Breimat-model

Breimatten maken

Ik blijf je verschillende breiwerken laten zien. Voor jou vandaag breimat patroon Ik wil zijn productie laten zien. Ik zal je ook een video laten zien voor de constructie van de mat.

Model breimat zeer stijlvol en erg handig ontwerp. Als je het leuk vindt om zulke verschillende ambachten voor in huis te maken, moet je zeker eens naar dit model kijken.

Model breimat Voor de constructie werd een zacht, gekreukt touw gebruikt. Het middelste deel van de mat is gebreid met deze draad. Nadat de ketting voor het middendeel was getrokken, is begonnen met het maken van leuningen aan deze ketting.

Model breimat Het middelste deel, dat gebreid wordt tijdens het begin van de constructie, begon alsof de basis van de slofjes gebreid was met een haakpatroon. Nadat de leuningen waren gemaakt, werd het midden van de mat voltooid door elke hoekomslag te vergroten.

Nadat het middelste deel van de gebreide mat is voltooid, worden de randen weer met haakwerk verwerkt. Hier worden drie verschillende kleuren touwen gebruikt. Allereerst werden met groen touw leuningen en nesten gemaakt.

Op deze nesten werden roze draad en pinda’s gemaakt van trapleuningen. In de volgende rij werden vier leuningen gemaakt tussen bruin touw en elke pinda. In de volgende rij werd aan bruin touw en kettingen getrokken en werden nesten gemaakt op de leuningkoppen. Later werden er weer kruisvlechten gemaakt met bruin touw. Daarna werd de groene kleur weer gebruikt en ging het model op deze manier verder.

Model breimat U kunt de onderstaande video bekijken om de bouwfasen in detail te leren kennen.

bron: yarnandhooks.com/index.php/2017/12/04/crochet-tulip-stitch-oval-rug/