Handdoek-Edge-Suspensions

Verschillende decoraties voor handdoekranden

Handdoeken zijn de meest arbeidsintensieve stukken in de bruidsschat. Terwijl handdoeken worden toegevoegd aan bruidsschat, worden ze toegevoegd door verschillende decoraties te maken. Vandaag handdoek rand decoraties Ik wil je verschillende handwerken voorstellen die je kunt doen.

Handdoekrandversieringen U kunt lintborduurwerk gebruiken. Als u weet hoe u lint moet borduren, kunt u op deze manier uw handdoekranden versieren met lintborduurwerk. Lintborduurdecoraties gemaakt in verschillende modellen zien er erg stijlvol uit op de handdoekranden. Op deze manier kunt u een patroon met veel patronen gebruiken, of u kunt eenvoudigere lintborduurmodellen gebruiken.

Handdoekrandversieringen Een van de meest gebruikte ambachten is ethamine-handwerk. Etamine-decoraties zien er erg stijlvol uit op de handdoekranden. Naast verschillende patronen versier je je handdoek met kleine accessoires die je op deze manier gaat gebruiken.

Handdoekrandversieringen Een van de onmisbare ambachten daarin is natuurlijk naaldkant. Naaldkant gemaakt in verschillende kleuren en patronen maakt indruk met fijn handwerk. In uw bruidsschat moet u zeker handdoekrandversieringen opnemen die zijn gemaakt met een naaldkantpatroon.

Handdoekrandversieringen Deze breisels zijn gemaakt met het gehaakte ornament dat ik het leukst vind. Het ziet er erg stijlvol uit wanneer kleine motieven gemaakt met breigaren aan de handdoekranden worden toegevoegd. Hier is een prachtige harmonie bereikt door ethamine-werk en breimotief te combineren.

Handdoekrandversieringen Afgezien hiervan kan het worden gebruikt in kanten ornamenten die we zeker maken. Als je zegt dat ik hier geen tijd voor heb, dan kun je de handdoekranden versieren door kant-en-klare kanten ornamenten en guipures te kopen.

bron: https://ru.pinterest.com/