gratis patroon debardeur dames

Veelzijdig vlechtloos haken | Zury V91011 Passion Twists Stem af op Braid School Mondays →Deel met je vrienden! → https://youtu.be/28aYq6KnAxk …
vandaag proberen we een aantal leuke wendingen op de gevlochten manier, dus als je me wilt zien transformeren van dit naar dit, blijf dan op de hoogte dit zijn de producten en hulpmiddelen die ik heb gebruikt om mijn haar vandaag voor te bereiden, ze zullen in de beschrijving worden gelinkt doos onder mijn haar was eigenlijk al in een draai gezet die me maar ongeveer twee dagen duurde en daar kom ik in een latere video op terug dat beloof ik, maar ik ga gewoon mijn krullen uitborstelen en mijn haar uitblazen tot een beheersbare toestand zodat wanneer ik het ga vlechten of neerleggen, ik niet in een strijdstad ben, jullie hebben me al eerder vlechtloze haken zien doen, maar deze keer heb ik een strategie voor mijn patroon zodat ik opties heb voor het volgende paar van weken, dus mijn plan met dit patroon is om het voor meerdere installaties te gebruiken, dus als ik deze wendingen om welke reden dan ook niet leuk vind, kan ik ze er gewoon uithalen en met een andere haakstijl gaan of gewoon een pruik op doen, dus je moet van de houden veelzijdigheid ik heb mijn haar in twee delen verdeeld en deel het van oor tot oor, dus ik heb een voorkant en een achterkant voor de voorkant ik ga in het midden scheiden en werk me een weg naar de oren met vijf rijen aan elke kant voor de eerste rij ik ga het opsplitsen in vijf dozen voor de eerste doos ik ga het vastmaken met een elastiekje draai het een paar centimeter naar beneden en sluit het dan aan op de volgende doos en herhaal dezelfde stappen nu wilde ik dit echt proberen zonder elastiekjes maar gewoon elke doos vlechten en tegen de tijd verbinden ik kwam bij de derde doos mijn haar was gewoon veel te dik om stevig vast te houden, dus ik deelde deze optie alleen omdat het absoluut een optie is als je geen elastiekjes wilt gebruiken kun je gewoon elke sectie vlechten en de secties met elkaar verbinden deze keer dat ik de voorkant af had, ik verbond twee rijen tot vijf cornrows aan de achterkant ik smeer mijn hoofdhuid heel goed omdat het extra droog is geweest tijdens deze koudere maanden, dan stop ik de uiteinden met mijn haaknaald en een snelle notitie die je zult zien dat mijn randen zijn neergelegd alsof ik er een groot deel van heb achtergelaten doe ze weg naarmate ik ouder word mijn haarlijn is dunner geworden, dus ik wil zeker weten dat ik het kleine beetje haar dat ik nog over heb behoud, dus ik laat die er gewoon uit en bind ze dan ‘s avonds vast als dat nodig is naar de ster van de show heb ik deze passion twists van zuri van mijn plaatselijke schoonheidssalon opgepikt dit is in de kleur zo’n 27 derde en het pakket beweert dat je er maar één nodig hebt om een ​​vol hoofd te voltooien ik telde uiteindelijk in totaal 105 wendingen en ze zijn gelaagd in verschillende lengtes 9 inch 10 inch en 11 inch als je een gelaagde look wilt, zou je beginnen met de 11 inch aan de achterkant en werken tot de 9 inch aan de voorkant ik wilde een vollere bob-look dus ik begon met de 9 inch aan de achterkant 10 inch in het midden en 11 aan de voorkant hier is een nadere blik op de haaktechniek met dit soort illusiescheiding is het oké om je draai uit elkaar te houden, vooral als ze aan de grote kant zijn, tenzij het is je ding, je wilt ze niet overvol maken, ik heb de achterkant uit elkaar geplaatst met twee vingerbreedtes uit elkaar aan de voorkant, heb ik ze gewoon geïnstalleerd waar nodig om de elastiekjes en het gekoppelde haar te bedekken, dus hier zijn we geïnstalleerd, het kostte me ongeveer 45 minuten voor het haakpatroon en 30 minuten om de twist in te brengen, dus hier zijn mijn laatste gedachten het haar is veel zachter dan ik dacht dat het zou zijn, dus het is zo licht als een veertje op mijn hoofd, dat is een totaal plus ik ga heel goed slapen ik denk dat ze er ongeveer 10 tot 20 meer hadden kunnen zetten wendingen in het pakket ik moest wat rommel maken in de rug om sommige plekken te verdoezelen ik wilde ook wat meer volheid aangezien iedereen verschillende hoofdmaten heeft, er een paar meer toevoegen zou wat zorgen wegnemen ik weet zeker dat ik het uiteindelijk heb afgesneden a een klein beetje om de uiteinden vorm te geven zodat het hebben van de losse gekrulde uiteinden helpt om het naar wens aan te passen de uiteinden helemaal afknippen is ook een optie omdat de korte styling beperkt is, maar ik heb er een paar gevonden ik vond het leuk ik moet zeggen dat ik dat niet was het gevoel dat dit in eerste instantie mijn grootste zorg was dat het me een beetje ouder maakte en me er een stuk jonger uit liet zien, wat geen slecht probleem is om te hebben, maar ik ben een volwassen vrouw, jullie allemaal, het is absoluut een kindvriendelijke stijl, maar zal dit samenkomen voor een verfijnde look denk ik van wel niet zo slecht voor een avondje uit he de lengte van de beweging geeft me een flirterige meid vibes mijn man en ik ging uit voor de avond en ik kreeg zoveel complimenten jongens mijn vriendin kon niet eens zeggen dat het gehaakt was, dus ik denk dat dat een bevestiging is genoeg om de video van vandaag af te ronden jullie reageren hieronder wat je favoriete haakstijl is vind je het leuk om vlechtloos te gaan of wil je helemaal gevlochten worden meid zoals deze video op weg naar buiten abonneer voor meer van dit soort inhoud elke keer week en ik zie je de volgende dag, doei