als ik een patroon heb gevonden dat ik wil maken maar kan niet aan het garen komen doet in het patroon gebruikt wordt hoe weet ik dan wat de geschikte vervanger is het kan ook zijn dat je het garen te duur vindt hij gaat niet altijd even goedkoop en dat je dan zoek naar een alternatief wat ik zelf al en probeer te doen is dat ik eerst kijken naar de samenstelling van het garen dit weergaves bij voor 100% acryl dat geeft een bepaald effect maar samenstelling van wol marine wol is ook altijd mooi zag ze kijken eerst naar een garen wat dezelfde samenstellingen en daarna kijk ik naar
de stekenverhouding en dan met name na een aantal steken wat je nodig hebt in de breedte van je werk dat de lengte kunt u zelf nog een beetje volgen en als die klopt en het heeft een beetje het zelfde kleur die ik wil en de prijs is met name zin dan wil ik nogal overstappen naar om de garen het enige waar je nog wel even op moet letten is dat looplengte van het garen geld als deze bol bewijs van spreek 200 meter heeft een de variant die je kiest heeft maar 160 hij klopt het aantal bollen wat je nodig en knop niet meer dus ik moet even de rekensom doen zou kies ik altijd mijn
ander volg je daar ook wel eens sommigen zeggen die tips van de ontwerper in dat wij ontwerpers doen dat die geven meerdere varianten weg via ik had heel charmant oh ja we moeten door bijvoorbeeld als ik voel voor een blad toen der tijd jan waar is en tegenwoordig mensheid crochet waar ik woon is wat voor doen moet je sowieso als dat echt specifiek geweest is minimaal drie soorten gaan en geen omega van waren hier werk graag gezien wil hebben ja maar als het niet uitmaakt bijvoorbeeld katoen nummer acht is katoen de macht dan kun je daar ook mee vol staan met katoen nummer 8 en
looplengte van ons 65 meter per 50 gram bevredigd als je gegeven zijn kijkt ernaar maar vaak heb je gewoon eentje ja maar bijvoorbeeld staan de drie jaren duren zoeken hollen dan kijk ik wel naar de loop ring te horen en bakken kopen kleur die mij het beste uit ging uit en de prijs ook die bent best wel ja mijn stem nou je hebt echt een zijn hier een mooi heinrich von den je wilt dat de troon er mee maken met dan kloppen die steken farini juist zin niet voorbeeld maar half jaar ik weet dan zelf niet leuk dat zou moeten corrigeren maar hoe doe je dat dan ik denk sowieso dan een proeflapje maken
of neerhalen proeflapje een beetje overeenkomt met het proeflapje wat hun het patroon wordt gegeven dat is telefoon gewoon dat je dan wel aan het goede aantal centimeters gedaan of zo eigenwijs zijn nu de groep doen nee ja nee de kans dat het toch wel anders uit van scania en ringo breedte en eet rijst je kan toch ook omrekenen als de ene garen 20ste keer nodig heeft voor tien centimeter en een andere 16 neem is betaal breedte die je hebben wil omrekenen het aantal steken wat die aangeeft en daarmee even je proeflapje uitproberen ja meestal goed die normaal diktes moet je dan weer aanpassen
alia proeflapje is altijd heel erg belangrijk dat elke browser bruid op weer verschillend jij bereid misschien losser of juist strakker dan een en ook misschien anders dan wat op de winkel staat ik ben al te lossen dan wat op de bikkel staat is ik maak altijd een proeflab jongens dan je echt een trui of iets wat je wilt maken met dat nooit gaat passen dus in onze kwaliteit dat is zo jammer ja