Bayan-Panco-model

Seizoensgebonden vrouwelijke poncho modelbouw

Vandaag wil ik je een heel eenvoudig en stijlvol gehaakt poncho-model laten zien dat ik van een buitenlandse site heb gevonden. Voor het model van de poncho zal ik je een video laten zien waarin de constructie van het model wordt uitgelegd.

Het ponchomodel dat ik je vandaag laat zien, is eigenlijk meer een seizoensmodel. Een ponchomodel dat je in de herfst en lente kunt gebruiken en ‘s avonds zelfs mee kunt nemen tijdens het uitgaan.

Bayan-Panco-model

Poncho voor dames Bij het maken werden eenvoudige haaktechnieken gebruikt. De poncho vordert met alleen leuningen. Het model is gemaakt met alleen een ander model van de leuningverwerking ertussen.

U kunt het model dat in de afbeelding wordt gebruikt hier beter bekijken. Het werd voortbewogen door twee rijen dubbele leuningen te maken. Om het hoofd van het haakwerk wordt een touw gewikkeld en er wordt een dubbele leuning van gemaakt.

In de derde rij, wanneer het model aanwezig is, worden weer twee dubbele leuningen per rij gemaakt. Vervolgens wordt aan een ketting getrokken en wordt een leuning overgeslagen en wordt een dubbele leuning gemaakt. Vervolgens worden drie touwen om het hoofd van het haakwerk gewikkeld en teruggedraaid, en de touwen die om het hoofd zijn gewikkeld, worden achter de leuning in de onderste rij geleid en er wordt een dwarsleuning gemaakt.

Dames poncho model Voor de constructie zijn hier 174 kettingen en 172 leuningen gemaakt. De poncho loopt in een rechthoekige vorm en wordt vervolgens aan elkaar vastgemaakt.

Poncho voor dames Je kunt gemakkelijk leren hoe je de poncho maakt door de onderstaande video te bekijken. Je kunt deze poncho in de winter zittend thuis maken en je voorbereiden op de lente.

bron: http://www.mooglyblog.com/perfect-fall-poncho-tutorial/