hoe een babyvest gemakkelijk te breien

Vergeet niet de video leuk te vinden en je mening te uiten in de reacties. Klik nu voor alles en meer!
Abonneer e Hallo allemaal, het is nieuw, dus ik ben deze keer weer bij jullie. Ik ga met jullie delen om een ​​mooi en elegant Duran-baklavapatroon met sterren te maken dat je kunt gebruiken bij allerlei soorten breiwerk, het is heel gemakkelijk om te breien, het is heel leuk dat je het kunt gebruiken in breiwerk voor volwassenen, babybreiwerk, trouwblazers, stola’s, tafels, babyvestje wollen, allerlei soorten breiwerk om een ​​echt heel eenvoudig heel elegant en maken te noemen Ik heb het patroon gebruikt terwijl de 360 ​​ft baby en 3 figuren altijd puften als je ons wilt laten gaan naar de bouwconventie, ondertussen kun je de 6 lussen en lagen slaap die je wilt op deze manier modelleren door op deze manier te berekenen die ik heb gemaakt, heb je de naait de fontein zei dat ik ook het onderste elastiek zag, je kunt hier elk elastiek gebruiken dat je wilt nadat we het elastiek hebben vastgemaakt, ik sta voor de dood Heb ik alle lussen op een rij gebreid Heb ik alle lussen gebreid op de achterkant ga ik terug We beginnen met het patroon Allereerst draai ik de lussen Of de rechte lus Prete en ik ben Dus we kennen alle lussen en de achterkant een Reverse breien volgende, deze dobbelsteen, is dit mijn dekmantel voor een tijdje Ik denk dat jullie allemaal steken op yasin Ik ga voor de dobbelsteen voor alle steken toen ik mijn gezicht kreeg terug ja, ik kwam naar de voorkant en er was geen typische toepassing başlıyorum edge loop minden Neem mijn riem en dan omgekeerde breilus Ik ben drie rechte steken op het touw Ik kocht mijn kont en na de zinkende steken in 13 van de 3 steken Ik ben drie samen Weven ik han nadat ik er ook weer in zit Niet hetzelfde zinken, ik verwijderde een lus meer trekt Het zou een drie lus zijn Drie steken in omgekeerde richting van deze pergol en ik doe dezelfde omgekeerde herhaling, in dat ik verdrink in drie steken terwijl ik een lus teken, ik ben een opblaasbare lus die weer over een lus is gekleurd Ik heb een lus uitgetrokken in plaats van te weten dat de inverse hiervan een rechte inverse is, hoewel ik’ m sluit de lus in een lijst wacht 3 weer ik trok een van de 3 lussen eruit, vul hem een ​​keer en zak weg in de dezelfde plaats weer en trek nog een lus dan heb ik 3 inverse lussen van de volgende lus, ik zink op dezelfde manier als de kaart met 3 lussen achteruit gaat van deze lus en 1 lus Brei als een aanvulling die dag Ik kom terug We draaien de randlus in de richting die je net zag Ik nam mijn steek Ik kwam aan de achterkant van een platte lus Vervolgens zijn er lussen We hebben 3 lussen uit de lus verwijderd, in 3 daarvan heb ik een voor een in de tegenovergestelde richting geknoopt Ik zag dit soort fruit, recht in de richtingen Dit is Perzisch maar op een dag kom je bij deze vreemde ring we weven een voor een we voltooien de ringen in deze volgorde ik ga dood omdat je de ringen zag ja ja weer hij kwam naar voren en ging door pas het formulier toe wat als je je familie was opzij er is een reflectie na het eten dan daar Drie op een rij hebben we 3 van deze 3 lussen verwijderd, nu wil ik zeggen dat ik de plaatsen van de eerste rechte lus hier op de taxameter verander, vanaf de achterkant neem ik een goede op mijn rug en wij een van ons nam de lus naar voren d, we breien de lus recht en keren deze om met de lus voor dit model, omdat ik brei als de volgende normale en platte medium breilus en waar ik hem hier wil hebben, in tegenstelling tot de lus aan de andere kant ondersteboven van de achterkant, ik verander de lussen in de lussen om ze recht te houden en ik brei zoals je omgekeerd breit plat nadat het ook overal in de provincie was, dus rijd ons breiwerk weer recht, kijk naar het tegenovergestelde naast het, we komen bij de andere ster, er zijn hier drie opeenvolgende lussen, er zijn omgekeerde lussen naast deze 3D-lus we vervangen de rechter lus aan de rechterkant door de omgekeerde lus aan de rechterkant en de rechte lus aan de linkerkant door de omgekeerde lus aan de linkerkant bespaar tijd Ik verander de locatie in de lus Ik houd tegen de lus en het lijkt plat Het breiwerk was hier drie We zullen de steken van de eerste drie verwijderen tijdens het volgende patroon, En we hebben vastgesteld dat deze ster in het midden van de twee patronen, alle omgekeerde dop mijn middelste rechte steek Bedek de steek recht aan de linkerkant aan deze kant van de linker andere kant en ik brei deze achteruit als een omgekeerde rechte en middelste steek, hoewel het spijt me Later zijn de twee steken aangekomen sinds de platte kant , hier heeft de lus weer de dode kant bereikt hier zij aan zij wanneer je naar de zijkant glijdt terwijl we een omgekeerde platte paal weven, en waar het omgekeerde op zijn plaats is wanneer ik het verander is het een omgekeerde O en dan hou van je 13 rechte steken Dit is de derde keer, ik snap het ook als het wordt vervangen door het tegenovergestelde van hier Dit is het omgekeerde in dit nummer van het tegenovergestelde Dit is het tegenovergestelde van de andere, als ik de rechte lijnen hier verander, draai ik die kant volgende ik brei een rechte en zijlus en het is goed hier kijk naar de lussen aan de achterkant brei nog een keer in de richting waarin ze zijn en brei de platte lussen recht en keer de achterkant van het abonnement om Ik sta vooraan in dit breiwerk, mijn eerste model rij is klaar, nu gaan we de sec . plaatsen en sterren op de plaatsen waar deze 3 flats in het midden staan, op deze manier wordt de zijlus gevormd? Je hebt 1 rechte lus en 1 averecht. Ik brei het, averecht en averecht terug, dan komen er 3 rechte lussen uit, op dezelfde manier verwijder ik 3 lussen van elk van de 3 lussen en bekijk ze samen Het kwam tot het tegenovergestelde recht en rechte steek 300ml ik zak in elkaar Ik trek een steek Ik vul hem weer in Ik zak weer en trek nog een steek Dan achteruit rechtdoor Nieuwe pagina 3 steken Ik kom recht zijn Ik ga niet weg Ik zonk samen en ik kijk nog eens naar onze Excel die je naar binnen trekt en dan heb je een goede inverse vlakke omkering van wetende dat druiven en bijgerechten en ik hou van je in de richting zie je de achtergrond die 3 lussen ook ik zie die 3 steken in de tegenovergestelde richting op de steken die je kan uit 3 steken komen kan ook heel leuk zijn Enkel We breien het omgekeerd Ja, ik ben weer terug bij de oneindigheid van het breien Zo vat ik het op Wat eet je? Dit is het tegenovergestelde van dit Platte breisel en nogmaals, hier is het idee van Star Laten we zeggen dat we de juiste kennis hebben Mijn omgekeerde rechts Als we de linker lus aan de linkerkant veranderen 3e vlak variabel wetenschappelijk plat Brei meters boven de grond we weven 31 steken plat Keer dit om Ik verander de lus plat op zijn plaats Steek voor steek achteruit, het is weer recht en 31 achteruit gebreide steken en na 12 waren te moeilijk, we duiken hier in de derde steek, we verwisselden de lussteek achteruit en breiden hem, en d302 hier deze keer dus als we hier de emulsievorm maken, zal het vervagen, recht achteruit gaan en vice versa hier dragen we het vanaf de achterkant en zetten het recht, dit en vice versa Ik ben aan het breien, dan breien we als tweede in een rij derde op rij en we krijgen dat door het door de ster te laten gaan, dit is een omgekeerde birgol, ik schat het omgekeerde hier vanaf de achterkant En ik draai dit en ik zie dat het het tegenovergestelde is. Zie, er zijn hier twee rechte lijnen, er is een god aan de kant hier wanneer th ey shift, het komt die kant op, je weet dat het idee van morgen goed gebreid is, ik ben nu klaar met mijn beurt, de creatie van het MEV-model deed het op die manier ok om de achterkant te zien genaamd breien je gaat verder nogmaals door de islamitische tekst te herhalen die we in de klas hebben gedaan, zal ik laten zien dat het heel gemakkelijk is om een ​​eenvoudig patroon te maken, grotendeels terugvolgen en een echt nette uitstraling geven een zeer beleefde uitvoering zal het een gemakkelijk patroon maken wanneer het wordt blootgesteld. zeg abonneer je op mijn kanaal en vergeet mijn video’s niet te liken ik zie je in de nieuwe modellen in de nieuwe video’s doei doei abonneren

Leave a Reply