Heren soklaarsjes maken voor dames / Modellen met twee spiesjes / Modellen met eenvoudige laarsjes / Gebreide slofjes

Heren soklaarsjes maken voor dames / Modellen met twee spiesjes / Modellen met eenvoudige laarsjes / Gebreide slofjes

Hallo, We gaan door met de breiserie van vandaag met Mr. Sokken-slofjes voor dames / Modellen met twee spiesjes met spiesjes / Modellen met eenvoudige laarsjes en gebreide slofjes.
Welkom "Trucs die je doen glimlachen" Als je je abonneert op mijn video’s en je niet abonneert op mijn kanaal, kun je beginnen met het bekijken van mijn breivideo’s. Het breiverhaal van vandaag is heel eenvoudig met twee spiesen, ik hoop dat je het leuk vindt, we hebben voor de eerste keer een model gekozen, dat kan gemakkelijk te leren voor beginners. Ons model bestaat uit zo’n plat stuk dat als je opstaat, dit is wat er gebeurt. Het was ook een bootie-model dat je zacht en warm zou houden. De sokken zien er erg mooi uit als het booties-model wordt gedragen Nu wil ik u kort vertellen over ons stand-up model. Je kunt beginnen door meer dan 4 lussen te maken die 4 lussen missen. We zijn begonnen met het gieten van 48 lussen op onze naald. We hebben de lengte gebreid die we wilden, ik heb zoveel 48 lussen gebreid. Je kunt het langer of korter maken dan 12 rijen. als we heb een steek, we breien het langs de lengte van de voet, als we dat deel meten, zou onze voet naar onze voet moeten komen na de elastische, gebreide gebreide look, ik ben begonnen met dit harosa-breien, je kunt beslissen hoeveel je hierin breit manier, zet je voet naar dat groene deel, dan kijken of het samenvalt als we het op de voet gooien. Als je vanaf het deel telt, bepaal je de lengte. Ik heb in totaal 80 tanden gekocht. Benodigde materialen voor de harosha I gebruikte een groene kleur om geschikt te zijn voor mannen en vrouwen, ik gebruikte een crème kleur voor het verven mijn steeknummer is 3 millimeter je kunt met elk type steek breien we hebben een schaar om te naaien 3 millimeter naald geen naden eronder, gewoon anders dan dat er zijn naden aan deze zijkanten, er is nergens anders een naad, laat me je laten zien hoe je moet naaien, we vouwen het dubbel, dus het lijkt op soklaarsjes, ik hoop dat je het leuk vindt, laten we beginnen met het maken van het model. maak een lus ja laten we de lussen tellen 2-4-6-8-10 12-14-16 18-20-22-24 26-28-30 32-34-36 38-40-42-44 46-48 Daar zijn 48 lussen we zijn aan de achterkant van het breiwerk we beginnen met breien Ik kocht de eerste lus zonder deze Ik brei de andere 2 lussen eerst als gewoon gebreid het kan een beetje moeilijk zijn om de lussen te breien op de andere plaatsen zal het zijn makkelijk Ik brei twee lussen recht Ik breid twee lussen recht Ik breid twee lussen omgekeerd gebreid 2 lussen recht, gebreid 2 lussen averecht Ik kocht de eerste lus zonder te breien 2 lussen breien, 2 lussen averecht 2 lussen gebreid, 2 lussen averecht, 2 lussen averecht op deze manier, laten we tot het einde komen 2 lussen breien, 2 lussen averecht laten we gaan, laten we gaan, de laatste drie lussen zijn drie recht, ik brei de laatste lus, nu brei ik altijd twee lussen het ziet er ondersteboven uit ik brei ze, twee ervan zien er recht uit ik brei recht ik brei zoals ze eruit zien brei de voorkant 2 averecht 2 plat ondertussen brei ik recht; laten we de lussen breien zoals het lijkt, laten we de laatste lus breien als een platbinding, laten we naar de achterkant van ons breiwerk gaan, overschakelen naar de andere kleur, laten we nu de andere kleur hier binden, we maken kleurovergangen op de achterkant, we doe ons breien op deze manier, zodat we een crèmekleur op onze nek krijgen ik brei de andere lussen recht de andere 2 lussen zien er omgekeerd uit ik zie ze omgekeerd ze zien er allebei recht uit ik brei ze twee recht en twee averecht dus laten we dit afmaken dit is de voorkant van ons breiwerk het patroon van dit rubberen breisel is gevormd Ik nam de eerste lus zonder te breien ik brei de andere lussen zoals ze verschijnen ik brei het omgekeerde ik brei ze tot het einde laten we gaan, ja, na het breien van je crème kleur zo, de voorkant van deze vlecht Nu worden we groen aan de achterkant van de vlecht Een een groene en een crèmekleurige look, een, twee, drie, vier, vijf keer onze crème kleur 12345 met onze groene kleur 5 tijden laten we samen breien we gaan verder ja zo zijn we klaar met onze beurt laten we deze groene kleur tellen 12345 Laten we 5 keer breien met onze groene kleur 1 -2-3-4-5 Laten we 5 keer breien met onze crème kleur Onze crème kleur zit achter ons laatste breiwerk, we zullen hier van kleur veranderen, nu zijn we achter het breien, laten we knip hier onze crème, laten we breien met onze kleur groen, dan gaan we verder met onze groene kleur, we zullen de laatste steek zo recht breien