HET EENVOUDIGE SOKKEN RECEPT | BREI IN 1 DAG!

HET EENVOUDIGE SOKKEN RECEPT | BREI IN 1 DAG!

Hallo, welkom op mijn kanaal, ik ben Sena, vandaag breien we een heel eenvoudige sok met jou, ik hoop dat je een video breit en met plezier bekijkt …
hallo allemaal, welkom op mijn kanaal vandaag breien we zulke sokken samen met jullie, weet je, we weten het niet meer, onze voeten zijn armbanden, het is heel eenvoudig te maken, dus het is heel praktisch, we gebruiken twee technieken, behalve dat, we gebruiken een normaal platbinding, dus als je net bent begonnen, kun je dit soort sokken maken met de naam breien en plaids. Het is een beetje moeilijk om sokken geforceerd te breien. Maar het is niet zo veel, het is vrij eenvoudig , het lijkt misschien niet veel, het ziet eruit als een gebreid stuk, maar als je het aantrekt, kun je er zeker van zijn dat het er heel stijlvol uitziet, zelfs als je je afvraagt ​​hoe het is, het is voor jou voordat we beginnen maken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Als je zegt dat ik het heb voorbereid, laten we het dan downloaden, en dan kunnen we beginnen met het maken ervan. [Müzik] [Müzik] Kunnen we nu beginnen met het maken van onze soep? Ja, vrienden, we kunnen nu beginnen met het maken van onze soep. Ik gebruik een draad als deze. Ik ga voor het eerst een ander merk proberen. Daarom weet ik het niet . Ik probeer graag verschillende merken zoals deze. Eerlijk gezegd, het is lang geleden. Ik herinner me de prijs niet. Ik ga het groot maken, laten we eens kijken hoe het in de sok zal zijn, want dit is het een dunne structuur, laat ik het zo laten zien Vrienden ik ben Eren Ik gebruik hiervoor een satéprikker van twee en een halve millimeter Ik gebruik een satéprikker van 3. Aan jou de keuze, welke je ook wilt gebruiken, dit is een aankondiging. Het hoeft niet dit garen te zijn. Ik heb dit garen in mijn hand. Ik begin hiermee om te evalueren ten behoeve van evaluatie, je kunt het doen met elk garen dat je hebt, dus dik dun Gemiddelde dikte Dus het maakt niet uit, het is helemaal aan jullie wensen, dus ze doen het met marmergaren, ze zijn ook erg leuk.Ik zal je de techniek van dit werk vertellen, mijn vrienden, voordat we beginnen, zal ik beginnen met mijn lussen en mijn lussen aan het begin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 32 34 36 heeft bijvoorbeeld geen even getallen, dat wil zeggen 31 of 33 35 op één manier, omdat we twee averechte steken gaan breien, moeten we twee averechte steken maken tijdens het breien, zodat het kan staan ​​als een rubber als het breien begint, een beetje langzamer. Laat me bewegen zodat je het gemakkelijk kunt begrijpen. Ik deel een beetje van mijn touw hier, ik verdubbel het zo, dan verdubbel ik het zo, ik doe dit, vrienden, kijk , ik laat het los met mijn vinger, je kunt het gemakkelijker begrijpen door het op deze manier te openen en te draaien, ik draag er een, we zullen een lus maken, vrienden Voor degenen die het niet weten, ik laat het één voor één zien, dan vul ik het met onze andere hand, kijk ernaar met onze andere hand, kijk naar dat korte touw, ik wikkel dit korte touw om mijn vinger, en kijk er dan goed naar. het overgebleven touw dat ik een keer zo om mijn duim vul, kijk jongens, er is een driehoek verschenen… . . . . . . . . . Het zal zijn Ik haal het uit het net jongens en ik trek mijn touw aan de onderkant hier en ik doe het opnieuw Ik nam het, ik nam het, ik steek het erdoor en ik haal het eruit en ik laat het nog een keer zien kijk dit is de vorm van een cirkel hier ik pak mijn touw vanaf hier ik wikkel het om mijn duim en wijsvinger ik geef het zo door dan haal ik het uit deze ring en maak een pita op deze manier, de techniek om er een lus op te gooien, vrienden, dit manier, ik zal 42 loops volledig gooien 1 2 3 4 5, is dit Imran moet zeuren, totdat er nu 42 zijn jongens, maar we gaan door met dit proces 3 42 zal op deze manier worden ingeschreven, vrienden zullen 42 maken en onmiddellijk ik’ ik kom vrienden, heb ik zo 42 steken gegooid? Zoals ik al zei, mijn garen is dun, dus ik begin met 42. Als het garen dat we gebruiken dikker dan dun is, kun je minder steken breien, bijvoorbeeld 40 of 38. Vandaag het kan variëren afhankelijk van de maat van onze voeten. Als u een flexibel touw gebruikt, kunt u natuurlijk een garen van gemiddelde dikte kiezen. ip SB 38 40 tot i Ik zeg dat het ideaal kan zijn, vrienden, zoals ik al zei, mijn touw is dun, dus ik maak 42 En het is niet een erg flexibel touw. Daarom is 42 ideaal voor mij, begin nu ja vrienden dit is liefde dit is dit ik wil het wat dichterbij laten zien eerste rij we gooiden onze lussen een beetje het kan moeilijk zijn omdat we onze lussen vaak breien, dus het kan moeilijk zijn izak Kijk jongens, eerst kom ik van achter het touw zoals dit abonneren abonneren abonneren abonneren deze twee deze platte we breien vrienden dit later ik gooi het touw naar voren beide achteruit 11 abonneren tV2 deze manier ik ga dit voortzetten in de vorm van twee omgekeerde twee rechte, nu brei ik twee omgekeerde koude breisels, zijn deze twee rechte like this Vrienden nu ik ga achteruit BİM’s vooruit abonneren dit abonneren dit Ik laat dit langzaam zien voor beginners of schrijf je in om nieuw te leren breien abonneer ol, deze bepaling is als volgt, nu krijgen we twee van deze volgorde van het achterste gedeelte , we krijgen het omgekeerde van het voorste deel, 3 abonneer en opnieuw zoals dit kijk, ik leg het achter me, ik laat het zo zien en ik haal het eruit, nu breng ik het ervoor Mijn doen we hetzelfde proces van twee voorkanten en twee van achteren , schrijf je zo in, vrienden gaan naar het einde van de rij en komen weer in de tweede rij Nu vrienden, nu heb ik mijn eerste rij af Kijk, deze twee rijen lussen zijn iets meer ze waren opgelucht, volgens de eerste bestelling , kijk, ik zal je vertellen hoe we hier moeten zijn, als de touwen er zo uitzien in het lijnprofiel, als ze er zo uitzien, zullen we ze recht breien, laten we naar hun volgorde kijken, vrienden, kijk naar hun volgorde zoals dit . Als je ze hebt, zijn ze omgekeerd FMS. Als je FMS zegt, breien we ze één keer. Ik bekijk ze omgekeerd, deze twee zijn recht, ik kijk naar de eerste, dus ik neem mijn touw vooraan , meld je aan dus ik denk dat ik dood ga door het zo achteruit te doen, ik denk dat ik meet met een liniaal, vrienden, tot ik 41 cm ben. we zullen recht breien o ooo [Müzik] [Müzik] [Müzik] op deze manier komt het natuurlijk niet uit grijs, als je zo kookt, blijven we achter met een heldere rij van 41 centimeter van 40 duizend, zoals deze, wie ik heb gemaakt, nu is er een beeld wanneer vrienden het weten , dus nu lijkt het niet veel, maar als het komt, ziet het er heel mooi uit. Nu beginnen we vanaf dit deel, laat me je laten zien, zeg hallo, we zijn begonnen vanaf dit deel, we breien zo, eindelijk, wacht een beetje hier, wat we doen, we sluiten het einde helemaal zo, vrienden zoals dit, 41 rijen, Pardon XL, we blijven breien tot het een centimeter is Ja vrienden, ik brei nu nogal wat

Ik ga het doden met een liniaal, laat me je zijn flexibiliteit tonen, het is sowieso behoorlijk rekbaar als je het aan je voet draagt, je kunt het gemakkelijk uittrekken, het gebeurt met alle cijfers, ik zeg het zo, kijk , Ik moet nog 2 mijl geven, mijn vrienden, mijn meesters zullen het voltooien en ik zal meteen komen, ik wil dit zeggen, vrienden, ik wil zeggen dat het een heel praktisch ding is. zelfs als je zo weinig kennis van breien hebt, kun je dit programma gemakkelijk doen. De technieken die we doen zijn heel eenvoudig, we breien een omgekeerde plat, de basisinformatie van breien, dit is de basisinformatie van breien. Aan het einde, we zal twee rijen en één snede hebben, ik zal het zeggen, het is heel eenvoudig om te doen, het is hoe dan ook heel eenvoudig om te doen, het is erg technisch, er wordt niet gedronken, dus je kunt het gemakkelijk en in een paar uur breien, het is erg handig, je kunt het bijvoorbeeld naar je vrienden halen op oudejaarsavond, je kunt het bijvoorbeeld als cadeau doen of zoiets. Het kan heel zoet zijn in rode en groene tinten, het kan heel zoet zijn voor kerst vind ik het een meerwaarde omdat het handgemaakt is, ik vind het er het mooist uitzien. op deze manier vrienden ik brei nog een paar rijen als we 41 cm hebben voltooid, we zullen het knipproces doen. Deze vrienden ik brei een paar rijen Nu open ik het zo, het is precies 41 cm, we kunnen doorgaan naar de overgebleven proces, ik zal ze meteen laten zien, het is vrij eenvoudig, laat je niet intimideren ja nu Vrienden breien twee rechte en omgekeerde breisels we zijn allemaal afgesneden Ja, we gaan er twee eerder knippen, nu hebben we er twee knippen. We gaan het doormidden knippen. We hebben in totaal 20 steken. Ik zie eruit alsof dit de achterkant van de lussen is, ik leg ze allebei naar voren. Dit is eigenlijk de knipset , vrienden, ik neem de laatste twee van achteren Ik deel tegelijkertijd, natuurlijk is het in het begin een beetje uitdagend ja kom op jullie ah op deze manier haal ik het eruit jongens dit is moeilijk ook al het is moeilijk het is me gelukt het zal weer comfortabeler zijn ik neem de rol tegelijkertijd ik haal het er weer uit omgekeerde Deniz deze twee ik heb het met jou gekocht ik besteed en verwijder dat mynete Kentucky vooruit zo recht ja nu ber I’m making aber abonneren inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven ja vrienden op deze manier verminderen we al onze loops 2/4 Nu hebben we een goede over, koe deze bestelling Mijn verrassing Maar deze keer ben ik ik ga het helemaal plat breien en ik zal het zo laten zien Nu neem ik er twee tegelijk en zeg me recht dat ik donker ga dragen doei doei ik laat het nog een keer zien ik krijg er twee het is weer gek en Ik verwijder het zo Ik ga weer naar hetzelfde zoeken Vrienden dit is dit in zekere zin, maar o Ja vrienden, het is zo, dan gaan we niet naar beneden want er zijn 21 rijen, dan we breien recht, als je wilt, in 1 rij. Ik weet welke plek, maar ik heb het niet nodig, ik wil niet dat het te smal is, het eindgedeelte van de lus. Nu, deze draden blijven hier, invoegen de naald vanaf hier gaan we nu afmaken vrienden, ik knip een beetje lang om te naaien, dan zal ik het afmaken met een naald, vriend lar en abonneren, als we hier beneden zijn, zullen we al onze steken doorgeven abonneren abonneren abonneren dit Ik heb het allemaal uitgegeven Hm ik knijp zo, er is geen voor- en achterkant van onze organisatie, beide kanten zijn hetzelfde , nadat ik erop heb gedrukt, ben ik aan de andere kant en schrijf me opnieuw in abonneer ja die in het midden Om het gat te sluiten, ga ik hier naar een les, hm, ik ben van de lus hier, ik neem van de lus aan de andere kant, vrienden, dit is de middelste, dus ik kan het deel sluiten, dus abonneren abonneer dit later, ik ging hier weg of drukte op abonneren abonneren ja nu stap ik er ook uit tijdens het naaien, span mijn breien, we naaien door de steken één voor één te verbinden, vrienden, er is ook de voorste laag ervan, en we naaien op deze manier ook abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren oo [Müzik] [Müzik] Ja, vrienden, we zijn aan het einde gekomen, abonneer je op het naaien, abonneer je hierop, ik bel, ik zit, schat, ik ga het doorknippen met dit touw, knip het niet langer door , Ik zal het binnen houden. Omdat dit de beker is, laten we je omdraaien zodat het plantendeel binnen blijft en ik het niet als veelvouden doorgeef. Daarom zit het zo binnen. Ik deed het zodat onze voeten dat zouden doen’ niet te veel pijn zodat er niet te veel stukjes in zaten, er zijn vrienden inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven o mi Ja zo waren we om ons heen op de achterkant Ik breng het van de zijkant van de auto naar de zijkant, je kunt het op 16 brengen als je wilt, maar omdat ik niet wil dat de naad onder de voet gaat. Ik breng het met zijn binnenkant zo, het is helemaal aan jou, dit is een situatie, vrienden, laat me neem de andere mee, het is heel simpel, dus als je het niet zo draagt, is het niet erg duidelijk. het ziet er erg leuk uit als je staat, ik denk dat het zo is, vrienden Dit is een video waar we van houden en ik zeg dat je met plezier zult betalen. Heel erg bedankt voor het kijken. Zorg goed voor jezelf. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal en mijn video’s leuk te vinden, tot ziens [Müzik] [Alkış]