Orgu-Basket-modellen

Gebreide mandmodellen op verschillende manieren gemaakt

Ik blijf verschillende ambachten laten zien voor degenen die graag breien. Vandaag voor u verwerkt in verschillende modellen en vormen gaasmanden Ik wil laten zien

Gaasmanden Het zal een goede organizer zijn die u kunt gebruiken voor decoratie en waarmee u orde kunt scheppen door de overtollige accessoires in uw huis te plaatsen.

In de afbeeldingen die ik je heb gepresenteerd voor de gaasmandmodellen, wordt ook getoond hoe de manden op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Hoewel we zien dat vrouwen de breitouwen in de gebreide manden leggen, kunnen er mandjes gemaakt worden om het kinderspeelgoed in te verzamelen. Het kan worden gedaan om items zoals handdoeken in uw badkamer te leggen, zoals hier.

Afgezien van deze, kunt u uw sjaals, gespen en kleine accessoires maken van deze gaasmandmodellen.

Het mesh mand Bij het maken van de modellen zijn haaktechnieken gebruikt. Terwijl manden worden gemaakt, kunnen ze in verschillende vormen worden gemaakt, zoals rechthoekig, rond of hier. Het is mogelijk om modellen te maken in de vorm van een uil voor in de kinderkamer. Ze zijn allemaal gedaan met eenvoudige haaktechnieken.

Hier worden de breigaren die worden gebruikt om de manden te maken, geselecteerd uit dikke draden. Eerst is de bodem van de manden gemaakt, daarna zijn de andere onderdelen gemaakt.

Je kunt het in je mandjes doen als je wilt, in handvatten Als je wilt, kun je op deze manier breien en het laten staan. Je moet ook de maat van de manden aanpassen. U kunt beginnen met breien door na te denken over uw gebruiksdoel terwijl u manden breit met de gewenste breedte en maat.

Dat laat ik je hier zien gaasmand modellen kan een voorbeeld voor je zijn. Op basis van de voorbeelden hier, een mooie mesh mand U kunt doen.

Bron: https://thewhoot.com/crochet/crochet-storage-baskets