Koffieboonmodel

Hoe koffiebonen te modelleren?

Een van de meest gebruikte modellen bij breiwerk is het koffiebonenmodel. Koffieboon model Het is een zeer stijlvol model dat veel wordt gebruikt bij breiwerken. Vandaag wil ik u een video presenteren waarin wordt uitgelegd hoe dit model is gemaakt.

Een model dat veel wordt gebruikt bij breiwerken koffieboon model Het komt vaak voor bij breiwerk met naalden. Je kunt het stijlvolle en mooie koffiebonenmodel alleen gebruiken of met verschillende breimodellen.

Koffieboonmodel

Koffieboon model Een model dat je kunt gebruiken in truien, vesten, jassen en vesten. Je kunt dit model gebruiken bij het breien van truien, vesten, vesten en jassen voor dames en meisjes, maar je kunt dit model koffiebonen ook gebruiken in truien, vesten, vesten en jassen voor heren en jongens.

Koffieboon model Het ziet er erg leuk uit, vooral wanneer het wordt gebruikt op de voorkant van vesten en jassen. Zo gebruik je het koffieboonmodel aan de voorkant en brei je de andere zijkanten met een platbinding tot een mooi jasje of vest.

Koffieboon model U kunt de constructie van het model leren door de video te bekijken die ik u zal presenteren voor de constructie ervan. Als je weet op hoeveel lussen het model is gebouwd, kun je beginnen met het aantal lussen in vesten, truien, vesten en jassen dat je gaat maken.

Koffieboon model Het is een model dat je gemakkelijk kunt gebruiken bij het breien van dik garen en breien met dun garen.