Dit uiterlijk treedt op wanneer de huidvorming in het wenkbrauwbot het ooglid bedekt. Over het algemeen klagen mensen met dit oogtype dat hun make-up niet zichtbaar is en dat ze er niet mooi uitzien. Felle kleuren moeten in de oogfonteinen worden gekozen om heldere en open ogen te maken. Lage oogleden kunnen leiden tot een vermoeide en ongelukkige blik. Het kan natuurlijk op veel medische gebieden worden geopereerd, maar mensen die geen operatie willen ondergaan, kunnen dit corrigeren met oogmake-up. Als u niet wilt dat uw oogleden er laag uitzien, kunt u lichte kleuren kiezen. U kunt een lichte oogschaduw gebruiken in het midden van het oog en de wenkbrauw. Een stralende crèmekleurige oogschaduw kan meer permanent zijn. Om een ​​opgetrokken oog te krijgen, de keuze van mascara die de wimpers er meer verheven laat uitzien door intens volume te geven. Op deze manier zien de ogen er lichter uit en lijken de oogleden hoger. Het belangrijkste kenmerk om rekening mee te houden bij het aanbrengen van mascara is dat de wimpers intensiever op de buitenste hoeken moeten worden aangebracht.

Cat Eye Makeup voor lage ogenHoe breng je make-up aan voor lage ogen?

Kattenoogmake-up voor lage ogen is een zeer ideale make-up omdat het de oogleden accentueert. Aardetinten kunnen worden gebruikt om rokerige en opvallende oogmake-up te creëren. Door de lage oogleden kunnen de ogen meer open worden getoond door het vouwgebied goed te arceren. Als je de bruine matte schaduw onder het wenkbrauwbot aanbrengt en goed verdeelt, kun je schaduw krijgen. Als u lage oogleden heeft en uw ogen zijn gekleurd, kunt u uw ogen prominenter maken met de juiste koplampkeuzes. Als je blauwe ogen hebt, kun je tinten zoals roze gebruiken. Als je bruine ogen hebt, kun je bordeauxrode oogschaduw kiezen. Als je groene ogen hebt, hebben kopertinten de voorkeur. Als je lichtbruine ogen hebt, is het beter om bruine tinten te kiezen. U kunt deze oogschaduw ook op de onderste wimpers en buitenste delen aanbrengen. Natuurlijke make-up voor kattenogen kan lage oogleden direct schuin maken. Een andere make-uptip is het aanbrengen van eyeliner. De eyeliner die u op de onderkant van de wimpers aanbrengt, kan uw lage ooglid bedekken. Om deze reden moet er meer volume aan de staart van de eyeliner worden gegeven. Om eyeliner te tekenen, volgt u de onderste wimperlijn en trekt u deze omhoog om een ​​scherpe staart te krijgen. Om deze reden kunnen de ogen nog schuiner worden weergegeven.

Verfris je ogen

Als uw oogleden laag zijn, moet u uw ogen sluiten en onmiddellijk stoppen met het aanbrengen van koplampen. Met je ogen open kun je voor de spiegel op alle plooien van je oogleden aanbrengen. Schaduwen zullen scherper zijn. Allereerst kunt u eerst wat make-up voor uw oogleden aanbrengen. Make-up basis zorgt ervoor dat je make-up langer wordt gebruikt en de oven die je op je ogen zet maakt deze beter zichtbaar. Het voorkomt dat koplampen worden verstrooid. Na het aanbrengen van make-up op de pers, kunt u de koplamp kiezen. In plaats van donkere kleuren te kiezen, kunt u koplampen kiezen zoals lichtere tinten, beige tinten, crèmekleuren. Het is een van de ideale tinten in bruine tinten. Als u uw oogschaduw prominenter op het bovenste deel van uw oogleden aanbrengt, dat wil zeggen op het vouwgedeelte, kunnen uw ogen er schuiner en rokeriger uitzien. U kunt het gewenste resultaat bereiken als u lichtere tinten op de wenkbrauw aanbrengt op de onderste delen en de oogfontein. U kunt een homogener beeld krijgen door de schaduw die u op uw ogen hebt aangebracht te mengen met de juiste penseelselectie. Door deze tips op te volgen, laat je je ogen er groter uitzien en is er geen probleem met de lage ogen. Met eyeliner kun je een dun lijntje naar de onderkant van je ooglid trekken. Dankzij de lijn die u tekent, kunnen uw ogen prominenter opvallen en opvallen. Het belangrijkste is om de koplamp homogeen te verdelen.

Hef uw ogen op

Met de juiste koplampkeuzes kunt u uw ogen een levendigere uitstraling geven. Als nog een stap kunt u uw ogen er opgetrokken en schuin laten uitzien. Ogen die vanaf de uiteinden omhoog komen, trekken meer aandacht en vallen meer op. Om deze reden kunt u een eyeliner met een staart kiezen. U kunt de punt van de eyeliner met uw oogleden beginnen om de uiteinden behalve uw ogen te laten zien. Op deze manier worden uw ogen vanaf de buitenkant opgeheven. Het lijkt alsof je de eyeliner naar je wenkbrauw hebt getrokken. Eyeliner met staart kan de voorkeur hebben voor vrouwen met lage oogleden. Als u lage oogleden heeft dan zwarte eyeliner Hoe breng je make-up aan voor lage ogen?het zou verkeerd zijn om een ​​andere eyeliner te kiezen. Als je dit potlood een beetje uit je wimpers schuift, zien je ogen er groter uit dan ze zijn. Grote ogen doen geweldig werk om lage oogleden te camoufleren. Als je een mistige make-up op je ogen aanbrengt voordat je een eyeliner gebruikt, kun je een meer schuine en verhoogde look maken. U moet uw wimpers samen met uw ogen benadrukken. Mascara-selectie is erg belangrijk. Opvallende en lang uitziende mascara’s verdienen de voorkeur. Lange en volumineuze wimpers die naar boven buigen, verminderen de laagheid in de ogen aanzienlijk. Als je erg rechte wimpers hebt, kun je een wimperkruller gebruiken. Wanneer u uw mascara aanbrengt, moet u deze intensiever gebruiken, vooral op de uiteinden. U kunt ook kunstwimpers gebruiken die geschikt zijn voor uw gezicht.

Referenties:
https://makyaj.com/dusuk-goz-kapaklilarin-bilen-gereken-6-goz-makyaji-uygulamasi

Auteur: Can Baskin