Hallo,

Ik wilde mijn lady wish met je delen, een gentleman-achtig vest met motiefpatroon.

Hanım Dilendi Bey Likendi-motief is een van mijn favorieten, dus ik besloot om een ​​vest van dit motief te breien.

Materialen

Fabricage

U kunt beginnen met de kleur die u wilt.

een) Allereerst maken we een magische ring en maken we 3 dubbele leuningen aan de binnenkant en gooien we 2 kettingen tussen elk. (3 dubbele leuningen / 2 kettingen / 3 dubbele leuningen)

We knippen onze draad af en schakelen over naar een andere kleur.

2e) Wanneer we naar de volgende rij gaan, beginnen we vanaf de plaats waar de twee kettingen die we in de vorige rij hebben gemaakt zich bevinden, we maken 3 leuningen, tekenen 2 kettingen en maken 3 leuningen in dezelfde ruimte.

We knippen onze draad af en schakelen over naar een andere kleur.

3) Als we naar de volgende rang gaan, werken we weer aan kettinggaten. We maken slechts 3 leuningen, 2 kettingen, leuningen in dezelfde ruimte in de hoeken, 3 leuningen ertussen, 2 kettingen in de volgende ruimte en 3 leuningen.

Het systeem is altijd hetzelfde! We veranderen van kleur in elke rij en passen de logica van de derde rij toe. We maken 2 groepen van 3 dubbele leuningen in dezelfde ruimte in de hoeken en maken daartussen 3 dubbele leuningen. Ik heb 5 kleuren gemaakt, 5 rijen.

Als er voldoende motieven zijn gevormd, combineren we de motieven die ik heb gemaakt op de achterkant, dan de voorkant en dan de armen.

Laat me je een kleine tip geven; Als je aan je eigen lichaam gaat breien, zou je de plaats moeten zijn waar je als maatstaf een precedent zou moeten nemen. Dus je schouderlengte zal je vertellen uit hoeveel motieven de breedte van je rug moet bestaan. Het formaat is helemaal jouw keuze!

Gezondheid in jouw handen!