hallo welkom bij deel 2 van onze raak lantra in een stuk ik heb ondertussen mijn steken opgezet voor de halsopening ik moest de 132 op ziet er zo uit dames dus zeker komen bijna dat alle puntjes ik moet er nog twee doel ik wil je die even laten zien ik doe dat op deze manier lucy neemt de twee draden tussen jou en je wijsvinger zo zet steeg op je ziet daar nog veel filmpjes van op youtube hoe die juist moet doen proberen op te letten dat ik werd opzichte van we steken de steken niet te dicht bij elkaar opzet is ik probeer een beetje afstand te houden tussen de steken zodanig dat het draaien
aan de eerste toer een beetje foto gaat zijn ook mensen die het weer de rijken hadden meegenomen steken op te zetten of gewoon een dikkere draad maar ik probeer gewoon de afstand een beetje raar zoals ik heb een 132 en dan is het tijd om de rommel te slagen als je daarom dus gratis belangrijk dat je eerst naar kijkt dat om je steken zo zie je dat hier aan de binnenkant ervan je brein had ga even een beetje uitzoomen dat alle knopjes aan de binnenkant van je bereidingen dus als er een bruine manier maak je de ronde niets laat want ik gebruik het ruige ga je niet kunnen
aantrekken dus let erop dat alle knobbeltjes mooi aan de binnenkant en ja en dan kan gebeuren ik ga er ons laten en gaan eens mijn hal voor de raam brei je kan er ook voor kiezen om je halsboord er achteraf aan te draaien dat geeft iets meer stevigheid aan je huis wordt dat die minder snel uittrekt nu eerlijk gezegd heb ik daar nog geen problemen mee gehad dus ik krijg gewoon ineens m'n hals door te gaan ik draag een patroon van twee steken rechts 2 steken averecht dat we zeggen dat mijn steken aantal deelbaar moet zijn door 4 wat is het geval nu kan ik een patroon kiezen van een
steken rechts een cicade rechts of nog iets anders wat je naar mooie is dus beter om te slagen ik ga mijn maag lever hier ook tussen alle begin van de om data die ik de juiste draad mee om te starten langeweg praat zo en ik steek in de eerste steek in en prijs en de volgende ook les en de volgende twee office en dan weer twee steken recht en 2 steken adres en zo ga ik de tool rond en dan kom ik bij je terug