Bayan-Panco-model

Een ander model damesponcho

Vandaag vind ik jou een andere dames poncho model Ik wil laten zien Dit poncho-model is zowel erg stijlvol als een gemakkelijk model dat kan worden gehaakt.

Poncho voor dames een zeer stijlvol en ander model. Vooral het kraaggedeelte maakte de poncho erg stijlvol en anders. Vrouwen die op zoek zijn naar een ander breipatroon voor zichzelf of voor hun dochter, moeten zeker eens kijken naar dit model poncho.

Ik probeer je altijd nieuwe en andere breimodellen aan te bieden. Het dames poncho model een prachtig model dat ik op een buitenlandse site vond en dat mijn aandacht trok. Daarom wilde ik dit model met jullie delen.

Dames poncho model Een eenvoudig model dat is geborduurd met haakwerk. Het moeilijke deel van het model is het maken van de halsband. Dames die dol zijn op breien en een zeer goede breikennis hebben, kunnen dit model gemakkelijk maken.

Dit model poncho is een model dat je altijd kunt gebruiken. Je kunt het gebruiken tijdens het uitgaan in de winter, of je kunt het gemakkelijk gebruiken op je kleding in het voorjaar.

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een ander model poncho, is dit model echt opmerkelijk. Je kunt dit model ook voor kleine meisjes maken.

Je kunt het model eruit halen door de afbeeldingen die ik heb gegeven zorgvuldig te bekijken om te leren hoe je het vrouwelijke ponchomodel kunt maken. De poncho ziet er anders uit met het touw dat je gaat gebruiken in verschillende kleuren en diktes. U kunt de lengte van de pons ook naar eigen inzicht aanpassen.

bron: https://www.ravelry.com/patterns/library/white-russian-2