We hebben een manier bedacht om gebreide laarzen te maken die er geweldig uitzien op hun kleine voetjes en ze warm houden. Bekijk de stijlvolle en stijlvolle gebreide laarzenmodellen die zelfs degenen die niet weten hoe ze moeten breien gemakkelijk kunnen maken! De jongens en meisjes van het simpele model hebben binnenpatronen geweven! Hoe maak je gebreide laarzen voor kinderen? Officiële voorbereiding van gebreide modellen van stof uit 2021 …

Met het einde van het warme weer hebben zomerkleding al hun plaats ingenomen om winterkleren in de kasten te laten. Nu worden de dunne stoffen, katoen en linnen dikker, wol en viskleren verschijnen in de etalages. Dikke kleding die ons warm houdt op deze koude winterdagen beschermt ons tegen ziektes en zorgt voor een gezondere winter. Een ding waar we net als wij meer op moeten letten, is dat er van tevoren enkele voorbereidingen moeten worden getroffen om zuigelingen en kinderen te beschermen die minder resistent zijn tegen ziekten dan kou. Door winterkleding aan te trekken, zoals sjaals, jassen, handschoenen en laarzen, kunt u uw baby of kinderen beschermen tegen de kou en het risico op blootstelling minimaliseren. U kunt beginnen met laarzen die uw voeten warm houden, zodat de klachten vaak beginnen bij koude voeten. In die zin hebben we geprobeerd u zowel de geweven als de warme interieurmodellen en hun constructie uit te leggen. Dus hoe kunnen geweven stoffen het gemakkelijkst te weven zijn voor baby’s? Trendy breimodellen voor kinderen …

LEES: BASIS EN ELEGANTE BABYBREI-MODELLEN VOOR KINDEREN

Het meten van de maat van het model voor kinderen in de loop van de maanden

7-8 cm voor een pasgeboren baby
7-8 cm voor kinderen van 3-6 maanden
10 cm voor kinderen van 6-9 maanden
11 cm voor kinderen van 9-12 maanden
De basismaat van 13 cm is voldoende voor kinderen van 12-18 maanden.

Gebreide kleding is gemakkelijk H HOE MAAK JE KIDS CRUSH? LESSEN Laarzen voor kinderen

Hoe zou je het vinden om laarzen te breien die de voetjes van je baby in de winter warm houden? Uw antwoord ‘Ja’ Aan de andere kant kun je een stijlvolle set maken met zowel mooie als makkelijke breipatronen voor kinderen. Je kunt de voorbereiding van winterkleren voor je baby compleet maken met gebreide patronen die de voetjes van je baby koel houden en ze van binnen warm houden. We zijn hier met een model breigoed voor kinderen dat zelfs degenen die niet weten hoe ze moeten breien, zeer comfortabel kunnen zijn! Dit is een stapsgewijze voorbereiding van het binnenste podium, zeer stijlvol en gemakkelijk met de weefmethode.

Als je laarzen voor je pasgeboren baby wilt maken, moet je een beetje beginnen met breien met de geselecteerde draden. Laten we het weefproces voortzetten door de halve cirkel naar de zijkanten te cirkelen, zoals te zien is in het eerste gedeelte van de afbeelding.

Laten we in het tweede gebied de kleur blauw toevoegen aan het oceaanblauw en de tweede halve ronde voltooien. Laten we dus verder gaan met de gele kleur in het eerste gebied hieronder. Wanneer je de bustes combineert zoals op de afbeelding, verschijnt er een enorm patroon van buit.

In het tweede frame van de onderstaande afbeelding kun je zien dat de onderkant van de schoen als laatste handeling is verbonden. Deze mooie babylaarsjes zijn klaar!

LEES KLIK: HET MEEST GEÏNFORMEERDE 27 VOORBEELD MET DIERENHUISJE

HOE MAAKT U BREIEN IN DE BASIS?

Kant-en-klare kinderlaarzen, die populair zijn om kindervoeten warm en soepel te houden, behoren tot de meest populaire modellen, waardoor ze ideaal en comfortabel zijn in gebruik voor zowel jongens als meisjes. Dus, in eenvoudige bewoordingen, hoe kunnen kinderlaarzen worden gemaakt?

Materialen:

Single voor gebruik (maat 17 en 18 voet)

Moeder lam touw

Fluwelen koord.

Root laarsjes

Draad en naald

Kant-en-klare decoraties kunnen worden gebruikt.

BOUWEN VAN DE BODEMBOOT:

U kunt kiezen op basis van uw hand en de dikte van de draad.

Bij het maken van kant-en-klare babyslofjes, moet u eerst elk gaatje in de bodem 3 keer laten weken en opvullen met een stijve naald. Nadat je 4 keer voorwaarts bent verdronken, duik je nog 3 keer en voltooi je de eerste etappe. Maak vervolgens de hele omtrek in de vorm van een dubbele handgreep. (Gemaakt met rubbertechniek)

LEES HIER KLIKKEN: NIEUWE POMPBEDDEN VOOR KINDEREN

modellen van kinderschoenen met enkele zool

MODEL Gebreide laarzen populair bij meisjes

Gebreide binnenmodellen voor meisjes en hun voorbereiding

binnenmodellen en geweven binnenmodellen voor kinderen

MODELLEN Gebreide laarzen populair bij kinderen

Modellen voor jongensdiefstal en hun voorbereiding

jongen jazz-modellen


Gerelateerd nieuws
Welk merk is het meest comfortabel in 2020? Knapperige en gezonde merken
Gerelateerd nieuws
Wat is een cocaïnebloem? Hoe maak je een cocaïnebloem
Gerelateerd nieuws
Verzen en gebeden die goed zijn voor depressie! Wordt een moslim depressief? Gebeden aanbidden
Gerelateerd nieuws
Glazen sets die de schoonheid van de tafel versterken