Hoe Breien Voor Beginners?

want ik kan niet zien dat zal een kanaal dat toont het eerste niveau het eerste niveau, die beschikbaar is aan het begin van de video ‘ s op luister, helaas, breien en doe-het-zelf dingen om deze pandemie te geven om iets ongelooflijk troostende dingen in de hand op dit moment gelukkig ga ik om thuis te blijven als je
Dec ongelooflijk de nieuwe dingen die je zult moeten troosten oud als je breien van deze video Ik denk dat ik geluk en zeker ik denk dat de meeste van de mensen die ik ooit had ernstige visie is niet gekomen op dan als je besluit om dit nu te besteden aan als het Venetië van hoofd ja, dat een 5-6 5-6 Foggy mist en het IP-nummer is geschikt voor beginners en u zult voelen hoe u kunt beginnen met een fles als deze, we beiden selecteren op basis van de dikte van de fles, zodat u zou lezen wanneer u geven of wanneer u gaat om te bestellen van het internet back of the rope zijn verweven met hun nummer op de etiketten is geschikt, U kunt kiezen een volgens hem, de auteur hier in deze video Ik ga vertellen plain weave en reverse weave de knoop, ik hoop dat u een video dan zal moeten besteden op voorhand, maar laat dan bedankt iedereen, Dit is mijn touw. Ik neem mijn touw en ik doe dit abonneer deel twee keer deel twee keer op zo ‘n kleine manier dat ik hier doe vertel me waar als dit dan verdragen met dit, Ik denk dat ik heb gegooid een crumple node, en 2 hier nu mensen die nemen de pc’ s op hetzelfde moment de eerste lus, zodat wat ik heb ik 60 ik krijg mijn handen op het water andere dan de waterfles de man wat in mijn hand mijn duim mijn wijsvinger 2 jassen, Ik zal deze twee Ik ga touw een van mijn wijsvinger en ik zet mijn duim op een manier creëer ik iets als een letter V, dan de spies eerst dan met zijn duim wijzen door het touw om mijn vinger Ik zet het op Ik beweeg, ik beweeg en ik krijg een duim omhoog van het touw door het touw deze details opnieuw het is belangrijk om te weten dat ik lijd aan dit touw ik laat duimen omhoog ik wikkelde mijn vinger met mijn duim ik heb de verlopen snaar en ik passeer het touw van de lus en ik neem een abonnement en duim, wijsvinger en hou lean figure Ik zal dit opnieuw laten zien terwijl ik veel veranderd heb, het boek Ik heb een vinger op het touw twee keer, Ik vul mijn andere in mijn hand en mijn teen en de rest zo Ik ben het duwen van uw vingers, voegde de rest een spiesjes ten eerste, de wijsvinger op zijn duim later ben ik met verpakt in het touw, het touw op zijn duim ik met de andere lens kocht ik voor mijn vriend, toen ik de telefoon aansluiten op de één ben ik met de touwen een duidelijker dag en nu weer gebonden om mijn vinger naar de teen van de andere, resterende delen van het touw mijn vingers in de palm van uw hand met de knijpfles eerste, daarna de tweede op zijn duim uit de wijsvinger door de lus van het touw ik krijg zijn duim weer inschrijven abonneren abonneren gemakkelijk te abonneren nadat ik gooide een paar gewoon om je te laten zien dat ik ga gooien dit touw, Ik zal dit aan elkaar binden nu de dag nadat een van mijn touwen is het maken voor niet openen, maar nu hebben we de omgekeerde van de Maas is verkeerd in de eerste plaats krijg ik terug in Ik ga om Mam te laten zien dat dit allemaal synoniemen voor hetzelfde type breien sorhos Ik geef wat ik in mijn hand de termen gebruikt de andere fles eerste fles was leeg Ik heb een goede verkoop nu ik ben direct over te dragen van de voorkant en breien de eerste id andere buiten Dit is de eerst gebreide mazen glad te zijn als het over usb, dan ja, gaas is nu dat zou zijn om te laten zien hoe mager Ik zal beginnen aan de voorkant, deze opblaasbare die ik nu om haar heen gewikkeld heb, terwijl hij haar had, en ik legde het op mijn touw door de lus twee en dus krijg ik de fles van de voorkant en de lus weer stemmen en ik laat zien dat ik heb is dat ik zit vol met lus ons touw over en abonneren abonneren abonneren ik neem die vijf en de andere opblaasbare wordt overgedragen kijk in je ik kijk op hem om de naald te abonneren en dan trekken het touw na tien door dit en dat je klimaat de hele tijd dat ik een fles door de lus het garen is te staren me in mijn leven is staren je in het gezicht ik laat het touw door de lus nogal belangrijk dat we de fles weer en we trekken het touw uit het gat aan de voorkant over het gat in de voorkant door terug te trekken en zijn we leiden en we hebben ander werk te abonneren abonneren om naar te kijken deze schroevendraaier set om te leren dat het soms lijkt een beetje schokkerig het omgekeerde vlecht pensioen, Ik ben het denken over u altijd zeggen hetzelfde van de twee gezichten 10’dan wanneer ik zoiets als dit komt al uit dat het basispatroon van wat wordt genoemd het belangrijkste motief van Thor ‘ s, dus het is zo makkelijk om te stoppen met breien in omgekeerde richting de weg is eigenlijk, ja, nu zal ik je laten zien goed, platbinding we zijn weven, zoals plain weave, het lijkt dat op het moment dat de tijd te kort de voorzijde achterzijde zodat het er uitziet als Thor, reverse geweven mesh platbinding, de ene kant om te kijken, zoals nu ga ik toon de weg, terwijl het omgekeerde weven aan de andere kant, dus moeten we de weg zien op het eerste het reciproke rooster van de lus om te zien bruiloft extra functie in de titel komt op als ik liet net het omgekeerde patroon 40, maar zoals altijd hetzelfde in de voorkant van een eerste keerlus, maar dan krijg ik de andere fles, dus ik ben iets te doen te direct hetero, ik ben okay altijd ons weven deze reverse IP rechts van het oppervlak van de kant naar ons toe was goed, maar er is een verschil in platte weven van het gaas touw dus de achterkant is naar ons gericht, nog niet IP niet voor u in de achterkant het is gewoon we zijn niet achter dus hier gaan we, hoe Omgekeerde Weave op zo ‘ n eenvoudige manier van de voorkant en lus, plat weven, geweven in omgekeerde als ik ga het verkeerde ding mijn vrouw en ik hou van dit touw een tijdje terug deze zwelling om recht door me te gaan als ik zie dat het gebeurt we brengen niet van de linkerkant van de lus van achteren naar voren en diagonaal, maar ik kom er wel door Ik ga ik ga ik ga van de touwlus en dan zwellen en waarom zeg je niet dat ik geen idee heb of Nice toezicht op hem houdt, dat wil zeggen niet de voorkant of de achterkant van het wederkerige rooster op een parallelle manier, zo parallel op een manier, we hadden een plat-weaves op de manier die ik passeer elke keer dat ik het diagonaal in de achterkant van Ik vertrek en ik deed ook, sis abonneerde abonneren op het hart van het touw dat gewikkeld van voor naar achter Kruis achter mijn rug op een manier die ik lunch nu fles je zodra ik mijn touw en naar Abraham sak abonneer abonneer abonneer abonneer Abonnine heb je WhatsApp dus alleen het scannen van de andere het omgekeerde patroon is ook de beste rand om glad te zijn in de eerste lus de laatste lus ik vertelde u dat we eigenlijk altijd kunnen reverse weave breien vlak breien opnieuw, We moeten plat weven en reverse all Tan, hoewel ik zou perfer als ons leven iets volledig verkeerd, maar toch moeten we de laatste lus te repareren de hele tijd het tegenovergestelde van u omdat je regelmatig e randen recht voor hem, Ik zei niet dat je in de war kon raken, Ik zeg het nu, als je naar de laatste maanlus de laatste lus als het gaat om breien Ik zal controleren, reverse weave gewoon weven gewoon weven gewoon weven Ja we zijn nu altijd met negen recht Ja ik maakte het nu ik draai naar me kijken vanaf de zijkant reverse weave party deze kant Ik ben breien mijn eerste maaltijd hier als omgekeerde breien, abonneren abonneren abonneer ik heb is dat ik neem lege waterkust 12 MP3 abonneren door een lus die recht parallel aan de grond in Dum abonneren op officieel van dit genre, dus ik ben de schuld op de laatste lus rechtdoor Ik zal hem laten zien dat Ik zal hebben als ik kwam tot de laatste lus ik kwam met het personeel het is vroeg, maar wat ik doe, dus ik moet zien rechte rand om glad te zijn, terwijl het platte touw, zoals ik zei, We terug gingen naar wat we deden in de fles. Ik ben achter op de achterkant zal zijn patroon en ik heb in een diagonaal patroon, mooi breien en ik brei omgekeerde lus scavenging water ik kijk nu terug en ik hoop dat het zicht was echt geschikt, want het is gezegd dat zeer snel initiële beginner Niveau video ‘ s video, in plaats van het begin, dit is voor mensen met een beetje werk, maar ik denk breien klinkt als uw zorgen zijn gunstig therapie me laatst als ons de mogelijkheid om te horen mijn bezorgdheid over alles dat je moet komen naar< / br> 5 De Stem in mijn hoofd is een beetje Ik hou ervan om het zelf te gebruiken, Ik denk dat er niets zo goed als het gebruik van wat een persoon geeft mijn eigen arbeid, ik denk dat je het kunt evalueren door te breien als je zegt dat je zeker hebt een kans om thuis te blijven deze dagen, je echt niet geloven hoeveel opluchting je bent, dan zorg voor jezelf in deze video nu, alsof je de video en vind het nuttig, klik alsjeblieft als E en abonneer op mijn kanaal als je een van de eerste abonnees Bent je zult me heel gelukkig maken. dank je wel. tot ziens.