handschoenen zonder toppen breien patroon nou wat is het jaar de mijn hondje reageert al waarschijnlijk op mij nou van harte welkom bij mijn geweldige werkplek dus je kan zien zit ik weer in een bos het is hier in drenthe heel het mooie weer ik hoop dat jullie ook daar zijn we mee begonnen zijn begonnen met handschoenen bereiden en in het patroon staat als je 60 steken mag opzetten vervolgens in eerste instantie was er 20 toeren twee recht 2 averecht ik heb daar toch nog 10 toeren uit toegevoegd want ik vond ze er kort worden ik heb bij de handschoenen al opgezet de ene oplossen naaldjes en de andere op de romp en daalt dan kan ik allebei laten zien wat je straks moet gaan doen bij de duim oké ik hoop dat jullie het leuk vinden het was ik dit filmpje maken ik ik doe mijn best om abn spreken maar dus sommigen van jullie wel weten ik kom toch echt uit het noorden van nederland uit drenthe dus bepaald elekt zal je wel horen bepaalde trends uitspraak maar goed doen ons best en kan jullie in elk geval op weg helpen veel plezier met de uitleg en dit filmpje