grof gebreid vest beige hij gaf mijn vest mijn nieuwe veste vera en hij is toch echt een dotje gehoor met al die leuke potjes daar op het is een polkadot fast geworden zonder sluiting want ik volg het niet nodig bij de vetste romy van ik het wel netjes als die dicht bleek maar mijn leven vind ik het eigenlijk wel open valt hij is gewoon lekker ruim wijs maar ook weer niet toen oversize de mouwen heb ik een beetje meer steken opgezet dan bij vest romy zodat hij wat ja wat voorval uit vind ik juist zo leuk door de boorden gewoon beetje strak te houden en dan pas te gaan meerdere dan krijg je een beetje een pop
effect dus ja het is gewoon een super leuk vest geworden met een klein foutje en dan zag ik gisteravond toen ik hem in elkaar zit toen zag ik dat het bier en hier een doosje zaten en dat moet dus niet als je hier stopt door de jullie niet eentje dus dat hij ziet van week gaan helemaal uit halen als je bed in elkaar maar goed dan komt het label van josas dus ook nog van pas heerlijke gewoon overheen genaaid en dan zie je het extra doet je niet meer ik weet het dus toch wel een maand dat dat verga ik het begrijp ik ook wel vergeten nou super leuke dingen ik heb toch 10
bollen punto gele punten van simon gebruikt een a triple room witte punto ja ik weet niet ik was al een met een foto met een bolletje bezig en toch met ik hou nu nog wat over wat ik weet niet of ik een en rijk met een bol dus neem voor de zekerheid wederom niet een dan als je er eentje overhoudt en dan geleidelijk af bij de zeehond weergeven nou als je we gaan maken heel veel succes vragen stellen in de haken en bereikt race facebook groep van juf was en ja ik ben benieuwd naar de veste vera’s die voorbij gaan komen cam geen slaan op gemaakt dat voor mizuno kunnen
al die doorntjes ken hem wel in een stuk gehaakt weer bij was hier leer gaan splitsen dus dit eerste stuk haakje en gewoon in een stuk en de mouwen raak je rond dus eigenlijk het enige wat je hoeft te doen is weer de mouwen er geen cent en je vest is klaar nou mocht je we gaan er heel veel succes van mijn jas vandaag in deze tutorial laat ik zien hoe je dit vest gehaakt vest veren mijn man heeft het verzonnen jeroen heeft het verzonnen ik zijn wat is een leuke naam voor een vest maar zij gelijk vera fast 4 dus dat is het geworden nou eerst iedereen zijn dood je of doet
die of lotte lotte vind ik ook leuk loodjes doortje maar goed ik houd gewoon op veren want sjaal doortje had ik al dus dat is een beetje dubbel dit vest is gehaakt met punto van de zeeman ik had nog een paar room witte bollen over een avest en romy dus ik dacht ja dat is wel eh eigenlijk en ik had nog de deur tja wat is het een beetje mosterd geel baby geel gekocht tussen je die had ik nog liggen en toen dacht ik ja ik was helemaal kijk naar na trouwen louis louise en dat vest romy ja ik ben er gewoon ik ben er best wel heel erg weg van de van het haakt gewoon
lekker draak snel het daar leuk het heeft een leuk effect dus die jaar mosterdgele dacht ik nou dat is een super combi en ik hou ik hou gewoon heel erg van pot kontjes ik vind het gewoon zo schattig ik weet niet een of andere manier moet jou betsy heeft ook van die pop kontjes ik vind het gewoon ja daar wil je gewoon een beetje vrolijk van dus ja het is het is gewoon een leuk om te haken af en toe zijn pop kontje erin ik heb de draad meegenomen dus je ziet ook een beetje zo’n witte draad hier nog lopen vind ik zelf wel een heel leuk effect patiënt zijn allemaal stokjes
tussen 3 3 toeren stokjes en dan een stok en toer vasten en dan neem je de om de ja ik ken 9 vasten en dan het potje dus 9 vasten dus dat patroon hou je aan en dan krijg je gewoon van die mooie ja een beetje op op via een beetje goed verspringende polkadots dus dat mobiel beginnen met het boards een bord want ik laat alleen even de mouw zien want dat is op zich ja weet je die moet ik nog maken kon eenmaal dus die laat ik gelijk zien aan het aan het vet zelf zit geen boord maar aan de mouwen wel en de mouwen ja dat heb ik eigenlijk net zoals vest romy en trui louise gedaan in
ja in de achterste vaste dus dat als je hem al eerder als je al een trui heb ga ik weet je hoe het moet en dat is dus verticaal dit is de dit haakje en je meet dan als je aanhaken bent hoeven heb je moet ik heb 20 toeren geraakt bij deze en valt hij daarna ben ik flink ga meerdere zodat er een lekkere pofmouw is en ja hoor dat hoe ik dat gedaan hebt dat laat ik je zien nou je begint met een losse met een tour een ketting met losse en die lossen moet je ook echt los opzetten want het jaar haakte straks in de achterste penlus en je moet hem echt niet strak aantrekken er ook de begin
lus dat is eigenlijk gewoon een rondje maar rondje om je vinger en dan haal je de draad waar je mee gaat haken zometeen er heel losjes losjes door en trek je deze eigenlijk niet strak aan en kraken met haaknaald bracht de trui zo vaak ik verder met 10 en ik nou goed ik heb hem nu uit niet aangetrokken en dan haak ik een gewoon alleen maar door halen twee drie trek hem eigenlijk ook niet aan 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 15 losse lossen maak ik een keer lossen die haak ik niet mee dat is gewoon om omdat je dan een gewone een beter beginnetje krijgt dus die sla ik over
en dan in de eerste vaste ga ik hem in de achterliggende lus haak ik hem de eerste losse haak ik in de achterliggende lus een vaste hier heb je weer een achterliggende lus store halen en vast is niks anders dan een keer door halen en dan nog een keer door halen achterliggende lus doorhalen heb je twee lussen hij in een keer door heb je een lus dat is een vaste dus in achterste liggende lus normaal zou je dus in de voorste kan te steken maar je draait hem en dan in die achterliggende plus hou je op en dan haal je door achterliggende lus hou je kop haal je door en dat doe je dus 15 keer
dus goed tellen dat je goed begint want als je nu alleen te weinig maakt of dan ja dan kom je straks ook niet goed uit dus gewoon in die achterliggende lus en als je ze los opzet dan is dat geen punt als je ze heel vast hebt gehaakt te lossen dan is het nog wel een beetje wringen met je haaknaald dus mijn advies zet ze echt los op dan is de eerste toer echt niet moeilijk dan ga ik even de beetje stellen bovenop even kijken dit is een 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 dus als je op als je niet meer in mee heb geteld gelijk stel je de bovenliggende v-tjes dus 1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15 feestjes dan heb je ook 15 vaste gehaakt nu maak ik weer een keer lossen draai ik mijn haakwerk de eerste keer of ze zwaaien over en dan in het er in de eerste vaste in de achterste lus haak je een vaste in de achterste lus dus niet van normaal zou je dus een vaste gewoon helemaal hierin stoppen nee in de achterste lus want dan krijg je dat leuke effect dat van een boordsteek dus nu ga ik je weer 15 vast in de achterste liggende lus en dat doe je dus er 20 toeren lang dat is in een voor mijn pols want je moet je pols van goed meten misschien heb jij on 18
toeren genoeg of misschien moet je de 24e vertellen dit is 2 4 6 8 10 12 14 en nog eentje is 15 weer een keer lossen draai ik maak werk deze sla ik over en het zweden daar de eerste vaste heb ik weer in de achterste leert liggende lus dus de blijf ik doen tot aan 20 toeren lang en dan kom ik weer bij je terug nu heb ik dus 20 toeren geraakt in de achterliggende vaste achterliggende lus van de vaste je kan ze zo tellen dit is dit als die zo omhoog springt dat zijn der dit is een en dit is 2 uurtjes dit zijn 2 dus het is van makkelijk tellen 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20
nu vouw ik hem naar elkaar toe want ik ga de trui of de mogelijk rond haken en dan pak ik een de achterliggende lus aan de overkant en dan haal ik met een halve vaste hem door dus dit is de achterliggende lus van deze kant en de achterliggende lus van die kant dan haal ik hem met een halve vaste niet te strak aantrekken door 8 liggende lus achterliggende lus door halen en dan raak je gelijk je hoort aan elkaar dus heb je gelijk aan vond je moet rond ge haakt achterliggende lus ziel een 212 en ze wil zo namelijk een aan elkaar geraakt zie je dus nu zit ik dus zo aan elkaar
en dan ga ik aan deze kant dus ik laat hem gewoon hangen schakel over naar haaknaald 10 en nu ga ik aan deze bovenkant ga ik het normaal er verderop haken dus hier raak ik mijn stokjes dus in die bovenkant van het woord dus de stokjes komen hier op en die haak je gelijk ook vast ik ga ik dan gelijk even de af en een deuk begin draadhaken klok mee ben ik die ook kwijt hoef ik die ook niet meer af te hecht ik ben er nog niet zo erg vond gevechten dan start ik met drie losse 3 lossen zijn uit mijn eerste stokje en nu wil ik 50 stokjes op die 20 vaste gaan maken dus ik ga ik eerst 2 stokjes in een
steek dit is zijn de dansen wij en dan in de volgende opening vaak ik er 3 een stokje is omslaan doorhalen door aan heb je 3 lussen door aan heb je twee lussen door aan heb je een lus dus eigenlijk bij losse haal je gelijk door bij een vast heb je een is dingen de tussen zijn half stokje haakje haal je gelijk door een mijn stokje doe je nog een extra stap er tussen nu heb ik weer twee stokjes in deze dus eigenlijk een iedere steek die de komt dus deze het volgende gat haak ik nu drie stokjes in de steken door halen 3 lussen thora de twee lussen koralen een lus dan in hetzelfde gat
weer een keertje 3 2 1 misschien heb je drie stokjes in die in het een in dit gat geraakt hier heb je de twee nog snel komt volgende gat dat worden er weer twee kijk even hier zit maar een draait je dan neem ik deze even mee als dat lukt deze informele de twee je dan doe ik weer twee hun stokjes pepping en nu komt de weer een drie stokjes dus 2323 2323 dat doe je steeds volgende gat voor een op de stokjes daar om te vasten dan doe je er weer 3 stokjes van ik nu twee ik had er twee dus nu moet ik 3 stokjes en aan het volgende opening 2 stokjes 1 ze weg en zo doe je dat
tot ik er 50 heb gehaakt 50 stokjes dan sluit ik mijn toer met een halve vaste en dan raak ik mijn mouwen rond dus die hoef je aan het eind ook niet meer aan elkaar vast te zetten ideaal hoef je hem alleen aangenomen in het vest het vest haakje ook gewoon even aan een stuk alleen bij de mouwen hij splitsen dus het enige wat je hoeft te doen als je het vest heb gehaald en de mouwen kraag alleen de mouwen erin te zetten en je vest is klaar deze punt over ik ook heel mooi vic ook een mooie combinatie het met die roomwitte dus nou het hart gewoon heel fijn zo wel heel grappig dat mensen echt naar de
zeeman rijden om punto te halen maar ja en dan is die er niet dat is wel weer vervelend mensen kreeg een berichtje van iemand die zij jaar bestond allebei een bak te graaien naar punto die er niet was en we wilden allebei truien louise haken dus op zich verbroedert juf zoals ook nog zelfs in de zeeman winkel dat is ook wel weer leuk om te horen even tellen hoe ver ik ben met zijn er twee vijf dit is tim dit is 15 dit is 20 25 30 35 weer terug 45 en nog 5 is 50 ik ben de precies nu steek ik in de een twee derde lossen van het eerste stokje steek ik in dan haal ik gelijk in een keer allebei
door dat is een ovenvaste dus nu sluit ik mijn tour nu begin ik weer met een twee drie rossen draai ik mijn haak werk en dan steek ik dus dit is mijn eerste stokje in het volgende stokje in en haak ik 50 stokjes stick echt in de volle steek in niet in de achterste gewoon echt in de volle steek steek je in en dan haakje 50 stokjes van de tweede toer met stokjes heb me nu 47 raakt dit wordt nummer 48 nummer 49 en nummer 50 dit is nummer 50 50 stokjes en het klopt want ik ben ook weer hier aan het begin en dan ga ik in de een twee derde losse steek ik in als die mee wil werken ja en dan haal ik
hem een keer alle beide lussen door een halve vaste nu heb ik twee toeren stokjes nu begin ik met een halve vaste niet met stokjes want ik ga nu vast te haken en dan neem ik dan ga ik daarna een pop kontje en dan neem ik hem gelijk ook weer laat ik even zien dus in in nou ik heb een half vastgehaakt dan in de eerst stokje maak ik een vaste met tweede een vaste in de derde een vaste in de vierde een vaste 5 6 7 8 9 en bij de negende haak mee door maar haal ik hem door met een roomwitte want nu ga ik een popkoor maken en het balkon van vijf stokjes dus naar een vast naar al die tour de vaste in de
volgende stokje stop ik in haak een stokje maar die eigenlijk niet door je laat het lucht laten staan ga ik nog een stokje haal ik niet door dus ik heb een u te delen stokje en dus de derde niet door stokje dat is nummer 4 een stokje nummer 5 ik heb ik zes lussen 1 2 3 4 5 6 dan pak ik mijn gele draad en dan haal ik ze in een keer door trek ik het een beetje aan we nu ga ik weer verder met vaste en dan neem ik het de gele de witte draad gelijk mee dus die ga ik er tussen het is een in een kom een tussendoor dat is 2 dit is 3 dit is 4 5 6 7 8 nummer 9 9 vasten en mijn bij de negende
haal ik mijn witte draad door trek ik mijn geel een beetje aan die jou ik hier moet je dagelijk mee met de popkoor een 2 stokjes niet door halen dit is 3 dit is 4 dit is 5 naar boek zes lussen op mijn gele draad om de jaarlijke in één keer door en dan trekken me en bureau wit een beetje aan en dan ga ik weer in de volgende stokje een vast te maken met geel dit is 2 3 vier vijf en zes zeven acht nummer 9 nummer 9 pak ik de gele de room witte draad weer en dan ga ik nu vijf stokje zaken maar niet afmaken dus komt er weer een pop corn 3 we 4 en 5 dan pak ik mijn gele draad
weer dan haal ik die in een keer door maar om dit een beetje aan en dan haak ik weer in de volgende stokje een vaste nummer 3 4 5 6 7 8 9 dus daar ik mijn witte weer door even wat pakken dan ga ik weer stokjes haken 1 2 3 4 en 5 pak ik mijn gele draad ga ik door en nou moet ik als het goed is nog 9 vasten en nog een pop kontje haken dan kom ik uit dus in de volgende stokje haar je vaste volgen een vaste de ring 4 5 en 6 dus nummer 8 nummer 9 en dan de laatste pop corn in de volgende stokje we 4 4 en 5 dus nu zie je dat ik weer zes lussen heb aan ik de gele draad en dan een ga ik in
deze eerste vaste haar wil ik hem door niet mijn witte draad naar binnen halen dus wel zo netjes kon straks ook nog wel maar nu zie je dus dat dit hem binnenkant is in dit de buitenkant om deze boek straks even afknippen die hebben we al mee geraakt dus nu zie je aan de buitenkant de pop kontjes ontstaan en die pop kontjes ontstaan omdat je hier stokjes haakt en daarna een vaste dus dan zet je hem op en dan wordt daar gaat een beetje bollen dus nu heb je de pop kontje schaakt je ziet ook dat de witte draad zo meeloopt die heb je mee geraakt dat vind ik een grappig even nu ziet in
de mouwen dat deze ook voor springen dus je nu ga je weer een twee drie toeren stokjes haken dan weer een tour met een pop kontjes dan weer een twee drie pop toeren stokjes door pondjes en deze verspringende straks begin je niet met 9 vasten maar met vijf vasten en dan een pop kontje en dan eindig je met vier vorsten en dan krijg je dat verspringende effect dus je moet bij deze tijd dit bij dit vest wel goed tellen want het is belangrijk dus dat je het klopt dat je stokjes kloppen dat in het verspringer ook klopt want ons krijg je een beetje een raar motief de bij de mij hoef je verder niet meer
te meerdere dus dat is wel fijn want je zet tegelijk 50 op dan word je een beetje pafferig en dan is die ook lekkere groot dus dit is het eigenlijk het wat wat je het hele vest moeten doen kon tellen pop kontjes stokjes haken en en dan en daarna een toeren op kontjes vinden vaste met af en toe pop kontje en dat geeft gewoon een heel grappig effect en ja test vera is eigenlijk wel een een duwtje dotjes wist dus veel succes als je hem gaat maken en er is een speciale juf schaak en prei facebook groep nou ja daar mag je creaties tonen maar je vragen stellen liever niet bv
de worden zo veel patronen voor mij gaan raakte als iedereen is een privé is en vragen gaat stellen dat kost me echt heel veel tijd dus graag in de groep we de vragen stellen dan kan ook iedereen de antwoorden lezen dan hoeft te vragen op niet heel vaak weer dezelfde vraag beantwoord worden dankjewel alvast en ja abonneer je vooral op mijn kanaal dan blijf je op de hoogte van alle nieuwste haak patronen of breipatronen en tot je tas

Leave a Reply