hallo leuk dat je kijkt mijn naam is lara ik ben de oprichter van strikken en met sprik en ik mensen zoals jij helpen om mooie dingen te brengen twee jaar geleden maakte dan bruin persoon van deze colsjaal ja warme dikke colsjaal een enorme cocoon eigen super fijn super zacht je verwarmt en je geschikt om buiten naar de buitenlucht in te huren buitenlucht mee te trotseren maar ook thuis is het heel fijn om te dragen als de met je account op zoek gewoon met je sim het om weg te kruipen dus de kleur van het reisdoel maakte een beetje ja kippig wel het ook luchtig blijft onder
de allemaal gaatjes in de onvrouwelijk zitten ik gebruik de coach onszelf van twee jaar en laatste een ik hem uit aan een vriend van mij en die wil hem af die nu teruggeven en dacht ik weet je wat ik zou er voor hem ook in breien wandcontact nog best wel stoer en dus het op mijn mannen variant te maken en vaak ga ik dus een ook in te maken met de grijs als als basiskleur dus in plaats van het gebroken wit en op zijn verzoek een blauwe kleur voor de bovenrand die twee zaken die gaan punt varianten maken goed wat heb je dan nodig als je zelf ook zo'n colsjaal maken
nou mol natuurlijk ik heb gekozen voor een 100% natuurlijke garen 100% wol garen van lana grossa die heeft mij elly het is een gave wat stipjes voormeld dikte 12 de stekenverhouding is versleten en 11 naalden om teamwork in vind hem echt te draaien en fan wonnen van 50 gram en de 40 meter op een bol nou om een zoon koopt maken privacy in het rond gebruik zonder naden om enkel te maken heb je 4 bollen dag van de basiskleur dus vier grote voor de volgende en een voor de top accentkleur bij het gezicht slaan schuift wollebol met met je brein naam nodig de kool bereik op rondbreinaalden van 12
mm dik dus ontzettend dik moet je gaan bijna ziet er komt van 4 mm breinld je voor de dood hart snel gaat dit is echt iets wat je met een avond dan op elkaar bij het in elkaar kan je hem af hebben de strass het met de en wat millimeters en de rond mijn draad is 60 centimeter waar kan je mooi precies doen bloeden op kwijt en dan duurt het nog een private rang nodig hij blijft het rood is vraag het aan te loaden verkeerde knopje onderin beeld en dus laat ik wil je uitnodigen fedele patroon wil je ook wel zo'n kool snel voor je slaap pruilen download de patroon haar rol in huispak
bruin hadden van 12 mm en 60 centimeter leggen en dan zie ik je graag bij de volgende video blog