Crocodile-Back-Baret-Voorbereiding

Voorbereiding voor krokodilrugmodel

Ik blijf verschillende baretmodellen vinden en laat ze je zien. U kunt uw partner, kinderen, uzelf en uw dierbaren tegen de kou beschermen door in deze dagen, wanneer de verkoudheid hun effecten laat zien, verschillende baretten te maken.

Crocodile-Back-Baret-Voorbereiding

Ik zal het je vandaag laten zien muts met krokodillenleer model is een model dat gemaakt kan worden voor zowel dames als heren. Een beanie-model dat je voor kinderen kunt maken. We kunnen het dus een heel handige beanie noemen.

Het muts met krokodillenleer Het is mogelijk om de baret naar de gewenste persoon te maken met de verschillende kleuren garens die je gaat gebruiken bij de productie van het model. In het voorbeeld hier, met een roze kleur, is de baret geborduurd met een groot nummer en is er een damesbaret gemaakt.

Muts met krokodil op de achterkant Bij de productie van het model werd een dun touw gebruikt en gebreid met een naald van 3,5. Hier zijn 96 steken gemaakt en is het model gestart. Wil je deze baret met dik touw maken, dan zijn er 5,5 maat spiesjes gebruikt en 69 lussen genomen. Het model van deze baret wordt niet te vaak gebreid om het glad te houden en de persoon niet te storen.

Voor de constructie van de baret is dubbel rubber gemaakt in het rubberen gedeelte. Later is begonnen met de constructie van het krokodillenrugmodel. Als het model is gemaakt met dik touw, wordt de lus niet vergroot. Maar als de beanie is gemaakt met dun touw, wordt de lus vergroot.

Muts met krokodil op de achterkant De uitgebreide uitleg voor de opbouw van het model kun je bekijken in onderstaande video. Omdat het model gemakkelijk te maken is, kun je in korte tijd een beanie maken.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=NnwxrkLAcR0