Plaid-breimodel

Geruite breipatronen maken

Een van de breimodellen die de laatste tijd vrij veel is gebruikt, is geruit breien. Dit seizoen worden geruite patronen, die behoorlijk in de mode zijn in kleding, ook gebruikt bij breiwerken en er zijn heel mooie ontwerpen gemaakt.

Geruit breipatroon Een prachtig model gemaakt met het gebruikte touw. In dit handwerk gemaakt van een draad met kleurovergangen komt het model spontaan naar voren.

Plaid-breimodel

Geruit breipatroon Het touw dat wordt gebruikt, is Plaid Everyday van het merk Himalaya. Het geruite model is niet van elk slim touw gemaakt. Plaid moet worden geschreven op het touw dat u op deze manier hebt gekocht. Dit touw is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt het krijgen in een kleur die je mooi vindt.

Geruit breipatroon Hier wordt een 3-kleurige draad gebruikt. Nummer 5 gehaakt wordt als haakwerk gebruikt. Voordat u met het geruite breimodel begint, moet u de kleuren in het touw onderzoeken. Je moet kijken welke kleur meer wordt gebruikt en welke minder.

De reden om naar de kleuren in het touw te kijken is bij het maken van het ruitjespatroon welke kleur gecreëerd kan worden met de kleurovergangen die belangrijk zijn voor het goed staan ​​van het model. U moet de lengte van het touw bepalen op basis van het breiwerk dat u gaat maken.

Als u bijvoorbeeld een sjaal gaat maken, moet u een dienovereenkomstige lengte krijgen, of als u een grotere deken gaat maken, moet de draadlengte dienovereenkomstig worden bepaald.

Geruit breipatroon hoe te doen, waar moet je op letten, hoe te meten, ze zijn allemaal opgenomen in de onderstaande video. U kunt deze video aandachtig bekijken en leren hoe u het model maakt.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=6LzuUUhAWJI