Gratis Dames poncho model met kwastjes
Puskullu-Lady-Panco

Eenvoudig damesponchopatroon

Ik hou van gemakkelijk en opzichtig breien. Ik zal het je vandaag laten zien Damesponcho met franjes Het model is een stijlvol en flitsend model dat op deze manier heel gemakkelijk te maken is.

Wie graag breit met haken of op zoek is naar een ander breipatroon voor zichzelf, moet zeker eens kijken naar het vrouwelijke poncho-model dat ik vandaag zal laten zien.

Puskullu-Lady-Panco

Damesponcho met kwastjes Het model is gebreid met haakwerk en er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige haaktechnieken. Rijen waren gemaakt van leuningen om poncho’s van te maken. Met andere woorden, het is een handwerk dat iedereen die weet hoe je leuningen met haakwerk moet maken, kan doen.

Damesponcho met kwastjes Het model is op een heel andere manier gemaakt dan de klassieke poncho-breitechnieken. Poncho wordt gemaakt door twee stukken te combineren.

Om deze twee stukken te breien, moet u rekening houden met uw eigen lengte. Meet de kettingmaat dienovereenkomstig, aangezien u het stuk dat u maakt van voren naar achteren op uw lichaam gooit. Maak er dan relingrijen op.

Combineer de twee stukken breiwerk die je hebt gemaakt, net als hier. Dit deel wordt het achterste deel van de stoot. Alleen het gedeelte onder de nek aan de achterkant is zo gecombineerd. Aan de voorkant is er geen samenvoeging.

Damesponcho met kwastjes Hoe het model staat, wordt beter begrepen in deze afbeelding. Dit model poncho, gemaakt met touwen in verschillende kleuren, kan een voorbeeld voor je zijn. Je kunt ook een poncho maken met een andere breitechniek dan hier.

bron: pinterest.com