Het is gehaakt Ik leer je stap voor stap

In deze video laat ik je zien hoe je de eenvoudigste magische teef van allemaal kunt weven en dat geeft een bijna identiek uiterlijk aan de basis macraméknopen.
Het is gehaakt Ik leer je stap voor stap  Vandaag ga ik je laten zien hoe je deze prachtige steek kunt weven die een afwerking geeft die erg lijkt op de afwerking van het macramé, hij is gemaakt met haakwerk en werkt super goed als koord als sjaal voor amigurumi. Punt lijkt ingewikkeld, maar het enige dat je moet weten om dit haar, enkele haak en ketting te breien, raad ik alleen aan dat als je altijd een haakpatroon gebruikt dat overeenkomt met de maat van de draad die je gaat gebruiken, we zullen zien hoe we het moeten breien. neem de draad in mijn geval het is een draad van dikte wilkie en een haakpatroon van 6 millimeter we gaan een slipknoop maken van deze knopen van al het leven dat we gebruiken om elk project te weven dat er is en om te beginnen gaan we om slechts twee werkketens te doen dan een
[Música] en twee kettingen Ik ga een beetje dichterbij komen en we gaan de tweede ketting van het haakwerk hakken, dat wil zeggen, in deze, niet in deze, dus het ging door de ketting en ik ga een enkele haak Ik raad aan om de stof niet te strak aan te trekken, want anders zal de volgende stap erg moeilijk voor ze zijn en ik laat je mijn traditionele enkele haak na zodra ik de onderstaande steek brei ga ik deze stof omdraaien. ik ga het volgende doen ik ga het op deze manier omdraaien en zonder een ketting te breien zonder iets te breien gaan we deze staaf nemen die hier is, kijk hier is het punt hieronder en ik ga deze staven nemen die zijn hier dan ga ik die weg binnen [Música] en dit ga ik alleen de eerste keer doen, de eerste keer dat we beginnen, nemen we alleen deze balk Ik breng garen en ik laat een enkele haak voor je achter en vanaf nu gaan we de twee balken nemen die over zijn daar brei ik gewoon mijn enkele haak en hij draaide de stof om en ik ga naar binnen via deze twee staven die hier zijn achtergelaten [Música] In het begin kost het misschien, maar het glijdt heel gemakkelijk daar. Ik nam die twee staven die ik draad meenam [Música] en ik doe mijn dieptepunt en dat is alles wat er te weten is, want dat is alles wat we voor altijd zullen herhalen Ik draai het werk om en pak de twee maten en ging hier naar binnen om deze twee maten te nemen, daar zijn ze in mijn geval de rode draad is dat het een beetje opengaat, want het is duidelijk een draad die is gemaakt van draden dus daarom gaat het een beetje open en dat is het en we zullen dit voor altijd blijven doen Ik draai me om en daar zijn de twee balken en ik werk er gewoon aan 2 daar zijn ze en vasten [Música] weer hetzelfde als ik draai daar zijn mijn twee maten en wijs naar beneden [Música] en we doen dit totdat we de maat hebben die we willen [Música] en zo [Música] Y [Música] [Música] en de steek heeft al de vorm aangenomen die ik je in het begin liet zien, het is echt een veelzijdige steek omdat we hem voor veel vragen kunnen gebruiken komt het bij me op dat we hem kunnen gebruiken om hangende bloempotten te maken door hem op te rollen , we zouden onderzetters kunnen maken, ze kunnen gedeeltelijk zijn voor handtassen. of zelfs accessoires voor de kledingstukken die we achterlaten [Música] en ik hoop dat je het erg leuk vond, er wordt op gewezen dat ze het in de praktijk hebben gebracht en als ze het helemaal niet gebruiken, helpt het ons eindelijk om het als algemene kennis te hebben voor als we het willen gebruiken in een project bij op dit moment komt het bij me op dat we ze zelfs als armbanden kunnen gebruiken, zodat ze deze steek in de praktijk brengen, ik nodig je uit om me te taggen op instagram of de hashtag aan het begin van het haken te gebruiken, zodat we allemaal je creaties kunnen zien