Baret-nek-kraag-voet-enkel-warmer

Baret-hals kraag-enkelwarmer set gemaakt met naaldbreien

Ik ben dol op de modellen met sjaal-baret, barethandschoen en baretkraag gemaakt in sets. Vandaag wil ik je een mooi trio-teammodel voor je laten zien.

Gemaakt met naaldbreien kraag met beanie-hals en enkelwarmer Ik wil het model laten zien. Over het algemeen bevatten deze drie gebreide sets een beanie-halskraag en handschoenen, maar in tegenstelling tot dit is een enkelwarmer bij deze set inbegrepen.

Het model dat ik hier laat zien, heeft een trio-set voor een meisje. Een warmer en een baret zijn gemaakt met een kleurovergangstouw in roze en grijze tinten. Een effen roze kleur heeft de voorkeur voor de halsband.

Beanie-halskraag en polswarmer team gemaakt van breinaalden. Het breinaaldpatroon dat hier wordt gebruikt, is een haarvlechtpatroon. Het vlechtmodel dat in dit pak is gemaakt, dat is geborduurd met dik touw en naalden, is ook behoorlijk dik gemaakt. Op deze manier worden zowel de opkomst van het model als het uiterlijk mooier.

Je kunt dit model ook laten maken met naaldbreien voor jongens. Dan kies je geen donkere draden en maak je de enkel warmer.

Bovendien is dit model een model dat je voor jezelf en jonge meisjes kunt maken. Een heel handig naaldbreimodel dus. Het kan de voorkeur hebben voor kinderen omdat de halsband gemakkelijk te dragen is. Maar indien gewenst kan het met hetzelfde model gemaakt worden.

bron: www.stranamam.ru/post/12095478/?sharelist=true