Raspberry-Model-How-To-

Modelbouw van frambozen

Vandaag wil ik je een prachtig model met naaldbreien laten zien. Dit model, dat je in veel verschillende ambachten zult gebruiken, zal erg handig voor je zijn.

Raspberry-model is een model gemaakt met twee spiesjes en je kunt het op verschillende gebieden gebruiken. Met dit model kun je jassen, vesten, truien en vesten maken.

Raspberry-Model-How-To-

Het ziet er erg stijlvol uit, vooral in babyvestjes en wordt veel gebruikt. Daarnaast kun je ook kindertruien maken. Ik zag een vrouwelijk vestmodel gemaakt van dit model. Alleen in bepaalde delen van het vest framboos model Er is een prachtig vest van gemaakt.

Framboos model Je kunt er ook een babydeken van maken. Ik zag een prachtige deken gebreid met lichtgekleurd garen. Het model ziet er erg mooi uit als er dun garen en dunne spiesjes worden gebruikt bij het maken van een deken.

Framboos model Het is een heel eenvoudig model. Een model dat gemakkelijk gemaakt kan worden door degenen die weten hoe ze met een naald moeten breien. Degenen die net beginnen met breien met een naald, kunnen gemakkelijk de video volgen die ik zal geven. framboos model Ze kunnen de constructie leren.

Framboos model Het is gebouwd op 6 lussen. 3 in de video framboos model Er zijn 19 loops genomen Na de eerste rij werden 2 platte averechte breisels gebreid en ging het model verder. In de 3e rij werd de eerste lus niet gebreid, 2 lussen achterwaarts gebreid en 5 lussen verwijderd uit de 3e lus. Vervolgens werden, in plaats van 2 achteruit 1 rechte steken, 2 achteruit gebreide rechte steken, nog 5 lussen verwijderd uit de volgende lus. Op deze manier ging het door tot het einde.

Vanaf hier kunt u eenvoudig leren wat u moet doen door de video te bekijken.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=LnExlomRKj4