Gratis PIJNBOOM MODEL KROON DEKEN MODEL GEMAAKT MET VIDEO EXPRESSIE
TIG-ISI-dekenmodel

Haak een tweekleurig dekenpatroon

Ik blijf verschillende dekenmodellen vinden en deel ze met jullie. Vandaag wil ik je een prachtig dekenmodel laten zien dat ik van een buitenlandse site heb gevonden.

Gehaakte deken Ik vind het model erg mooi. Het model dat hier is gemaakt, werd vergeleken met de bergen in het buitenland en genoemd als het alpine dekenmodel. Omdat ik het model vergelijk met dennenbomen, wilde ik het een dennenboommodel noemen. De keuze is aan jou als het gaat om het benoemen van het model.

Gehaakte deken Ik kan zeggen dat het model eigenlijk een model is dat we allemaal kennen. Ik zal je de constructie van het model hieronder in een video geven, en je kunt begrijpen dat het model eigenlijk heel eenvoudig is.

In het hier verwerkte model zijn leuningen gebruikt. Om het dennenboommodel te maken, wordt de onderste rij ondergedompeld in de leuning, van hieruit wordt een touw om het haakpatroon gewikkeld en wordt op dezelfde manier een lange leuning gemaakt. Het model is precies dat. De hele deken is gemaakt met dit model.

Hier kan ik zeggen dat het het type touw was dat werd gebruikt en de handvaardigheid die de deken anders lieten zien. Als we er voor het eerst naar kijken, begrijpen we misschien niet dat het model zo eenvoudig is dat het alleen van leuningen is gemaakt. Omdat het type touw dat wordt gebruikt, het breiwerk er heel anders uitziet. Natuurlijk kan ik zeggen dat de vaardigheid van het breien ook invloed heeft op de mooie uitstraling van het model.

Gehaakte deken U kunt de onderstaande video bekijken voor het maken van modellen en leren hoe u het model kunt maken. Ook kun je met dit dekenmodel een kleine deken maken, of je kunt dekens maken in de vorm van een grotere stoelhoes.

bron: www.yarnhookneedles.com/alpine-blanket-pattern/