hallo welkom bij deel 3 van onze draad eerst ik zo ik ben klaar met het brein van mijn huis wordt ik heb een niet zo breed gemaakt heb liever zwanger voor deze tranen en ik ga nu starten met het plaatsen van de markeerders wilde raar van de ga even mijn schema de nog eens bij halen nog even een beetje inzoomen zo dus dit is al schema dit is onze haas opening begin van de ronde en die vier rode lijnen dat zij daar gaan leiden die verdelen onze trying rug kant voor kat mauwt rechts en marlies ik heb voor de rug de lucas hier weer gestegen nodig door de voorkant hoek
omdat ik geen ieder achter de rug de ronde start bereikt nu 22 zeker een de helft van die 44 tot ik aan de eerste raamwerk om en dan plaats ik de eerste markeren uitzoeken dus twee te steken tot de eerste macht brei gewoon er is zodat zouden moeten zijn 220 eerste markeerder ertussen en zo gaat het door om roos belangrijk de 22 steken van de man rechts plaatsen ronde markeren dan 34 steken voor de voorkant te berde markeren 22ste voor de maurice de liefde markeerder en dan de laatste 22 steken breien tot uw eer aan perry van droom bent en dan kom ik bij