie eruit als een steek, het is als een steek, het is goed omdat het heel stevig moet zijn, ok, je kunt later niet loslaten, ok, ok, dus laten we het zo doen. OK dan knippen we rechts en dan gaan we volgen met een lage steek, wie hier alles heeft gekocht is er een van de sportschool, oké en steek de steek in elkaar en dan goed en we gaan het een beetje verhogen, goed , laten we hier veel verhogen, oké en er zijn zes punten die niet toenemen enen in de mand Het is vijf op het zesde moment dat ik 5 doe en op de zesde verhogen we een punt één twee drie vier vijf en op de zesde verhogen we één ok Je hebt een beetje in het deeg wat zou drie verhogingen in één zijn ok hier, laten we er nog een doen hier, oke o kus samen in de eerste steek we maken drie verhogingen ok, ik wil 21 steken laten we hier een klein beetje volgen waar we zijn begonnen en dan volgen we ok en hier zet ik de Zinho marker je kunt een lieveheersbeestje of een speld plaatsen of dezelfde draad draad is gewoon zodat je weet waar je bent begonnen en waar je later moet eindigen, ok Dat is alles waar we niet eens aan denken en wat we hier hebben ik heb alles goed afgemaakt het is alleen voor de markeer ok en hier in de zones doe ik nog drie verhogingen hier, laten we er nog drie doen, of twee meer nu, goed, maar drie in deze carrière, het is goed en dan zullen we gewoon volgen, ok, de andere Ik heb er hier een bij elkaar gezet, een andere kant hier vandaag en laten we er nog een plaatsen, we doen er gewoon omheen oh ok en dan is het tijd om warme kleren te maken voor de meisjes Ok nog een hier twee samen en nu zullen we gewoon volg rond ok We zijn hier aangekomen waar we begonnen en laten we gewoon volgen ok laten we wat publiek maken ja het is verhoging ok ik zal een beetje werken een paar ronden OK en ik heb elf races gereden Een keer met lage punten is een carrière van hoge punten en 11 met dieptepunten hebben we en Raquel zit erg strak in mijn hoofd ook de pop goed als hij erg strak zit leg je hier wat meer hechtingen ok Maak het gewoon ongedaan en doe het nog een keer heb geen haast oké we moeten leren hoe om een ​​taak ongedaan te maken. Oké dus als je alles te veel nodig hebt is het er dus ik heb 11 rijen 11 11 en mooi gemaakt Hoe maak je deze fout in deze band want morgen moet je de oude eigenaar zijn oom het ontwerp is nee het is geen probleem ok ok doe het hier en nu ik ga draaien ok ik ga kleren wassen evody zal nog steeds RS het is binnenstebuiten ok Oh normaal het zal doorgaan we zullen een paar ronden doen ok student ik ga het is als dit ok voor een beetje ok, maar ik deed de eerste ronde in prime Het is ok en wat er gewoon aan de hand is, is gewoon ermee bezig, het is net als de bewegingen Ok gewoon rond het is prima hier meer in knopen en hier aan de verkeerde kant dus als je doe het met een lijn zoals de Anne Camila-modellijn, je kunt wat A meer doen omdat ze niet uitrekt, het is wanneer ik Lilo ben en het neemt ons mee zoals Lana oké hier is het met Lana oké, niet uitrekken, oké Alan is ok en ik heb hier weinig in deze ok mooie mensen nu ga ik een ketting maken een zeer lage steek een ketting een zeer lage steek rondom Ik ga naar de g ym er is een steek van hen anti unacademy het is een olifantensteek in elke ruimte jij het is thuis in een kleine ruimte en overal is het goed overal La Bonita Ik kwam hier aan het einde het was overal dus het is allemaal de favoriet’ ik we dachten dat we zouden gaan knippen en als een kleine ketting twee kleine kettingen zal doorknippen en we zullen terugzetten omdat deze kant hier de rechterkant is, maar we zullen rechts draaien, dus we leggen er hier een terug tijdens een misdaad, nou dus elke keer dat we knippen we doen het ok en elke keer als we het knippen en Lilo Kijk hier eens oke de mijne vindt het leuk tijdens de nacht en alles wat je niet hebt iets dunner je bent eraan gewend, het komt goed, het is goed, en we’ ik ga het altijd doen, toch, mooie mensen en ik ben een tijdje gelukkig, ik ben heel gelukkig, heel gelukkig. voor alles zijn er onderwerpen hier ok ah ok hier gaan we daar ok het is ok hier hebben we deze pompons ok je kunt een grote kleine blanke man met roze zetten ok oh wat je wilt ok gek wat je wilt ok ok en we gebruiken siliconenlijm, ok en zet het hier, kijk, het ziet eruit als een cup cake, goed makkelijk en nu gewoon een sjaal maken, laten we lavendel de deken maken, rechts Latin Alina OK nu met deze draad hier, lavendel is hetzelfde is dezelfde draad als het dezelfde tags kleur lavendel ok mijn schattig ok laten we er een maken hier al een hebben hier rechts twee drie vier vijf zes zeven kleine kettingen Stad notitieboekjes ok ons ​​gebraden en ik kom hier bij de vierde sportschool ok een twee drie vier ah ok ga terug we gaan de andere doen en dan ja de andere hallo en de laatste Ok en we hebben vijf steken 5 met de eerste kleine ketting 2 3 4 5 en nu gaan we één twee drie beurten omhoog wanneer de dezelfde kant is genaaid, keer zo altijd zo Ok als deze manier altijd betaalt ok, mooie jongens, hier plaatsen we het samen, ok, en hier hebben we het: de ketting, goed, en nog een steek twee moet blijven

altijd met vijf, goed, er zijn 3 e4 E5 Ok, ik ga één, twee drie omhoog die al de eerste Virar vormen en altijd zo en dan doen we wat carrières, het is gewoon zo, omdat het gemakkelijk is, goed Oké, laten we een beetje meer doen zoveel we willen en ik heb 41 rijen gemaakt het zijn 41 munten en de Avenues Ok kijk, meet het zo, het is ongeveer 30 centimeter 32 ok alles wat je moet weten is ok Hallo Zet het zo zelfs meer – 32 cm Ok maar als ik altijd zeg dat je de maat maakt die je wilt ok en hier knippen we het en dan zetten we me terug en daar deden we het voordat Ok teruggaan naar de roze achtergrond rechts getint roze ja maar ik zag het hier in het begin en het is niet moeilijk goed doen we het snel en dan, zoals ik al zei, je moet geduld hebben, wil het doen OK, hier wil ik aan het begin twee kettingen maken zodat we ze hier kunnen plaatsen, kijk aan de basis, ok en doe twee kettingen, laten we eens kijken hoe het er goed uitziet en het komt goed, goed strak, twee kleine kettingen is het dieptepunt aan de basis van het boek laat als hij me vertelde terug om altijd de lijken van de notitieboekjes te wassen, oh, het zijn maar twee kettingen en steek de steek hier en goed volg de hele carrière twee ok en hier en nee ok, goedemorgen laten we er weer twee plaatsen ja ok en twee kleine kettingen en laten we gaan ok het is altijd een aan de basis ok maak de ronde in deze hele carrière en hier doe hetzelfde ok hier komt hier aan het einde, kijk naar deze, we zetten de andere steek in elkaar en laten we hem nu trekken met de zeer lage steek, ok en we zijn klaar, we knippen het af en laten we de koude terug doen Ok, ik was zo en de twee uiteinden en het was zo, nu kunnen we een beetje lijm aanbrengen, het betaalt niet voor siliconen Oké en laten we het zeggen zoals jij wilt, ok ik zet het hier en hier, zet drie goed Ik wil er drie zetten oké oké Ze zijn klein, je praat zoals je wilt, oké ? wil niet zetten wil niet zetten wil Pearl vleugel je moet beantwoorden voorgeschreven en ik zal hier hetzelfde doen ok en het was alsof ik het niet met een pony deed om het anders te maken ok mevrouw Alice complex om het een beetje te onderscheiden oké en zo was het, waarom is onze pet zo, wat is er? [Música] en toen was het als onze sjaal en neem de kerstpanda mee naar onze deken ok onze pet ok En deze jurk de link staat in de beschrijving er is het ook in het kanaal Ok en in mijn kanaal is er ook deze jurk dus ik heb hem echt gemaakt in een andere kleur, maar dan kun je het als bruid doen, oké En dit kleine aapje, oké, ook, het is een goede tijd, oké Onthoud dat er elke week nieuwe video’s zijn, oké En God is niet een god van de hele week. om meldingen van de nieuwe video’s te ontvangen als je het leuk vond dat het dit kanaal heeft en het is actief en ja door de belcampagne en vergeet niet dat Jezus van je houdt, hij herinnert zich dat altijd Ok samenvattingsthema en nog een dag Ok heel erg bedankt veel voor je gezelschap, nee dank je God zie je me bellen God zegene je het is klaar tot de volgende keer doei doei dan [Música]