hoi ik ga jullie laten zien hoe je deze tuin maakt dit in mijn dochter noemt het toe en kroppen sweater ze zag de andere trui die ik laatst online opgezet met die kool en zijn mannen zoiets wil ik ook me niet zo lang en niet te wijd nou dus ik ben aan de gang gegaan en dit is hem dus geworden ik ga uitleg hoe je in wijkt hij lijkt heel veel qua maak op die andere stuk in andere gemaakt had nog iets makkelijker zijn en dan dus leg ik de steken gewoon uit ik heb hem gehaakt met de luxery van de zeeman met een klein gilletje zitten erin kost 279 en zo'n 150 meter 100 gram en
ik heb een gehaakt met haaknaald 7 maar wil je wat wijder doe je haaknaald 8 en nou en zo kun je natuurlijk ook gewoon smaller maken strakker haaknaald 6 nou ik heb een rij vasten dat is mijn boord en daarna heb ik over stokjes paarsgewijs meer gebruikt ik ga laten zien hoe je hoe je hoe je deze maakt nou begint met rij vasten vrij lossen en in mijn geval heb ik 48 vaste gehaakt dus dan doe je er 49 opzetten losse opzetten en dan ga je in de 2de van 8 haaknaald doe je een vaste dus dat ga ik ook niet doen en dan ben ik er zo weer nou daar ben ik weer mijn losse lijn is
49 losse geworden nou ik zal even uitleggen hoe het eigenlijk hoe het werkt deze maand heb ik theestruik hem gemaakt op de maat van de dochter een meisje van 13 normaal postuur nou ik heb dus de rolmaten bij pakt heb ik niet dus op het meten en ik kom net iets onder de 50 centimeter uit en dat is van hoop dat hun beetje dat op tussen doen en een trui aan waarvan je zegt die zit helemaal goed en meti of van links naar de naakt of links van de naad naar rechts de naad en dan heb je eigenlijk de perfecte een maat en dan tijdens de losse lijn doen en dan doe je de voorpand 8 want
hetzelfde en dan heb je echt de perfecte maat nee ook bij me toch dus ook gedaan en dan kwam ik hier op uit in dit geval dus 48 lossen ik heb beneden en fit gedaan ik wilde 48 vast aan overhouden dus vaste we kennen ze vast wel maar ik zal het even een stukje doen dit is dus de 49e en dan doe ik in de volgende de eerste vasten om er 48 over te houden nou dan ga je dus allemaal vast te maken tot het eind van je van je werk dan doe je een losse en je keert je werk en dan maak je de eerste direct weer een vaste dat is allemaal nog niet zo moeilijk herfst begint te haken dan begin je
eigenlijk met met de vaste we zitten gaan wij nu ook doen en dit doe je 10 rijen dan heb je hier boord 10 rijen dus als je dat hebt gedaan en ik ook dan ben ik er zo weer ik heb mijn team hij een vaste gedaan en nu gaan we dus beginnen met halve stokjes paarsgewijs en en gaan we omhoog werken nou je begint met één keer lossen en dan in de eerste doei een half stokje nou dan gaan we stokjes halve stokjes paarsgewijs beginnen en nu beginnen we ook in de eerste en we gaan verder in de tweede en dan door vier draden ik zou eigenlijk uitleggen ik maak hem al heel vaak maar ja je hoeft niet al
mijn video's gezien te hebben een half stokje paarsgewijs dat zijn eigenlijk twee halve stokje samen gehaakt dus die beginnen in de vorige dus ik heb hier een half stokje en daarna ben ik in diezelfde ben ik mijn half stokje paarsgewijs begonnen daar begin je en die gaat verder naar de volgende ik zal het uitleggen half stokje je slaat je draad om dan ga je dus eigenlijk in waar je net geëindigd bent begin weer in het een draad meer terug dan heb ik er drie heb ik op mijn haaknaald dan ga ik naar de volgende ik ga weer een draad mee terug dan heb je 4 opstaan en die doe je allemaal de
een kijk dan heb je eigenlijk in twee lusjes hier gewerkt en je houdt hem en een oven dus dat is eigenlijk de halve stokjes paarsgewijs dus in de vorige in de volgende nou zo ga je door tot aan het eind je begint dus met een half stokje en dan begin je al stokje paarsgewijs ook in die als ik helemaal aan het eind en dan doe ik een half stokje paarsgewijs tot de ene lasix dat hier laat zien kijk hier hier heb je mijn vaste en die heb je mijn eerste rij ik zal even inzoomen dan de ene laatste eindig ik met een half stokje paarsgewijs in de ene laatste steek zie dat is hier begonnen en hier eindig
ik hem en dan in de laatste steek doe alleen een half stokje en dan weer een lossen en dan weer de volgende rij dus denk dat het wel duidelijk is het zo laat zien hier dat dus een laatste steek die alleen een half stokje nou dat gaan we dus nu doen en gaat dus 29 rijen doen halve stokjes paarsgewijs hij 29 rijen en dan gaan we dus de hals haken dus dan ben ik het dan weer nou ik heb mijn 29 rijen half stukjes paarsgewijs af en nu gaan we dus de boord gaan we doen we beginnen aan de zijkant met een half stokje en daar aan doen 16 halve stokjes paarsgewijs een [Muziek]
2 oké via 5 grijs ja 8 9 t 11 12 13 hij moet even goed dit een 14 15 een 16 dat is heeft natellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 keer 16 we gaan naar de tweede rij een hoer een losse en keer het werk dan doe ik de eerste steek overslaan en dan doe ik in de volgende een half stokje dus deze leuk over en hun de volgende al stukje dan doe ik veertien halve stokjes paarsgewijs heen 2 re vr hij 6 ca 8 9 het heen help te halen 13 14 en eindig ik met een half stokje in de laatste dan gaan we door naar rij drie ringen lossen en we keren nee we zien en dan beginnen we met een half stokje want er zit hier op de rechterkant
natuurlijk dan doen we 12 halve stokjes paarsgewijs hey hey hey ja hij 6 geven 8 nee 10 l en 12 en dan eindig ik met een half stokje en dan gaan we naar de volgende de vierde rij en dat is weer met een losse beginnen dan in de eerste een half stokje en dan 2 halve stokjes paarsgewijs een 3 ook weer 5 6 ja zo 8 9 10 11 en 12 en dan eindig ik weer met een half stokje en een losse om te keren nou zijn er nu bijna eerste een half stokje en dan 12 halve stokjes paarsgewijs heen wij 3 4 eigen 6 truida ah 9 10 l 12 en eindigen keer met een half stokje en dan kan ik hem af dat is de eerste
nou dan gaan we naar de andere kant deze is goed gelukt dan gaan we dus naar de andere kant nou de andere kant die echte eerste draad aan zo en dan doen we een losse en een boel eigenlijk zo jammer nu een lossen en daarna doen we 16 half stokjes paarsgewijs een hey heer 5 6 zij gaan 899 bij naar beeld zien 11 12 13 14 15 16 en ik eindig met een half stokje dan een keer lossen dan een half stokje en aan doen 14 halve stokjes paarsgewijs 1 2 3 ja hi 6 zij ha nee 10 11 12 13 en 14 en dan eindig ik met een half stokje en een keer lossen dan rij 3 to me steek overslaan dus die sla ik over en in de volgende
doe ik een half stokje en daarna doe ik 12 halve stokjes paarsgewijs hey hey via vijf zes zij gaan h nee teen help 12 zijn trouwe zijn 13 en een half stokje nou kijk maar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 deze ze half stokje een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien twaalf dertien en half stokje ja zo klap die oké nou even een kan t want ik zat net een beetje ik maak altijd aantekeningen hoe ik dit moet doen en ik zat er net een beetje raar tegenaan kijk van roem had opgeschreven nou rijdt 3 die gaat hier anders want ik had gewoon 13 tot aan eind gedaan nou dat klopt dus niet want ik moet op 12 uitkomen dus een
dit klopt wel hoor dit een steek overslaan dan een half stokje dan komende 12 halve stokjes paarsgewijs 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 en dan sla een steek over en dan doe ik de 13e half stokje paarsgewijs echt in de laatste steek nou dan denk je ja me dan gaan we schreven dat is het mij dan ga je helemaal niks van zien dus nu zo is die dus dus wat ik net zeg ik zag het ook een beetje dat ik twijfelde en maar zo moet ie dus dus d steek snel over dan is de vierde rij beginnen weer met een losse en dan is aan de rechterkant is dan een half stokje en dan 12 halve stokjes
paarsgewijs heen drie vier 5 zelf zij 8 9 tim l en 12 en eindig ik met een half stokje en dan de laatste rij een rij 5 één keer losse een half stokje en twaalf half stokje paarsgewijs nee nee ja hij hes zij h nee heen 11 12 en dan eindigen we met een half stokje en extra lusje en dus ga die ergens verstopt heb het even af en dan hebben hem klaar dus dit is een kant heerlijk nog account zo dan moet je zeggen kijk dit ik kunt het zien dit is niet zo'n hele lage boord want er komt nog een col dus dit is voor zijn er voor en achterpand en dan moeten we nu nog jonger van de count
de mouw maken die snel een blaadje als je mijn vorige trui heb gemaakt dan komt kom je het wel bekend voor is niet zo moeilijk het is gewoon constant meerdere nou we beginnen dus met 23 losse plus een extra en dan doe je daarin 23 vaste dus dit is het 10 rijen vaste wat we net dit dit is onze boord new je 10 rijen vaste daarna daar nog een meteen beginnen met meerdere dus dan doe je hoe meer diegene doe je 2 halve stokjes in het begin en twee in het op het eind dat is je meer nou dan doe je dus een rij meerdere dan doe je er 1 2 3 4 en 5 doen is vrij gewoon door op dezelfde aansteken en dan
rij 6 ga je meerdere dan 7 8 9 en 10 gewoon hij 11 meerdere ik doe het altijd zo als ik dan aan meerdere ben dan doet daar een steek mijn keer erin en dan kan ik makkelijk dat ik pak er makkelijk zien dan weer vier rijen gehad heb na een twee drie vier ja dan moet ik win de volgende weer meerdere snap je dus zo ga ik door deze trui die wordt voor mijn dochter dus ik heb gewoon opgeven en top geweten dat doen hoelang wie moet zijn en ik kwam op rij 26 meerder ik voor het laatst en dan heb ik rij 27 28 en 29 gehaakt en toen was ie lang genoeg dus zo ga je je mouwen haken en als die klaar hebben dan
gaan we alles in elkaar zetten in elkaar zetten en dan gaan we de kolder op maken dus vloog kun je nu door ik ga nu ook nog met tweede maal haken dan zetten we hem in elkaar dat moet ik ook wel lukken kan ik ook wel meteen even uitleggen nou de truien leg je met de verkeerde kanten naar buiten dus dit zijn dan de verkeerde kanten nou dan ga je hem gewoon dicht haken aan nee dicht maken aan de zijkant ik doe dat altijd gewoon met naald en draad door de module en die komt dan natuurlijk een kale iets draaien die komt dan hier doet het niet te strak doen gewoon losjes vast haken
nou ik heb het bij het bij me volgt hij ook uitgelegd hoe je dit doet je begint hier met aan elkaar vast te maken en dan ga je hier bij de mouwen ga je de bocht om en dan maak je een hele onderkant van de mouwen maak je vast maar eerst doe je natuurlijk dit gedeelte vast maken dus je begint met je begint met hier de bovenkanten dus beide schouders daar begin je met het paste en vast te maken dus met naald en draad vast te maken daarna zet je de mouwen op hun plek die maak je vast en dan vervolgens begin je hij heel langzaam en de geen langs de mouwen en dan is je trui elkaar gezet
dat ga ik nu ook doen ik ga eens een andere maken daarna ga ik hem in elkaar zetten en dan gaan we samen de kool doen dus tot straks nou mijn thuis zit helemaal in elkaar nu gaan we de de hals doen en ja ik twijfelde heel erg maar ik denk toch dat ik er een collega maken en nou we gaan gewoon een 7 beginnen geen met een lusje met mezelf de haaknaald kijken en ik heb ook wel wat raatjes nog eenmaal niet weggewerkt hun doe gewoon zo naar binnen en dan ga ik hem gegeten met geen patroon weg werk ik besluit om hem hier op de zijkant te beginnen en dan maak ik hem daar vast met een halve vaste
en dan ga ik gewoon beginnen met een rij vasten te doen eerst een lossen en dan ga ik gewoon vast te doen en ik kijk een beetje wat ik hoe ik versteken wilt doen ik nou ik doen dan hier in en ik kijk gebouw dus die moet je ook zelf gewoon even even zien dat ze niet te dicht naast elkaar zitten maar ook weer niet te ver uit lk zie je dan de kopiëren en aan de volgende doe ik hier nou nou we gaan dus eigenlijk helemaal rond gewoon om denken dat ze niet te dicht bij elkaar zitten wij hier en ik van een lusje 0 hier 0 hier gaat zo bedraad je meteen naar binnen nou en zo ga je helemaal rondom
nou en dan ben ik er zo weer nou heb ik de eerste rij heb ik vaste gedaan en is klaar en nu ga ik dus mindere want anders krijgen we een hele hele en wij de poort en dat is toch ook niet mooi dus we gaan nu mindere en ik begin het gewoon een losse deze hoeft daar niet te doen en dan doe ik een vaste tweede vaste en de derde vaste look samen maken met de vierde dus een vaste tweede vaste en de derde en de vierde doxa maken vasten vasten en dan deze derde vierde de samen maken en zo ga je door tot aan het eind en nou daar ben ik zo weer deze reis ook af dus ga ik naar mijn
volgende rij ga ik nog een keer minderen en dan is mijn hals wel denk wel goede maat nou ga ik zo even kijken dus ik doe nog een keer hij minderen met een vaste tweede vaste en de derde en de vierde jongeren samen vasten vasten en de derde vierde weer samen nou bij mij is dus iets veranderd ik heb alleen en ik ben aan de zijkant natuurlijk begonnen met en daarna ben ik achterlangs gegaan je hebt natuurlijk de voor 8 kant zijn eigenlijk hetzelfde maar moest en achterkant creëren dus ik heb de derde rij heb ik gewoon alleen aan de achterkant geminderd de voor kan doet nu gewoon de
vaste zoals ze zoals ze zijn dus die ga ik niet minder en dan ga ik hier na nog een een rij doen waar ik ook de achterkant gaan minderen dus ik doe hier voor dit heb ik omgedoopt tot voorkant met een rij vasten dus ze alleen maar vaste het is zo moeilijk om dan op de camera te krijgen het is een hij is natuurlijk een mooi in elkaar gezet dan is het zo'n lamp ik hoop echt dat jullie hem leuk vinden en vooral dat mijn dochter me leuk vindt u 13 en en natuurlijk niet alles meer leuk meisje zag deze volgende en wil de deur meteen een trui van fc jaar mag hem dan ook aan doen
dat was zo streng lichaam van horssen wist ik denk dat zijn gewoon les is nu op school dus kan niet vragen ik denk dat een col denk niet dat ze dat dat fitz heeft trouwens ook in nog een trui met col dus ik ga hem toch maar geen kool doen willen jullie wel een kool doen en dan meer je gewoon voor en achterkant minder je er voor en achterkant gewoon tot de steek of dertig vijfendertig zoiets en dan gerlain maar door naar boven nou moet er nog een paar oké nu ik bekeren omhoog nou dan ben ik dus nu aan de zijkant nu kijken wat die heb ik hier kun je zien dat het aan elkaar gezet is dan
weet ik precies dat dat me zijkant is dan ga ik hem hier weer binnen met een halve vaste en dan ga ik weer een omhoog en dan ga ik weer van deze zijkant naar de andere zijkant ga ik weer minderen dus ik doe een vaste een vaste en de derde en de vierde samen thee een stukje keren pasta pasta ten vierde samen astra astra en samen kijk en ik moet dan doorgaan kijk plezier dus mijn andere zijkant hier heb ik de andere kant aan elkaar gezet is moet het hier doorgaan ik had hier twee samen geraakt dus vaste vastra rivieren samen en anna pasta vaste en ook groene draad ik mag het
afhechten wij dat wordt dan het ingewikkeld er dit is een vaste en dit is een vaste kijken naar ben ik hier op de zijkant nou kan niet mooier uitkomen dat ik de derde en de vierde je moet samen nou heb je soms er het je echt een projectje af heb en dan ook al zo klaar mee bent nou even kijken hoe dit hoe dit leid ik neerleg keer het idee helemaal niks zal zien nou het oogt hoe het ik ga de voorkant ga ik niks meer meer verre ik ga m afhechten dus ik ben gewoon ga stopt bij deze nog mindere en de voor kan doet dus niet en kom ik op een aan de steken van bekijk waar 2 4 6 8 10 12 14 en 16 18 20
22 24 1638 32 34 36 nou 37 vindt geweldig dus ik ga hem afhechten en dan is mijn filmpje met video is dan bij deze klaar ga er een foto van maken die zoiets uw mannen kunnen zien en ik wens jullie heel veel plezier mee en koop hele leuke truien te zien nogmaals ik heb we bij de andere trui uitgelegd dit is dus even info voordat je geraken maar ik zeg het een einde van de video heel logisch meet van hulp tot hun pak een lekker zittende trui meten top en van links naar rechts een beetje maar ik denk niet dat jullie allemaal met deze met dit garen gaan maken waarmee de het gewoon zo op
dan zit je eigenlijk altijd goed heb je al dat je met heel veel plezier en tot de volgende video in jullie mijn video leuk doen duim omhoog heb je een trui te laten zien of de sjaal en muts iets wat ik ooit een video of over heb gemaakt laten zien op mijn facebook groep en wij hem haak en en zo we zijn bijna een duizend leden is als erg leuk en nou tot de volgende keer