Gratis tas haken patroon

tasje wat jullie op de foto hebben gezien ben ik nog aan het maken hij is nog niet af en ik maak hem met theo rabo viewer bob geen idee onovertroffen bereiken toe nou je mag er ook bij haken nummer acht ik heb hem over van de nostalgia deken waar ik mijn gestart ben ik ja was niks voor mij dus ik heb deze durabo liggen en ik herhaal te kijken hier met haaknaald twee of drie even kijken 100 gram 300 meter en 100% katoen echt de ouderwetse durabo katoen van vroeger ik vind een geweldig zeker voor het tasje en ja ik ga ik hem met 3 mm dus laten we gaan graag oh</br> kepler shop mijn haaknaald en ik probeer zo goed mogelijk het laten zien drie millimeter is voor mij heel klein om te haken zeker voor de camera maar ik doe mijn best en dan de combinatie van laten zien en vertellen hoop ik dat je het kunt volgen je begint met vier lossen een en daar gaat het al fout ik had expres top papiertje neergelegd zodat ik weet van ik moet hier in beeld blijven een losse twee losse 3 en de vierde en dan in de eerste losse sluiten met een halve vaste de gaan en piepklein cirkeltje graag het zou door de schijf weer op mijn patroon liggen hartstikke fijn</br> nu ga ik over mijn staart je heen haken in het cirkeltje moeten 8 vaste dus ik begin eerst met een losse onderdraad omhoog te brengen en dan vriendelijk het cirkels en beetje open en dan zie je daar een heel klein gaatje ja daar moet je in steken en 8 vast te maken en dan over je staart je heen haken is een kluis handige dat scheelt met weg naar je kijk zei ik zit te klimmen rij een losse in het gaatje kreeg is niet mooi nog een keer oh in het gaatje die wordt beter het is een 2 terry 4 fijn 6 7 en acht en aansluitingen met een halve vaste yes te vasten maar ik neem ook dit</br> staartje weer mee dat ik er nog een rondje over heen haak dus ik steek in de eerste vaste in leg ook het staaks er op mijn haaknaald en dan maak ik de halve vaste om de ronde te sluiten zo ns zet ik mijn kamer even uit en de grens te papiertje even vast plakken zodat het niet constant heen en weer schuiven met een rood ik wel waar ik in beeld bij dat is gewoon een hulpmiddel voor mij dus ik kom zo bij je terug dit zal niet he kunt zien en ga niet uit voor mij en ik ga mijn camera niet verzetten maar door is licht dus hier precies op het puntje kijk keer is gebouwd</br> wij moesten weer bij oké we hebben de honden gesloten en het staartje mee naar boven genomen en doen we twee losse en die telt als eerste stokje van een cluster we gaan 4 stokjes samen raken en dit telt als de eerste dus je staat om hen in de steek er een gesloten hebt doe je het nog een keer en niet afgemaakt stokje dus plus opgehaald en een keer onder twee lussen loon zo heb je twee lussen op je account nog een keer omslaan in steken dus ophalen omslaan en onder de eerste twee lussen door dan heb je de drie omslaan in datzelfde gaat je werd in steken en dus ook wel</br> omslaan en onder twee lusjes door een heb je vier lussen op je haak naald 4 niet afgemaakt de stokjes waarvan de eerste twee losse zijn dan sla je om en de graag er in een keer doorheen heb je ermee gedaan en zo moet het in iedere vaste dus uiteindelijk heb je 8 van die clusters je de drie losse twee en drie en dan in de volgende vasten maak je weer zo&#39;n cluster soms zijn in steken ook het staartje op mijn haaknaald laten liggen daar overheen haak en een keer onder twee lussen dus de eerste nog een keer voor nummer 2 en dan nog een keer voor nummer 3 omdat de eerste twee lussen doorhalen en</br> dan nog een keer voor het vierde groot afgemaakte stop je dan heb je vijf lussen op je haak erop deze van die lossenketting de eerste en dan vier van die niet afgemaakt de stokjes en dan sla je om en dan ga je een enkel doorheen en dan heb je dit zeg nog een keer voordoen 3 lossen 1 2 en 3 de volgende vasten daardoor je weer een cluster van vierschaar gehakte stokjes door de slechte met draad lopen is er mijn een twee wat mij echt spleten vraag je sowieso drie en nog eentje voor de vierde dan in een keer er omheen doorheen en drie lessen je eindigt steeds met drie