gratis breipatroon debardeur v-hals

Hallo allemaal, dit is een willekeurige weekendvlog die mijn haakproces documenteert. Geen tutorial, maar je zou veel informatie kunnen leren van de eerste 5 minuten van …
hallo jongens goedemorgen goedemiddag goede avond waar je ook naar me kijkt heel erg bedankt voor het klikken op deze video ik ben zo opgewonden om eindelijk mijn tweede vlog te filmen als je de allereerste niet hebt ingehaald zal ik hem linken onderaan in het beschrijvingsvak gaat deze video over mij en documenteer ik mijn hele week haak 10 deze week was erg mooi ik heb aan een flink aantal projecten gewerkt en ik ben zo opgewonden dat ik een inhaalslag heb gemaakt vrij snel en verkennend met verschillende soorten steken, dus een project waar ik aan heb gewerkt en waarmee ik succesvol ben geweest, is dit schattige babyjurkje dat ik voor mijn dochter heb gemaakt. De tutorial zal zeer binnenkort op mijn kanaal verschijnen, ik weet dat jullie dat zouden doen ik ben dol op het uitproberen van dit patroon, vergelijkbaar met de jurk met bladpatroon die ik enkele maanden geleden uitbracht, dus dit is de kinderversie het wordt geleverd met een heel erg eenvoudige beginnersvriendelijke babydooier wat luie details en het wordt een leuk project dit is de achteraanzicht en ik kan niet wachten om de tuto te laten vallen zowel rial als film maak een paar foto’s met mijn dochter die het draagt ​​deze maand van mij is een maand waarin ik veel dingen probeer die ik normaal niet doe, bijvoorbeeld een badpak bedekken ik maak mijn allereerste die mijn huidige week voor de video van vandaag dit elk patroon is geïnspireerd door een van de beste haakontwerpers van oeganda haar naam is dee ik wil dat jullie haar kanaal gaan bekijken um ze heeft een heel eenvoudige maar netjes gestikte cover-up jurk gemaakt het was erg cool ik hou van haar kleurencombinatie en ik had dit al een tijdje in gedachten ik dacht dat het cool zou zijn om de versie van het badpak met die specifieke steken te maken ik werk aan een tweedelig badpak en ik ben van plan om een ​​cover-up toe te voegen die er meer uitziet leuker je werkt gewoon mee met de steken die worden genivelleerd door een kaart je hebt maar een paar panelen nodig om het hele lichaam te voltooien deze week is erg druk geweest als je me volgt op instagram en je echt naar mijn verhalen kijkt je weet dat ik zwanger ben ik ben over een paar maanden uitgerekend ja ik heb het niet echt verteld niemand, maar het is duidelijk in een deel van mijn tijdspanne, nou ik ging voor geslacht gisteren en ik ken het geslacht van mijn baby nu dus we verwelkomen een nieuw familielid jullie moeten het geslacht van de baby raden in de comments sectie i ben zo opgewonden ik ben ook van plan om wat baby-outfits te maken die dingen zijn die ik echt doe ik ben erg optimistisch dat ik meer tutorials zal maken over dat ik ook een paar garens van een online winkel heb gekocht ik zal hun informatie koppelen in de beschrijving voor enkelen van jullie zijn in ghana um de yang is waarschijnlijk gemaakt in nigeria ik kocht ja ja honderd procent acryl ik gebruikte een paar stukken ik denk dat ik drie en een half gebruikte voor deze babyjurk en dan minder dan een kwart want dat betekent groen bouwen, ik heb eigenlijk vier kleuren gekozen en ik hou gewoon van het garen de textuur is geweldig en het is heel uniek jongens, dus het kostte ongeveer de helft van mijn salaris en ik ben van plan het verstandig te gebruiken binnen de paar dagen die ik voor me heb, hoewel het zal tijdrovend zijn, ik neem graag pauzes omdat ause ik ben zwanger en ik wil mezelf niet stressen ik ben op youtube geweest en heb veel video’s gekeken en ik kwam een ​​tweeling tegen ik was verrast ik kwam er net een paar dagen geleden achter dat het een tweeling was we hebben kanalen gehaakt een is sleutel en ik denk dat de ene harley is als ik de naam goed noem, ze dagen zichzelf allebei uit om projecten te haken en ik vind het geweldig, dus ik zou dat soort uitdagingen kunnen doen en ik denk dat het leuke inhoud voor het kanaal zou zijn, dus als je denk dat het een reactie zou zijn hieronder laat me weten wat je mening is over deze rihanna is al een tijdje trending sinds ze een croissantontwerper is gevestigd in een van de Caribische landen en ze een hot-adres heeft gemaakt ik weet zeker dat het heel snel gaat trenden maar ik ben niet van plan zoiets te maken, laten we eens kijken of jullie willen dat ik hieronder een reactie geef ik ben van plan aan projecten te werken waar ik niet echt bekend mee ben er zijn zoveel projecten die ik nog niet heb geprobeerd als haakontwerper ben ik van plan om dekens te maken met mijn restjes hopelijk ben ik tegen het einde van het jaar heel snel klaar ik maak een wieldop voor mijn auto en ik denk dat het een leuk project zou zijn jongens wat denken jullie wat denken jullie want ik maak altijd jurken en cover-ups ik dacht dat het heel cool zou zijn om zoiets te maken waarschijnlijk documenteren als een vlog of misschien een terugkeerpatroon maken en ik zal ook een goeroe proberen ik heb een paar basissteken geleerd en ik ben van plan om aan iets leuks te werken voor mijn dochter of inkomend familielid de lichten zijn uit hier dat is de situatie hier in afrika vooral mijn land dit is al sinds de ochtend en ik ben van plan veel interessante dingen te filmen en te documenteren dus waarschijnlijk zal mijn camera zijn ik ga heel snel dood en ik ben niet van plan om op te nemen terwijl mijn camera leeg is, dus ik zou nu pauzeren en aan mijn projecten werken ik zie jullie over een beetje goede avond jongens de lichten gingen letterlijk aan het is precies 18.47 uur is geweest op sinds 9 uur hoe om te gaan met dit alles wat heb ik vooruitgang geboekt s het is eigenlijk tijdrovend maar gemakkelijk ik ben dol op het effect tot nu toe het lijkt op een skelet met ribben mijn proces is een beetje anders dan deze tutorials reiger is vier panelen maar de mijne is twee panelen maar ik wil drie lusregels maken voor vanavond zal ik zoveel mogelijk proberen om dit hele panel af te maken ik zal ook een voice-over doen op mijn vorige tutorial ik ben zo uitgeput omdat ik niet echt pauze neem dus jongens ik neem een kleine pauze om aan mijn voice-over te werken dit is deze reversmicrofoon die ik voor het grootste deel van mijn voice-over gebruik soms heb je zoveel in je hoofd als je aan het haken bent terwijl je tegen je praat soms overslaat of je neemt lange pauzes die de video maken extreem lang dus ja daarom doe ik meestal voice-overs en ook dus wacht ik tot ‘s avonds vooral zodat het huis extreem stil is en dan ga ik door om mijn stem hiermee te maken ik zal zorgen

en waarschijnlijk zal ik jullie morgenochtend mijn voortgang laten zien goedemorgen jongens is het raar dat jullie je zo down voelen zo vroeg in de ochtend ik voel me gewoon down vandaag en ik heb veel projecten waar ik aan wil werken ik voel me gewoon zoals overschakelen naar een ander project het gebeurt gewoon als jongens wat denk je ik hou er gewoon niet van om een ​​project te verlaten omdat ik er misschien niet meer naar terug ga, dus ik heb een aantal bestellingen op instagram gekregen die ik van plan ben te werken en je weet dat anderen de prioriteiten dus je hoeft de bestelling niet te verlaten dus ik moet eraan werken en gisteren was zo saai jongens gisteren was saai vanwege de stroomstoringen en ik ben gewoon van plan vandaag gebruik te maken van de koude cruciates ontspan en je weet dat ik aan mijn projecten werk dus ja, laat me stoppen met praten en time-lapse uh hallo jongens het is weer een mooie dag zoals hoe gaat het met iedereen ik heb gewoon deze hunkering naar het drinken van voedselsappen ik werd zwanger dus wat denken jullie hebben jullie soortgelijke verlangens het is een beetje raar dat ik hield nooit van yoghurt tot ik toch zwanger geworden, je kunt aan mijn achtergrond zien dat ik gisteren het allereerste panel heb kunnen maken was een beetje soepeler ik geniet van sommige films als je wat netflix-aanbevelingen hebt, reageer dan hieronder Ik wilde alleen de originelen zien die is een oude serie eh ik denk dat ik in het vierde seizoen zit dus dat was waar ik gisteren van genoot en het was echt heel gaaf om tegelijkertijd te kijken en te haken kunnen jullie van multitasken haken en films kijken of doen andere dingen op dit moment ik wou dat ik een mag-rag had omdat er water over mijn tafel gemorst is het is precies 10.46 uur vandaag wordt een drukke dag voor mij want het is een zaterdag en ik ben van plan om een ​​paar huishoudens te doen klusjes en werk aan het tweede paneel voor de cover-up van mijn zwemkleding ik hou je op de hoogte en waarschijnlijk zal ik de video voor morgen afronden omdat ik eigenlijk zou bewerken dus jongens ik sta hier kaal op ik ben een goeroe me patroon ik hoop dat je dit duidelijk kunt zien i het is niet schattig zoals jongens ik maak dit voor de verjaardag van mijn dochter ik probeer gewoon leuke dingen te zoeken en dit heb ik zo vaak gezien op take talk alsof ik er gewoon een in een andere wil maken kleur waarschijnlijk die past bij haar jurk ik ga daar ook aan werken voorlopig ga ik beginnen met het mouwaspect voor een kant van de badpakken bedekken dus ik ga gewoon haken en ik zal je zien en houden jullie zijn geüpdatet dus hallo jongens vandaag is zondag de laatste dag van de vlog en het was vermoeiend deze week maar het was zo productief ik heb eindelijk mijn breinaalden gevonden alsof er een scheef staat laat me het rechtzetten goh ik denk dat het nu beter is deze zijn mijn allereerste breispelden ik weet niet of ik weer moet gaan breien het is al zoveel maanden geleden dat ik iets heb gebreid maar waarschijnlijk ga ik wat kleine projecten proberen en het ook documenteren ik vond ook deze schattige tattoo ik heb gewoon zin een nummer maken ik ben een verzorgde versie hiervan dit is zo schattig jongens zoals gewoon chec k dit uit als je patronen hebt die suggereren, reageer alsjeblieft hieronder het is een zondag waarschijnlijk is iedereen naar de kerk nu ik heb gisteren wat vooruitgang geboekt laat me het jullie laten zien dus ik ben momenteel op de mouw ik zou ongeveer zeven uur moeten maken zes regels om de hand of arm te bedekken, afhankelijk van de grootte van de persoon, dus ik gebruik mijn hand als een experimentlengte is ook goed ik ga dezelfde versie hiervan maken die de tutorial zal zijn, dus ik zal filmen wanneer ik zit in dit project jongens ik ben al begonnen met bewerken ik kan gewoon niet wachten om deze video zo snel mogelijk te uploaden ik heb een nieuwe term gemaakt ik weet het niet ik ben gewoon slecht in thumbnails dus als je suggesties voor thumbnails hebt laat het me weten ik hoop dat deze vlog de moeite waard was als je wilt dat ik dit vaak doe abonneer je en zet je berichtmelding aan laat het me ook weten in de commentaarsectie als je dit leuk vond er zijn verschillende tutorials op mijn kanaal sommigen van jullie nog niet eens gezien omdat youtube het waarschijnlijk niet heeft aanbevolen ik wil dat je ze bekijkt en me je mening laat weten en als je vragen hebt, stel ze dan alsjeblieft door me te volgen op instagram ik ben er altijd om je vragen te beantwoorden, dus ik zie je in de volgende video doei