Gratis Trui met Winnie de Poeh instructies

Hallo, Gratis Trui met Winnie de Poeh instructies mijn vrienden die van breien houden. Ik wilde met jullie het Winnie the Pooh patroon sweater model met je delen dat ik brei geschikt voor de gevoelige huid. In dit werk heb ik biologische babystrengen gebruikt die niet pillen. Bovendien werd er met textielpennen een dunne lijn getrokken om het patroon te laten opvallen in de omgeving. Ik streef ernaar dat kinderen kleding dragen leuker door verder te gaan dan de klassieke breimodellen en breimodellen versierd met levendige kleuren en verschillende karakters.

Ik ben een docent modeontwerp, ik kan zeggen dat ik mijn tekeningen met vlechten wilde combineren, en ik zag hele mooie visuals. Aan de andere kant presenteer ik hun recepten graag aan mijn breiliefhebbers die met mij willen breien. Hoe meer ik ze zie proberen, breien en presteren, hoe gelukkiger ik word. Ik doe hetzelfde voor mijn dochter van de werken die ik brei. Ze draagt ​​het met zoveel bewondering en liefde dat ik haar graag zo gelukkig zie.