Alize-Puffy-Baklava-patroon-babydeken

Babydeken met baklava-patroon maken met Alize Puffy

Ik wil je een prachtig touwtype laten zien van het touwmerk Alize. Het is een zelflussen fluwelen touw dat het merk Puffy Alize onlangs heeft gelanceerd. Het beste van deze draad is dat zelfs degenen die niet weten hoe ze moeten breien, dekens kunnen maken met deze draad.

Alize Fluffy een touw met zelflussen. Veel mensen hebben van deze draad gehoord, misschien wel voor het eerst. Veel vrouwen die van deze draad hebben gehoord, weten niet hoe ze deze draad moeten breien. Ik zag deze draad voor het eerst en vond verschillende breivideo’s. Ik zal doorgaan met het geven van informatie over hoe verschillende vlechten worden gemaakt met deze draad voor jou.

Deken met Alize Puffy Je hebt geen haak of fles nodig, want de lussen worden automatisch genomen. U kunt verschillende patronen maken door simpelweg de lussen te kruisen die hier klaar zijn.

Deken met Alize Puffy Er zijn verschillende modellen waarbij twee touwen samen worden gebruikt. Alleen blauw hier Alize Fluffy gemaakt met een babyjongen deken.

Alize Fluffy U kunt deze dekens zowel voor baby’s gebruiken als om grotere dekens te maken en deze op de bedden te bedekken. Hiervoor moet je natuurlijk meer touw uitgeven. Dit kan wat kosten.

Alize Fluffy Zorg ervoor dat u de instructies volgt die u worden gegeven door de onderstaande video zorgvuldig te bekijken om een ​​babydeken met ruitpatroon te maken. Ook als je niet weet hoe je in korte tijd moet breien, kun je een mooie en handige deken voor je kindje maken.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=aPv1hLCSZyU