hakken voor beginners

hakken voor beginners

hakken voor beginners ik heb geen vest nodig om mooi te zijn ik heb geen vest nodig om mooi te zijn ik heb geen vest nodig om mooi te zijn ik heb geen vest nodig om mooi te zijn ik heb geen vest nodig om mooi te zijn ik heb geen vest nodig om mooi te zijn ik heb het niet nodig ziet er sowieso beter uit shuffle shuffle shuffle shuffle flex een hand schouder spier schouderspier de stad in het park slaan twee handen op de mond als een capuchon baby capuchon baby make alle meiden worden gek word gek dom kijk naar beneden naar de zijkant whack laat me voelen kleine kleine lane shuffle shuffle shuffle flex één hand schouderspieren blijkbaar tiktok zet je video voor je paige wanneer het maar zeven seconden is werkte het langzamer grijpen de muur wiebelt alsof je probeert je kont eraf te laten vallen hella dik ik wil ze allemaal kapot maken nu gas geven beter gas boy ray ban ik ben een geweldige man whoa zeg vriend ik speel een hele late night dj een mannenkamer vol met poppers, vertel hem, geef me tupper bitty sla it up nu ik wil de coppers raken ik ben salie die het graag zou willen weten a505 ik zat aan mijn zijde van het aardbeienslabbetje ja ik werd de hele nacht laaiend zei bewaar mijn bouillon voor die aardbeiensmaak oh om die regenbogen in mijn te maken als we me water geven geloof me niet gewoon kijken zoals ik wil dat je gelukkiger bent omdat ik gelukkig ben [Laughter] niets kan me stoppen zo zal het zo aanvoelen ik kan er niet naar luisteren waar je net zei gebroken harten allemaal op me ze zitten vast in mijn gezicht dus je wilt iets anders proberen zonder te veranderen wie je bent, dus je neemt een kijk in de spiegel en ik vraag me af waar ik de tijd moet beginnen om het licht te vinden, dus vind je gloed nu doen [Laughter] [Laughter]

u