welkom bij deze tutorial voor babyslofjes met de verticale stokjes en ribbel mijn naam is tessa wat heb je nodig om deze slofjes te gaan maken je hebt nodig en ga en bol je hebt nodig een kleurtje om te af te werken ik heb voor onze gekozen hebt een haaknaald nodig ik heb de haaknaald 3mm gebruikt dat ligt natuurlijk ook een beetje aan de wol en naar de grootte van je slofjes die je beeld te maken en een schaartje heb je nodig veel plezier bij het maken van deze slofjes we beginnen met de lus je draait een dubbel de draad door en trek hem daar gaat haaknaald in gaan we opzetten 10 lossen dus een twee
drie vier vijf zes zeven acht negen tien dan gaan we nu 7 vaste doen de eerste sla ik over dan ga ik hier in beginnen dus ik slapen een over haar in deze lus beginnen is een vaste twee vaste drie vier vijf zes en zeven zitten er 7 gasten dan ga ik nu in de laatste lus ga ik vijf vasten in deze maken dus de komt hier een kaap in dezelfde lus 2 3 4 en 559 in dezelfde lus gedaan dan ga ik nu 8 vaste terug haken is lus 1 2 3 4 vijf zes 7 8 dan doe ik twee losse één twee ga ik nu halve stokjes maken de in de eerste komt een half stokje en dan ga ik hem gelijk markeren dat dat de
eerste is een half stokje is er doorheen halen en dan deze de raad door alledrie tegelijk doen er is een half stokje dan geef ik ook gelijk aan dat dit mijn eerste is daar begint mijn telling want we gaan rond haken de shoot wel onthouden waar je steeds begint en krijgen we in de tweede komen 2 halve stokjes steek hem de ring en door alle drie de lusjes in dezelfde lus ga ik nog een keer miss in selfde gaat je steken er in doorhalen en de draad gaat door alle drie de lusjes graag menu 6 halve stokjes gewoon in gewoon gehaakt dus overal mini een misschien al stop je twee drie vier vijf
zes nu krijg ik 5 keer 2 halve stokjes in een steek dus dit is een dat doet dus twee keer dit is een want er zitten 2 halve stokjes in een steek de tweede is 2 moet het vijf keer doen 3 4 jaar 5 dan krijg ik zes keer gewoon een hoog stokje in de steek 1 2 3 4 5 6 dan krijg ik weer twee in dezelfde steek dus een twee en nog een half stokje en dan lossen we samen buik begin mijn eerste lusje daar gaan we dan verder van daaruit ga ik 10 was te doen is een doek gelijk de markering de begin 2 3 4 5 6 7 8 9 10 je ziet dat de zo aardig vorm begint te krijgen ik heb de team vaste gedaan dan krijg ik
2 keer 2 vasten in een lus dus dat is 1 2 dat is een hierin ook een 2 dan ga ik verder met halve stokjes 5 keer 2 halve stokjes in een steek dus dat is dit is een half stokje 2 halve stokjes dat telt voor een doek 5 keer 2 drie vier en de laatste keer is vijf dan krijg ik 2 keer 2 vasten in een steek dus dat is een vaste twee vaste dat is een in de volgende ook weer een twee en daarna ga ik verder met 10 vaste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 de laatste is 10 nu is de zo eigenlijk zo goed als klaar nu gaan we het hoekje om nu gaan we haken alleen in de achterste lus we gaan niet meer meerdere of mindere we gaan in
de achterste steekjes hier heb ik het v-tje zitten en mix dit is de voorste lus van tweetje en dit is de achterste lus we gaan alleen in de achterste lus zaken studies een ga ik 39 keer in de achterste lus zaken studies een want het was twee of drie en zo ga ik 39 keer rond alleen in de achterste lus in deze toer is de laatste tour voordat ik gaan minderen doe ik weer gewoon in bij de lusjes steken en dan ga ik gewoon 40 vast te haken dus dit is een ik pak weer gewoon bij de lusjes 2 en zo ga ik 40 rond dan ga ik beginnen met mindere in deze toer gaan we mindere ik begin met
12 vasten in iedere les een stuk is een twee drie vier vijf zes zeven acht negen 10 11 12 dan komt het minder dan ga ik een mindere ik steek hem in de steek ik haal de draad door ik steek hem in de volgende steek en ik haal de draad door ik heb drie lusjes op mijn draad op mijn haaknaald zitten en ik hou hem door de is een mindere dan krijg ik weer twee vaste een ze mee en dan ga ik er weer een mindere ik steek hem d'r in ik haal hem door in de volgende steek ik hou hem door heb drie zusjes en ik haal de draad er door ik haak dus twee steken bij elkaar dan krijg ik weer twee vaste
een twee vaste een mindere twee vaste twee een mindere en 14 vaste en dan ben ik weer bij het eindpunt dan ga ik naar mijn volgende toer gaat meer mindere ik begin met 10 vaste dus dat is een 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en dan ga ik een 6 mindere dit is 1 is 2 3 4 5 en 6 ik heb een zes geminderd en dan krijg ik 11 was te gaan we verder met drie mindere gaan we team vaste doe je volgens een gedaan twee drie vier vijf zes zeven 8 9 10 gaan we de drie mindere dus ik steek hem in het ene lunchen in de ene steek ik haal de lus door volgende steek lust doorhalen het is een mindere
twee mindere 3 mindere dan komen de elf was te en hierna ga ik een tour minderen met 2 dus dan komen de tien vaste twee mindere intiem vaste het mindere zit er nu op ik heb 22 vaste ik heb 22 steken in het wond zitten ik gemaakt nu een ronding met gewoon de 22 steken dus ik ga gewoon een rondje gewoon vaste in iedere steek een vasten heb ik dat gedaan ga ik een rondje maken met in iedere steek een stokje te haken dus ik begin met in iedere steek een vasten de ben ik nu mee bezig daarna ga ik een rondje met een iedere steek een stokje ik heb 22 stokjes gehaakt dan ga ik hem vastzetten met een halve
vaste ik steek hem erin en ik haal hem door dan haak ik je drie lossen 1 2 de drie en ga ik nu beginnen met de rimmel steek ik haal hem de overheen ik steek hem om een stokje door haal hem door en dan haak ik eigenlijk gewoon een stokje ik heb nu naar voren gedaan ga ik nu van achter dus ik kom van achter achter het stokje langs die pak de draad aan om de door dus ik drie zusjes op mijn draad en ik haak gewoon een stokje hij was nep van achter komt ie nu naar voor ik steek hem de voor in de draad er doorheen en het stok ja ik ik was net van voor ga ik nu naar achter om het
stokje heen dus niet in de steek hem echt om de stokjes zijn en het stokje haken was van achter ga ik nu naar voor om het stokje h ik dan weer een stokje en dan zie je dat de pen zelf rimpels ontstaan dit ga ik de ripper drie rondes doen dus ik heb en nu twee gedaan maar de komende nog en ik heb en nu een gewone stokjes gedaan en ga ik drie keer met de riool je f doen dus dit is mijn eerste keer van reliëf ben net voor geweest ga naar achter en zo ga ik verder vind je het stokje te hoog worden zou je natuurlijk ook meer minder keer kunnen ontwaken maar ik doe
vier keer vier lagen stokjes in totaal is alsof je bijna klaar we hebben dus vier keer de verticaal in verticale stok je lepel gedaan zo heet deze steak ondernam beetje leuk af te werken zodat je kan zien of het voor een jongen of een meisje is ik heb gekozen voor grijs dus dan zie je dat niet u kan je nog voor kiezen om het laatste randje gewoon met vaste in een kleurtje te doen dus ik kies voor een rol ze want slofjes worden voor een meisje en dan haak ik er een rondje gewoon vaste omheen zie dat ik een buiten beeld hou gewoon in iedere steek zet ik er een vaste op
zo krijg je een leuk accent je aan je slofje je samen dan verder nog kunnen versieren nog met een knoopte rob of een bloemetje wat je zou willen dit is hoe je een baby slofje maakt ik hoop dat jullie je geholpen zijn nu bij het maken ik wens jullie veel plezier en bedankt voor het kijken en tot in mijn volgende tutorial