Sis-Ile-baret-halskraag maken

Handwerk baret halskraag modelbouw

Vandaag wil ik je een heel stijlvol en mooi baret- en halskraagmodel voor je laten zien. Het baret kraag model Ik zal het je in de video laten zien dat het model is gemaakt voor zijn constructie.

Als je op zoek bent naar een ander model voor baret en halskraag, moet je zeker eens kijken naar het model gemaakt met een spies, dat laat ik je vandaag zien. Als je van breien met een naald houdt en je handelt gemakkelijk, kijk dan eens naar dit model dat ik je zal laten zien.

Model met baretkraag Bij de aanleg is hier een touw met kleurovergangen gebruikt. Op deze manier ziet het model er erg goed uit. Als je wilt, kun je het gebruiken in touwen in één kleur. Gemaakt met effen kleur touw baret kraag model Ik presenteer je ook een visual voor.

Hier worden parels tussendoor gebruikt om het model van de baretkraag te versieren dat is gemaakt met een eenkleurig touw. Op deze manier een zeer stijlvol ingericht baret kraag model gemaakt. Zo maak je je baret door tussendoor versieringen te maken.

Model met baretkraag Het breiwerk dat wordt gebruikt bij het maken is eigenlijk een heel handig model dat je op veel gebieden kunt gebruiken. Met dit model kun je truien, vesten, jassen en zelfs sjaals maken. Omdat het model er echt prachtig uitziet.

Ik zal je hieronder een video geven voor het maken van het model. Hier wordt uitgelegd hoe u het model instelt. Maar aangezien de video in een vreemde taal is, kunt u in het begin problemen ondervinden en in de toekomst kunt u het model gemakkelijk verwijderen.

https://www.youtube.com/watch?v=cQPdvdE4hmw

bron: https://tr.pinterest.com