Lady-Dilendi-Bey Begendi-Kapuson-Cardigan

Vestpatroon met capuchon voor dames

Miss Wish, meneer vond het leuk Ik denk dat er niemand is die het model niet kent. Dit model, dat veel wordt gebruikt bij het maken van dekentjes, wordt ook veel gebruikt in handwerk zoals vesten, jassen, poncho’s, vesten en gebreide tassen. Ik zal het je vandaag laten zien vest met capuchon opnieuw dame wou dat ze het leuk vond Een vestmodel gemaakt van het model.

Miss Wish, meneer vond het leuk gemaakt met model vest met capuchon Het is een prachtig vest dat vrouwen gemakkelijk kunnen dragen in de winter.

Om dit vest te maken dame wou dat ze het leuk vond Terwijl gekleurde draden werden gebruikt in hun motieven, werd bruin touw gebruikt om deze motieven te combineren en het vest tot een geheel te maken.

Vest met capuchon De motieven die in het model zijn gemaakt, zijn op een zeer grote manier gemaakt. Ook hier worden motieven gebruikt op de mouw- en kapdelen. Aan de voorkant zijn de voorste randen breder om een ​​capuchon te maken en om het kraaggedeelte gladder te houden.

Op de kraag van het vest met capuchon is een brede kraag gemaakt. Als hij in de capuchon zit, ziet de kraag er netjes en erg stijlvol uit. Terwijl het motief aan de buitenkant van de mouwen wordt gebruikt, wordt het vest gecompleteerd door aan de binnenkant kleine vierkantjes te maken met bruin hoofdkleur touw.

Het vest model hier gemaakt is een model geschikt voor maat 36 38. U kunt de lichaamsgrootte wijzigen door hier rekening te houden met het aantal motieven.

Patroon vest met capuchon Het is een vrij eenvoudig haakwerk dat je kunt maken voor dagelijks gebruik en in korte tijd klaar zal zijn. Als je in korte tijd iets anders voor jezelf wilt maken, is dit vest misschien iets voor jou.

bron: http: //www.diyhowto.org/crochet-granny-square-jacket-cardigan-free-patterns/