nou mijn naam is janneke assink van je pan en ik ga vandaag laten zien hoe ik het meenemen van de draad bij het inbreien wij baby slaapzak je hebt gedaan dat hier namelijk een proeflapje gemaakt grijs als hoofdkleur en witte stipjes ingedraaid en dan krijg je als je om de vier steken en wit stipje bereid aan de achterkant deze lussen wat op zich niet de ergens als het een sjaal is voor jezelf of iets voor een ouder kind maar ik dacht volgens mij kan hier precies een baby vingertje achter en dat is natuurlijk niet handig als je een kind in de week slaapzak hebt en wat ik daarom heb
gedaan is om de steek de witte draad vastgezet en ik ga je laten zien in deze video tutorial hoe je dat doet ziet er ingewikkelder uit dan het is ik heb graag mijn hoofd kleur was die houdt links daar bereik dus continentale mee en aan de rechterkant houdt me zeker directeur mijn witte je brein dus om de vier steken en witte steek en de rest is grijs en bij de tweede grijze zet ik telkens mijn draad vast en ik laat nu zien hoe je dat doet als ik bij eerst een grijze ik brei hier de winter vast en doe ik als volgt je slaat de witte draad om je slaat de grijze baard om en dan doe je
de witte weer terug dan haal je de grijze door knip je gewoon een grijze gebreid ben je witte draad je zit hier vast achter de volgende is weer een grijze steek in de vierde is een witte steken nog keertje de volgende is een gewone grijze de tweede is een grijze maar de witte draad vastgezet stap is om slaan om slaan met een grijze witte terug en de grijze door haar nog een grijze en om meer en witte