Welkom by “almal kan haak” ons gaan Vandag begin ons met 'n herfs trui en ek het al 'n bietjie skets gemaak ja … nou is hy nie klaar nie, maar aan die einde van die video sal ek onder die video wees hoeveel bolle wat ek gebruik het die koninkryk van 99 sent Ek het self 10 gloeilampe gekoop, so ja ek het 10 euro verloor, maar jy kan as jy dit wil kwitansie gestoor dit is die kwitansie hier is: mosterd geel en ja … geel geel, dis net mosterd geel en ek het 10 stuks vir € 9,90, maar ek dink dat ek met 'n bal of ses wat ek kry, maar wel onder die video
So sal ek sê hoeveel jy nodig het Eerstens wil ek jou bedank, omdat jy kyk “almal kan haak” omdat dit so lekker is! al die duime gaan op en almal doen die Jongleren of haak truie, ek moet so en daar kry baie mooi foto's van, so ek sal sê as jy nuut is Teken hier aan die einde van die video, my foto wys dit is my foto wat jy kan kliek, ten minste op die foto Onder die video wil ek almal bedank vir die kyk want dit is regtig pret en dan gaan ek jou vertel wat jy nodig het so ons neem 'n skêr 'n stopnaald met 'n stomp punt, wat jy altyd nodig het vir die haak
dan 'n paar steekmarkers, jy kan ook net na die Zeeman gaan koop of ja in stokperdjie winkel Ek benodig 'n boks penne (hoef nie 🙂 dat die trui sit dadelik 'n stuk bymekaar (byna alles is vasgemaak) die steekmerk wat ek gehad het en die sentimeter baie belangrik! omdat ons hierdie trui gaan haak en jy moet gaan voort om dit te meet Dit is belangrik dat jy meet, as jy die begin verloor het, die ketting en vir maat 36 tot 38 so grootte M jy benodig 120 los vir grootte 40/42 grootte L 140 los grootte 44/46 grootte XL benodig 160 losse persone
los ketting wat ek met dadelik gaan maak, moet jy sluit en dit moet goed wees Jou beteken fiks en beslis jy bors grootte, wat jy net lief vir die trui val dit is net omgekeer en dan sal ons 'n bietjie haak baie maklik toer met hierdie steek Kyk hoe pragtig dat hierdie steek is … dit is net 2 keer dat dit eintlik is maklik om te leer as jy stokke kan haak, jy kan ook hierdie trui hekel, dit is goed om aandag te skenk aan die meet en bly pas omdat hy gehaak word, en as hy pas ja dan kan jy net 'n lekker herfs trui maak en my terugkyk …
ons begin met haaknaald nr 6 en natuurlik 'n bal Royal Ek sal net die etiket wys Royal is 100 gram en 241 meter en dit is 100% akriel, maar hierdie een wat so dikwels gebruik word vir truie en vir alles so as jy oorskiet kan jy natuurlik ook Om ander dinge te doen, ek het so baie video's op YouTube so die gare gaan altyd aan, ek sit die trui vir 'n oomblik weg ten minste die beginstuk, vir die grootte 36 tot 38 het ek 120 los opstelling maar vir grootte 40, 140 los en dan begin ons met 'n opstellus miskien te vinnig 'n opstelling lus … Ek maak dit altyd … Ek gryp die draad en een
Ek vat die pak van die kort stukkie terug in my hand en dan trek ek twee snare aan Dan trek jy 'n bietjie haaknaald daarin en sit óf 120 los, of 140 los of 160 los 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en wanneer jy klaar is met jou aantal loslopers dan moet jy die kromme in die eerste steek afsluit en dan maak jy toe los ketting, maar as jy dit nie wil keer nie, sit dit hier, in die eerste steek en vat dit weer halssnoer op so … kyk jy sien? dan het jy dit, as jy daar is en dan gaan jy weer aan, maak jou los ketting 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 sien jy? As jy dan die ketting aan die einde sluit, trek dan
jy gaan net reguit deur hier, deur die begin eerste en aan die einde dan sal ek jou terug sien … as jy die aanvanklike ketting gereed het, het ek 'n effens kleiner een gemaak … dan trek jy jou lus deur die eerste een steek en dan bly die kromme net goed wat nie sal draai nie dan sit jy 3 los weer op 1-2-3 dan maak ons ​​die eerste toer en die eerste ry is met 'n los en 'n skip en 'n stok so 'n losse een 'n skip en 'n stok, in hierdie steek dan sal ons twee afsonderlike, 1-2 doen en dan sal ons 2 steek 1 2 en dan slaan
As ons in daardie derde gaan, sal ons 'n bestendige weddenskap maak, so ons tref 'n 2 oor en in hierdie het ons 'n vaste gestel dan maak ons ​​weer 'n los en dan slaan ons oor hierdie een en daarin stel ons 'n vaste een dan maak ons ​​weer 2 los 1,2 … gryp my gare, dan slaan ons 2 steke oor en gaan dan Ons maak weer 'n stok, 'n los en 'n stok, sodat ons twee steke slaan Ons gaan 'n stafie maak in 3de dan maak ons ​​1 los, en dan slaan een meer as wat ons in die tweede gaan
Ons slaan dit oor, in die tweede sit ons nog 'n stok, weer twee aparte 1, 2 en dan maak ons ​​'n ander groep, slaan 2 en in die 3de een vaste 1 los, jy slaan 1 oor en oor 1 vas dan is twee afsonderlike kinders, as dit te vinnig regs is, kan jy die spoed aanpas veral as jy 'n beginner is, is dit moontlik Soms gaan dit te vinnig, dit is regtig toer 1, jy slaan weer twee oor dan 'n stok, 'n losse een, nou slaan jy een en jy maak nie 'n ander stok nie, maar jy slaan een oor in die tweede gaan jy weer hierna
maak twee los stokke jy slaan 2 en in die 3de sit jy 'n vaste een los die een klop jou oor en oor 'n vaste een sien jy hoe toer 1 werk? so jy begin toer 1 met 4 los, so 3 losies vir die eerste stok en 'n ander los een dan slaan jy 1ste oor en maak 'n stafie dan maak jy twee afsonderlike een vaste een los en jy slaan een, jy kan nie goed sien nie, dan 'n vaste een dan 2 losies en jy slaan twee steke oor, dan 'n stok een los en weer 'n stok en dan begin jy weer met twee aparte twee spring hier 'n vaste en los een vasgemaak
en so maak jy 'n hele toer en daarop eindig, dan sien ek jou terug … ons is aan die einde van die eerste toer, ons maak nou twee afsonderlike kinders Daarna sal ons die toer sluit, in die derde plek los van die vorige ry ons steek en kry die draad reguit deur 2 lusse wat half vas is dan sal ons 4 aparte doen Ons is daar aan die einde van die 1ste ry, en ons sluit die toer in die eerste twee derde los van die begin af van die begin af los jy haal jou draad af, met 2 wat half die vaste een is en dan het ons nou die toer gesluit Ons gaan toer 2 en 2 begin, begin ons met 'n losse een
en dan sit ons 'n vaste in die opening en 'n vaste op die stok, so ons sit 'n vaste in die opening en ons Sit 'n ferm op die stok dan gaan ons drie losies twee en drie maak en nou gaan ons 'n soort fan maak tussen die twee vas daar maak ons ​​'n fan en dan moet jy 'n bietjie aandag gee draai om, haal draad deur 2 en hierdie so maak dit nie of los dit op jou haaknaald nie draai om, draai draad op, draai om en jy slaag al vier Die lusse en hierdie steek doen jou drie keer In dieselfde steek maak jy eers een
los en dan maak ons ​​weer twee onvoltooide stokkies sodat ons gaan Terug in hierdie steek haal ons die draad op, draai om twee keer draai in dieselfde steek, haal draad op, draai om en gaan deur 4 en ons sal 'n ander los een doen sien jy dat dit 'n fan word? dan sal ons dit weer in dieselfde doen steekinvoerdraad haal, deur twee lusse op die haakhaak te laat draai in steke om draad te kry met 4 dan sal ons 3 los maak Sien jy dat dit al 'n fan geword het? dan gaan ons tussen daardie twee stokke en ons sal bestendige weddenschappen maak
so 'n vaste een en dan neem sommige gare 3 weer los 1 2 3 en dan gaan ons terug tussen die twee vas daar sal ons hierdie fan weer maak, draai die draad oor Draai omdraai deur twee, draai die draad oor, draai deur 4 en 'n losse een tussenin Draai die draad om die draad terug te haal, plaas dit met twee draaie haal draad op, draai oor vier en draai dit terug in 'n los draai Draai om, draai draad deur 2, draai om, haal draad op, 4 en dan ons sal 3 los maak om weer 1-2-3 te draai jy sien dat jy weer die tweede fan het en dat dit presies tussen dié is
twee vaste steke tussen en tussen hulle stokke hier sal ons nou 'n soliede maak en weer 3 los 1 2 3 en hier gaan jy weer Om die klein waaier om te draai, is dit net drie onvoltooide stokke met 'n losse een tussenin en nog 'n …. sien hoe toer twee saamgestel is? so jy maak die fan jy doen 3 los een vas, 3 los en jy maak weer 1 2 3 onvoltooide stokke en so meer en jy eindig toer twee en op die ou end sien ek jou terug … ons is aan die einde van die 2de ronde en nou gaan ons losmaak, want ons het hier is die fan en dan sien jy dit hier met 'n loskop
is weg so ons gaan die toer op die eerste los met 'n half vasmaak dan begin ons die derde ry en die derde ry neem ons 'n losse een ons stewig maak op hierdie volgende steek, ons maak 'n bestendige posisie in hierdie opening steek en ons gaan ander los en dan doen ons 2 aparte 1 2 en gaan dan ons is in hierdie opening en hierin gaan ons stokke sit en tussen die stokke maak ons ​​'n los draai tussen die groep jy sien dit outomaties, jy maak 'n stok as 'n losse een vat net my gare en dan gaan ons hier in hierdie opening
ons gaan weer 'n koekie maak Dit is die derde toer en dan gaan ons weer 2 los maak 'n twee, en dan sit ons 'n vaste in die groot opening en 'n vaste in hierdie met ook 'n los tussen so ons sit 'n vaste in die opening 'n los een en ons sit weer 'n vaste in hierdie groot opening twee aparte 1 2 en dan sit ons nog 'n stok tussen hierdie hakies 'n los en 'n stok tussenin, die video's is ook dikwels alle ondertitels van my, sodat jy altyd die onderskrifte kan aanskakel
Ek het al twee afsonderlikes gedoen en wat gaan jy doen, weer in hierdie opening 'n vaste een 1 los en 'n ander vas in die volgende opening dan 2 los een 2 dus herhaal die hele toer 3 'n los en 'n ander stok tussen die groep en weer 2 afsonderlik, hier wat een losgemaak het, een vasgemaak sodat jy die hele 3 voltooi en dan sien ek jou in die einde terug … ons is aan die einde van die derde ry en ons sluit die toer hier in die begin vir die vasgestelde, hier gaan jy met 'n half vas dan begin ons toer 4 nou en 4 rond begin ons met 3 enkels en twee drie
en dan, tussen die twee vas, begin ons weer 'n fan kyk dan sien jy ook dat dit gaan spring, sodat jy 'n halwe stok gaan maak Jy laat die lus op die haak haak, draai dit oor en terug in dieselfde steek pak draad, draai 4, 1 los en dan gaan jy 2 van daardie groepe maak halfstokkies dit is die 4de en 3de en 4de wat jy herhaal al die tyd so ons gaan twee aparte maak … jammer! 3 … 3 los en ons sit een vas tussen daardie stokke en weer 3 los 1 2 3 en ons gaan saam tussen die maak van hierdie twee vas in 'n fan en weer 3 los … ohh dit is so lekker om te gaan .. so toer vier
gaan jy weer … nou maak drie afsonderlik 'n permanente een 3 los en 'n waaier sodat die hele toer 4 in mekaar is, dit wys self wat jy kan dit hou die TV regtig aan, want jy sit 'n bestendige tussen daardie stokke en weer 3 los en tussen hierdie twee vas daar maak jy nog 'n fan en Aan die einde van toer 4 sal ek jou weer sien … ons is nou aan die einde van die vierde ry hier sodat dit vas en 3 los is en ons gaan die vierde rondte hier bo-aan die derde uitgawe sluit 1 2 3 …. 1 2 3 en dan gaan ons weer draai die draad en ons haal 'n draad op en dit was die vierde ronde. Dit begin regtig goed
kyk en jy sien dat daardie ondersteuners moet gaan spring ons en ek sal neem net die voorbeeld en kyk na die ondersteuners hierbo so twee stokke word gebruik met 'n losse een tussenin en in daardie ander toer kry jy 3 los en 'n vaste een 3 los en weer 'n fan en so sien jy dat daardie ondersteuners of die halfstokkies wat bymekaar gehak is wat hier in hierdie is, is regtig werklik gaan spring en daarom kry jy hierdie goeie effek, want dit is die toer, bly elke keer dieselfde twee verskillende toere, dus gaan ons voort met die vyfde rondte
en ronde vyf begin met vier los een twee drie vier dan sit ons 'n stok tussen die ondersteuners daar is 'n ander los, dan sit ons weer 'n stok en ons het weer dieselfde as die derde ry as ronde 3 so toer 5 is dieselfde as toer 3 en so jy gaan elke keer rond 6 is dadelik dieselfde as toer vier, maar wel ons is nou met ronde 5, ons moet nou eers dink twee aparte een 2 dan gaan ons hier een soliede in 'n los en weer 'n firma hier dan weer twee los en dan sit ons weer tussen stokke so tussenin daardie eerste en tweede openings hou vas
'n los en weer 'n stok tussenin dan twee los en 'n ander vaste een 'n los en weer 'n vaste of twee afsonderlike hou dan vas met 2 los en hier 'n vaste so jy sien daardie toer vyf is net 'n herhaling, maar dit is … patroon spring net en ek sien terug aan die einde van die rondte 5 … so ….. as jy heeltemal gehaak het, dan het jy hier minstens 30 sentimeter in elk geval vir die grootte 36 tot 38 jy benodig 30 sentimeter hiervoor so jy haak al die pad na 30 sentimeter wat jy hierdie lengte kry jy gaan voort as jy 'n groter grootte van 40/42 het wat jy haak
tot 33 sentimeter en jy het grootte 44/46 dan haak jy tot 35 sentimeter Hierdie patroon is 'n kooppatroon as jy dit wil hê, maar jy kan dit doen hierdie rolprent volg ook en anders ja .. jy moet die patroon vir 'n oomblik koop dit is die moue en moue word ook gehaak om so ek is regtig baie lekker om te doen en hier sien jy dit al is ek klaar, het ek Intussen het hy hard en vir die mou gewerk jy sit grootte 36/38 jy sit 50 los Vir grootte 40/42 sit jy 60 los en vir 44/46 sit jy 70 los, maar jy moet natuurlik ook jou bo-arm meet so jy meet regtig as jy dit doen
los ontwerp wat jy regtig meet hoe ver en ook dit jou tot 30 sentimeter haak nou gaan ons die boonste stukke bymekaar haak so ons gaan die moue aanhak en omdat dit 'n ronde is, is dit onder en hier sit ons 'n steekmerk en ons gaan hierheen Plaas onder 'n steekmerk en ek sal dit 'n rukkie neem en ek sien jou gou weer. Kyk, ek het 'n steekmerk geneem en dit is die einde, byvoorbeeld van die toer en dan gaan jy hier die laaste steke kyk nog steeds. Ek het jou 'n steek gemerk Die einde van die toer en jy sit dit terug op die helfte van die toer voor hier
Op die helfte hier sit jy 'n steekmarker en jy sit aan die begin van die toer jy steek die steekmarker daarin en dan hou ons aan Ek sal die kamera dadelik weer neersit en dan sal ek sê waar ons is by die moue by die armsgat sê .. dit is moue, hier gaan ons net 'n baie ronde Ek het dit nou aan hierdie kant vasgestel en dan gaan ons voort om die voorkant te haak voormou langs hier en dan gaan ons aan die agterkant vas Ek sal jou binnekort weer sien …. Ek het nou die mou gereed en die bokant van die perseel die kant wat ek nou net gewys het waar jy die steekmerkers sit, so aan die
kant en hier het jy ook 'n lus
Natuurlik, want jy het ook draad, van jou sfeer om hier op jou laaste te hang Ry daar sit jy die steekmerk en dan vat jy jou haak haak en dan … ja, ek het net 'n bal in my mou in die laaste ronde Ek is nou klaar, ek is nou op die toer met die gehaakte stokke Ek gaan hierdie een klaarmaak Ek is nog op die mou jy hou net jou patroon met drie afsonderlike kinders 'n vaste en weer 3 los en dan is ek hier met daardie steekmarkers Ek wil in die toer sluit en ek wil weer hier aan die voorkant gaan Ek gaan nou kyk, nou gaan ek 'n fan hier gebruik
Nog een keer hier op die laaste een met die haak stokke en dan sal ek ten minste die toer bo-aan die derde 1 2 3 sluit Ek sal voortgaan met jou toer met 'n halwe vaste een En nou gaan jy na die voorkant natuurlik hier doen jy dit is moeilik om te film! die voorkant en hier is gewoonlik een wat ek net gewys het en ek het nog 'n bal garing hier, maar ek gaan net voort met hierdie bal en dan gaan ek voort hier vat ek net die lus van die sfeer en jy kan ook net daarby hou maar goed, ek gaan met 'n skoot van die mou verder Ek het net gekyk na ons dit weer gedoen het
hierdie bal pak ek op en ek sal daarmee voortgaan, maar dan kan jy net met die bal gaan Doen die mou, dis net jy dit hang nou saam en ek kry baie verwyder net die steekmerk, want natuurlik het jy jou merker en nou moet dit bymekaarkom sodat ek dit trek loop deur die een lus van die mou en dan gaan ek 'n nuwe toer maak en die toer hier is dieselfde as die kant van die voorkant Doen my steekmarkers vooraan vir 'n oomblik, wat ek hiervan weet is die voorkant, maar dit maak nie saak of jy dit ken nie van: Ek het aan die voorkant en stokke merker geplaas en nou gaan ons na een
twee drie los en gaan weer een Begin nuwe toer, kyk, dit is jou mou en dit is jou voorkant en gaan nou ons gaan die toer voort, so ons sit net 'n los stok tussen die stokkie 'n stok 'n los en êrens wat ek het 'n sfeer, want dit was natuurlik die voorpunt van die twee voor en agter so dit was die knuppel … Ek het al … net gekyk na dit wat ek gedoen het. Ja, ek het dit gedoen 'n los dan gaan jy net voort met die patroon hulle is net twee rye twee los sit hierdie gloeilamp weg kyk en dan sien jy weer dat jy weer 'n vaste een moet hê
een dan 'n los en dan 'n ander vasgemaak hierdie opening en dan die twee los en hou dan weer vas, hou net die patroon voort sodra jy die voor- en As jy haakwerk terugwerk, weet jy hoe die patroon werk en die moue Natuurlik is jy klaar dan bereik jy die volgende steekmarker … o .. jammer, ek het dit in die middel sit … so voor dat ek vir 'n oomblik wegkom effens laer sodat ek kan inhaal en dan moet jy hekel tot jy by die ander mou kom en dan sal ek jou daar sien … Ons is nou hier by die merker van die … dit is die mou maar en dit is natuurlik die eiendom die kant wat jy het, het ek net die
hier is die merker, nou gaan ons kyk hoe dit lyk, hier het jy so 'n fan
hier het jy die mou, die lus van die mou so ek gaan nie weer 'n stokjie vashou nie en bly 'n bietjie meer dan twee afsonderlike kinders en dan haal ek daardie lus uit daardie mou omdat ek daardie merker gebruik het en dan Ek kan die beste sien hoe die patroon voortduur Ek kan die beste posisie hier vasstel voordat ek die lus hier neem vaste en dan gaan ek weer die mou in die lus sit … en dan begin ons weer hier die toer wat ons net bymekaar kom So jy is besig
waar en die stokke los, hou twee los en vas jy het dit gedoen, ek haal die lus van my mou af en ek trek dit gaan net deur en dan maak ek seker jy is weer hier hier kom die twee stokkies sodat jy twee losies maak en omdraai en gaan weer tussen daardie waaier, 'n stok 'n los en 'n stok sien jy? dat jy van voor af gaan Jy gaan na die mou en dan gaan jy heeltemal na jou toe die agterste stuk en dan gaan jy heeltemal rond totdat jy terug na die mou kom en dan gaan jy hom 'n ronde wat dit is amper onmoontlik om dit te rol, so ek sou sê net die hele en
Volg net die lyne van jou mou en dan gaan jy daarheen terug en dan maak jy seker dat jou patroon gaan deur en dan sien ek jou terug en Kyk dus na waar ons begin het is, so ons het hier begin met die toer hierdie punt hier is 'n nuwe toer, begin onder die armhol en daar … daar sien ek jou terug … want die toer moet weer verbind word, dus wanneer jy weer terug is Van agter af gaan jy weer, langs die mou, heeltemal langs die mou en dan hier by die toer en ek sal kortliks kom ons kyk of dit 'n steekmerk het … nee ek doen nie steek merker soek! oomblik ….
so … Ek het 'n rooi steekmerk geneem en ek het die begin van die ry so dit is die mou en dit is die voorkant en jy gaan nog steeds … dit het net gedoen wat ons gedoen het Oor die mou gekruis en so gaan jy heeltemal en sien Ek sal jou terug by die rooi merker kry … Ons het nou by die rooi merker aangekom en het so was die hele rondte ook agter langs die mou en nou is ons daarmee saam patroon om saam te gaan en ons is op die rooi merker en hier So moet ons die toer in die derde los afsluit, so 'n tweede in die derde los, sluit ons die toer
Die merker is altyd 'n bietjie in die pad, so ek kry dit uit en ek sit dit terug sodat jy altyd weet waar die moue reeds aan die gebou geheg is So dan sal ek dit hier terugbring en ons sal die volgende toer en los dan 'n vaste een tussenin op weer 'n los of 'n vaste een tussen die twee grootes in die twee stokke dan 3 los 1 2 3 en dan gaan ons weer die ondersteuners, en gaan voort met die patroon Gehoord stokke saam dit is die tweede en 'n losse een en die derde, dit is 'n fyn patroon om te maak een twee drie
en nou gaan jy hierdie toer doen, sodat jy heeltemal weer sal gaan En dan gaan jy net weer na die moue, jy neem hulle ook saam en gou as hierdie opening te groot hier onder is, gaan ek dit styf toe maak maar nou gaan ons vyf sentimeter van die merker af, ons gaan heeltemal heen Haak om en na vyf duim dan sal ek hom pas en dan sal ek jou weer sien. Ons het rondom die rooi merker van die rooi merker gehak Ek het hier, dit is die voorste pol, want hier het ek een keer 'n merker gebruik Die voorste deel daar het ek al reeds daar gehaak jy hoef nie aandag te skenk nie, nou gaan jy as jy vyf sentimeter is
het om dit gedoen, so dan het jy eintlik 'n geheel afronding elke keer, nou gaan ons na die boonste stukke en dit maak my reg, dit is die mou en ons maak op die hoeke vas sodat u twee merkers op die hoeke en een sit 'n bietjie soos dit, jy gryp die merker, dit jy is so 'n bietjie dat dit 'n raglan word, so as jy sien hoe dit gaan hoe jy kan loop Natuurlik sit dit ook op 'n ou t-hemp en na die voorkant het ek dit reeds gedoen, maar nou gaan ons na die vyf sentimeter kyk word ja dit is ongeveer 5 sentimeter bietjie moeilik om te sien, kom deur die skaduwee wat ek sien … wat jy daarin
Haak omgetrek, so nou gaan ons nou Van links na regs hake sodat ons ook moue aanhak, so dit is Eintlik die begin en dan begin jy weer aanhak sodat jy 'n nuwe een gryp draad …. kamera is in die pad, maar ek lê Ek sit die kamera vir 'n oomblik, en dan begin ek hier van hierdie merker het ek net neersit en toe vat ek die helfte van die mou en jy sit weer een merk af en dan is ons regtig net 'n strook, so haak en dan gryp jy die goeie een kant, jy maak seker dat jy in ondersteuners gaan so ons begin hier reg en begin dan met die ondersteuners en dan
Ons gaan die werk omdraai, so dan sal ons hierdie werk en dan gaan ons terug van een met die stokke 1 los en vas dan van hierdie kant af, aan die regterkant, gaan jy weer brande en so gaan ons nou haak, ons gaan regtig die bolyf voltooi en dan Sit die kamera reg en dan begin ons hier hoek wat jy sit … jy gryp 'n liniaal en dan sit jy dit skuins, jy begin daar Ek het nou die trui plat gelê, ek het Die merker is ontplooi, kyk in 'n merker wat ek ook inbring op die toer
dat jy seker maak dat jy nou aan die voorkant van jou eiendom is of jou rug, maak nie saak nie, jy begin net daaroor
Merk jou draad en jou haakhaak daarin en jy haal die draad op en sit dit hier 'n vaste, dan is jou draad mooi vas en sien jy hier so jy moet weer met daardie ondersteuners begin, sodat jy dit net weer moet doen patroon volg sodat jy begin met een twee drie los en dan gaan ons nou terug na die patroon van hierdie merker ons sal die patroon weer volg en dit is halfhakelwerk saam stokke sien jy? dat die patroon dan voortduur? en nou gaan ons dadelik die mou haak so ons gaan hierdie hele toer so af tot die volgende steekmarker en dan gaan ons terug na die agterkant van die werk
hake maar nou gaan ons hierdie toer voltooi en dan sien ek aan die einde terug weer …. Ek is aan die einde van die toer met die ondersteuners en ek is aan die linkerkantste steekmark en omdat ons nou die mou moet haak, maak ons ​​1 2 3 los en dan ons sit tussen die twee stokke vas, so dit is net die patroon Herhaal herhaal en nou benodig ons die draad 'n bietjie werk op sodat ons tussen die stok en die vasgesteek hou en dit dan kry Ons gaan op die draad en dan gaan ons terug tussen die twee vas in en ons haal die draad op, sê met een
half vas en nou gaan ons die werk omdraai sodat ons die
gaan agteruit en draai nou die werk vir 'n rukkie 'n ware trui so altyd 'n bietjie moeiliker om te fliek, maar ons sal daar kom Ek sit net die kamera reg, ek het die werk en die rug is net so goed die drade … die agterkant van die gebou nou dit is die mou en nou gaan ons weer maak seker dat ons die nuwe toer maak en die toer moet begin Goeie kyk hier is stokke, so hier moet vasstaan dus begin ons die toer met 'n losse nou begin ons die toer en dan neem ons dit hier 'n vaste weer in as los, dan 'n vaste een
kyk natuurlik iets anders, jy wil 'n lekker haak hê en nou gaan ons dink weer … twee los en dan gaan ons weer terug in die reeks 'n stok 'n los en 'n stok en weer 2 los en dan volg ons weer die toer ons sit hier weer 'n vaste een en 'n vaste een in die volgende opening sien jy? dat jy so weer …. dit is die moue en dit is die rug en dan sal ons 2 afsonderlike kinders doen, so jy kan die hele patroon doen volg
en dan gaan jy terug … … om die kamera op te lig … tot by hierdie steekmerk en dan sal ek jou weer sien …
Kyk, ons is aan die einde van die toer en sien weer dat ons hier met die pienk begin het steek merker en ons het nou een nodig In beginsel wil ons 'n stewige begin maak, want ons het die stokkie begin Pak 'n firma hier en nou gaan ons die mou en ons maak Die naaste aan dit is dat dit ook beter pas
soek vir 'n oomblik 'n opening half vasgestel
dan gaan jy terug tussen die twee met 'n half vas en dan, tussen die twee, is die twee nog bestendig Ek maak die helfte vas en draai dit om met die werk So draai die kamera opwaarts, my haak haak gaan uit, maar dit maak nie saak nie
ons is net op soek na waar ons opgehou het, sien jy? hier
hier en ons sit weer die haakhaak En omdat ons hier moet kyk, moet ons vas in en die waaier wat ons hier bo sit, moet jy 'n bietjie na hoe kyk
ons vat los en ek sit nou die waaier tussen hierdie twee kyk, jy moet op die patroon gaan vervolg en omdat dit die mou is, moet jy seker maak dat jy hierdie lyn volg kyk na hierdie is natuurlik die mou en dit
dit hierdie lyn en hierdie lyn maar nou neem ek hierdie reël hier om weer 'n fan te maak ons sit haak stokke saam
dieselfde opening
en dan gaan jy voort met die patroon
en dan gaan jy so nog 1 2 3 los hierin om hom reg te maak en los drie van julle af en dan gaan ons weer hier is hierdie patroon die nou is ons net op die normale patroon jy sien dat dit die mou is en dat jy nou van regs na links dit gaan weer af nou gaan jy die kamera wat ons bygevoeg het werk van regs na links regtig die boonste stuk totdat jy in die middel van jou mou is, so jy meet maar jy rol jou moue op en dan wed jy
Die middelpunt daar sit jy 'n steekmerk waar jy moet begin en dit is wat ek wil in die middel van
Ja, dan moet jy 'n bietjie pas, want ek
Kan nie sê hoeveel sentimeter nie, maar dit is 8 duim van die bokant so ek het agt duim van bo af gemeet en ek het een steek merker gebruik en so aan jy sit die hele voor en agter en hy
net van regs na links en jy sorg daarvoor het daardie wit merker dan sien ek jou terug is nou so ver dat ons voortgaan Haak die helfte van die moue nou, ons benodig die skouerstuk Ek gaan aan hierdie kant maak, ek het die skouerstuk en hy dit gemaak Gehoord uit die moue
so ek het dit boontoe begin en ek het aan die voorkant gekoppel
en agter dit 8
Ek sal jou wys hoe
skouerstuk maar nou moet ons van die
bo-skouer daarop en jy weet wat ek hom ook kan sny
Ek kyk nog steeds na die digtheid krijgt en dan moeten hier dus de waaier
tjes in komen nee de vaste dan hier een vaste in,want je moet het patroon gewoon gaan volgen en dan weer 3 patroon en hoeveel waaiertjes dat zijn
lossen 1 2 3 en dan volg je het dat ligt natuurlijk aan je maat
je volgt gewoon je mouw en je mouw i maken je voorpand vast
zie je dat je gewoon het patroon weer kan vervolgen hij helemaal door naar je voorpand dat het je voor of achterpoot is de mijn
tijd niet veel uit en als je dan hier
een twee een vaste er in een losse
en meer het patroon gewoon vervolgen en hier heb ik een apart linkje van met dit
is echt een woord van ja gezegd tip is dit echt gehaakt ja dit is echt gehaakt
dit gaat gewoon met reliëf stokjes maar de boord zit ook heb echt mooi uit en ja ik denk dat ik nu genoeg heb uitgelegd aan de mouwen ga ik ook nog boorden haken het is gewoon u maar eens twee rijen vaste en dan ga je de boordsteek volgen en die zet ik hier onder en nu ga ik afsluiten want ik vind echt heel leuk om te doen, en ik wil graag weten wat jullie reactie
is ik hoop dat jullie hem ook gaan maken, dus ik zou zeggen duimpjes omhoog… abonneer hier onder op mijn foto klikken, tot de volgende video