Welkom bij “Iedereen kan haken” We gaan vandaag deze slofjes maken. Babyslofjes Het zijn lekkere slofjes. Hij wordt in 3 delen gehaakt. Je haakt eerst de onderkant. dan uhh wordt de bovenkant gehaakt. En daarna de zijkant. Je hebt nodig: 2 steekmarkeerders. Een bolletje wol. Supersoft van de Zeeman. En hiervoor wordt haaknaald 3 tot 4,5 gebruikt. En ik gebruik dus haaknaald 3,5 En je hebt nog nodig, 1 schaartje. en een centimeter En die centimeter is om de maat van de onderkant te meten. Ik weet niet, hoe los of hoe strak je haakt. Deze is ongeveer 12 centimeter.
Ik heb er ook 1 op een grotere haaknaald gehaakt. en ik ben met het voetje begonnen en die werd ook al groter en deze was met, kijk …die is 14 centimeter met haaknaald 4 gebreid (gehaakt! 🙂 we zijn aan het haken en we gaan beginnen met een rij losse we beginnen met 15 losse op te zetten ik probeer even het begin te zoeken in het midden 15 losse plus 2, dus je zet 17 losse op 1 2, 3 4 5,6,7,8 9,10 11 13,14,15, plus 2 1,2