Ic-Ice-Rings-With-Square-Motif

Verschillende vierkante motiefpatroon

Vandaag wil ik je een heel gemakkelijk te maken maar heel ander motief laten zien. Van dit vierkante motief kun je ander breiwerk maken zoals een babydeken of een grote deken, onderzetters.

Concentrische ringen Eerst werd een aantal kettingen getrokken en werden leuningen aan deze ketting gemaakt. Hier kun je de maat van de ring bepalen. Je kunt een kleine ring maken en een vierkant motief maken zoals hier.

Je trekt een ketting aan het tweede kleur touw en haalt deze ketting door de ring. Later worden aan deze ketting leuningen gemaakt met voor elk een leuning.

Hier moet je de afbeeldingen zorgvuldig bekijken om de ringen goed te houden en om de in elkaar grijpende ringen correct te maken. Binnenin de roze ring is weer een ring gemaakt met groen touw.

Ten slotte is er nog een ring gemaakt met roze draad. U kunt de vorm van de ringen bekijken door de afbeelding te bekijken.

Concentrische ringen Om het patroon in een vierkant motief te veranderen, werden 6 rijen valse naalden gegraveerd totdat het motief een vierkant motief werd. Op deze manier blijven de ronde ringen in het midden en ontstaat er een vierkant motief.

Hier concentrische ringen Na het maken van het model moet op het vierkante motief worden gelet. Als u te vaak breit, kan het motief worden verzameld en zal er een slechte afbeelding verschijnen.

Bron: http://iskusnitsa-tm.ru/blog/43648607905/Kvadratnyiy-motiv-so-spletennyimi-koltsami