Er zijn veel kapsels die je gemakkelijk thuis kunt doen zonder uren bij de kapper door te brengen. U kunt een geweldige look krijgen door deze modellen moeiteloos in 5 of 10 minuten op uw haar aan te brengen. We kunnen enkele van deze haarmodellen die u gemakkelijk op uw haar kunt aanbrengen als volgt overbrengen:

Model voor dagelijks brood

Het daily bun-model, dat u praktisch kunt doen, is een toepasbaar model wanneer u het haar na het douchen snel in model moet brengen. Om dit model op uw haar aan te brengen, moet u deze stappen volgen:

* Draai het haar van beide kanten en van boven tot net onder de achterkant van het oor.
* Verzamel vervolgens het haar in het midden.
* Draai vervolgens het resterende haar naar boven, gooi het vanaf het punt dat je hebt verzameld en trek het dan van onderaf.

Na deze stappen zet je het doorhangende haar naar binnen door het te draaien alsof het weer omwikkeld is en zet je het haar vast met haarspelden.

Kronkel kapsel

Terwijl u aan het werk bent voor het examen of een project van de ene op de andere dag probeert af te werken Haarmodellen die u gemakkelijk thuis kunt aanbrengenBij het toepassen van dit model, dat een van de kapsels is die u kunt maken, moet u deze stappen volgen:

* Verzamel het haar van bovenaf.
* Wikkel vervolgens je haar in een draai tot aan het haaruiteinde.
* Zet vervolgens je haar vast met behulp van een grote haarspeld.

Visgraat breipatroon

Visgraatvlecht Nederlandse vlecht, een van de meest praktische natuurlijke kapselsHaarmodellen die u gemakkelijk thuis kunt aanbrengen Het wordt ook wel. Om dit model op uw haar aan te brengen, moet u de volgende stappen volgen:

* Knip eerst het haar doormidden.
* Verdeel het deel dat je hebt opgedeeld in drie delen.
* Houd dan de eerste rij in handen.
* Combineer dan de tweede met de 1e en plaats de 3e van onder naar boven.
* Maak het vervolgens vast met een haarspeld voordat het het uiteinde van het haar bereikt.

Nadat je hetzelfde proces voor de andere kant hebt herhaald, verzamel je de 2 breisels op de achterkant.

Paardestaartmodel met knokkels

Onder de paardenstaartmodellen wordt het knoestige paardenstaartmodel, dat de meeste voorkeur heeft bij het lange haar, gemaakt door het staartgedeelte van het haar op verschillende plaatsen te binden. Om het knoestige paardenstaartmodel op je haar aan te brengen, moet je deze stappen volgen:

Haarmodellen die u gemakkelijk thuis kunt aanbrengen* Maak eerst een zeer strakke paardenstaart vanaf de bovenkant van het haar.
* Laat dan wat speling aan de onderkant van de paardenstaart.
* Neem dan een klein deel van je haar en wikkel het om de sluiting.
* Ga vervolgens door met het regelmatig omwikkelen van de andere delen van de paardenstaart met je haar.
* Wikkel vervolgens de paardenstaart in 4 delen met je eigen haar en ga door met het wikkelproces tot het einde van het haar.

Auteur: Joy Urgench