Different-Blanket-Model

Dikke dekens maken

Tegenwoordig kunt u een mooi zacht en dik product gebruiken dat u gemakkelijk kunt gebruiken in koude winterdagen. deken model Ik wil laten zien Deze deken moet je zeker eens bekijken, hij is heel gemakkelijk te maken.

Ik zal het je vandaag laten zien deken model Een deken gemaakt van dik gebreid garen. De dame die eigenaar is van de buitenlandse site waar ik dit dekenmodel heb gekocht, houdt vooral van breisels met dikke draden. Hij breit zoals dekens, truien en vesten. In de toekomst zal ik de breiwerken die ik leuk vind op deze site met jullie delen.

Vandaag zal ik laten zien deken model Het is een model gemaakt met zeer eenvoudige haaktechnieken. Ik zal je een videoverslag geven voor de constructie van de deken. Hoewel het in een vreemde taal is verteld, kunt u gemakkelijk begrijpen hoe het wordt gedaan als u de video bekijkt.

Bij het maken van dekens werden de dikste breigaren gebruikt. Er wordt een dikke haaknaald gebruikt die geschikt is voor deze draad. De maat van de deken is eigenlijk aan jou. U kunt beginnen met het breien van uw deken door aan een ketting van die lengte te trekken, wat u maar wilt.

Het deken model Een mooie deken die je altijd graag aan wilt doen zodra je op je bank zit. U kunt deze dekens ook voor uw kinderkamer maken.

Deken model Nadat de ketting in de eerste rij was getrokken, werden leuningen langs de rij gemaakt. In de tweede rij, nadat begonnen is met het maken van een leuning, wordt deze achter de leuning in de onderste rij gepasseerd om het model te maken. Later werd er om de leuning in de onderste rij gehaakt en werd er weer een leuning gemaakt. Het is verwarrend als het op deze manier wordt verteld, maar je kunt het model gemakkelijk verwijderen als je de video bekijkt.

bron: www.sewrella.com/crochet-mini-basketweave-blanket/