Hoe een kanten sjaal met bloemenontwerpen te haken, Mile a Minute, video-zelfstudie hakenHeb je ooit de Mile a Minute-haaktechniek geprobeerd? Het is niet zo moeilijk als u misschien denkt! In deze video laat ik zien hoe je een mooie kanten sjaal met bloem kunt haken …
vandaag zal ik je laten zien hoe je deze kanten sjaal kunt maken was een prachtig bloemmotief voor mijn sjaal ik gebruikte een streng Caron gewoon zacht garen en een haakmaat G 425 millimeter mijn sjaal is ongeveer 59 centimeter lang en 9 centimeter breed de sjaal is gemaakt in strepen die vervolgens met elkaar worden verbonden als je gaat ik geloof dat deze techniek mijl per minuut wordt genoemd ik heb mijn sjaal gemaakt met 4 strepen, maar je kunt de jouwe zo breed maken als je wilt als je franjes aan je sjaal wilt toevoegen de kettingruimtes aan het einde van elke riem is er een perfecte ruimte voor en nu zal ik een klein voorbeeld maken om je te laten zien hoe de steek en dit patroon werken ik begin met drie kettingen een twee drie en dan in de derde ketting vanaf de haak of de allereerste ketting die ik heb gemaakt ik maak een stokje vervolgens maak ik drie kettingen een twee drie en nu ga ik twee stokjes aan elkaar haken in deze twee lussen van de ketting en een stokje dat ik net heb gemaakt dus sla ze over en steek mijn haaknaald erdoor de twee lussen op deze manier teken ik je pa-lus en ik maak mijn eerste stokje maar ik maak het niet af, sla dan weer over en ik steek mijn haak weer door dezelfde twee lussen op deze manier en ik maak een tweede stokje maar ik maak het niet af en nu doe ik maak al deze twee stokjes en ketting nu allemaal weer aan elkaar drie kettingen een twee drie omslag en ik haal de haak nu door drie lussen op deze manier ik laat een lus vallen en ik maak een stokje en ik maak het af tot nu toe mijn patroon gaat als deze ketting en een stokje en dan ketting en twee stokjes maak samen een ketting en een stokje af en vervolgens maak ik ketting en twee stokjes en werk ze samen af, dus ketting drie omslagen door de twee lussen Ik haal mijn haaknaald trek een lus op en Ik maak mijn stokje niet af en ik maak er nog een nu ik ze allemaal samen heb gemaakt, dus laten we nog een keer kijken hoe het gaat met ketting en een dubbele haak ketting en twee dubbele haakjes aan elkaar afgewerkt ketting en een dubbele haak ketting en twee stokjes klaar gether en zo ga ik door met het haken van ketting en een stokje, dan ketting en twee stokjes, eindig samen een – en nu moet ik op deze manier blijven haken tot ik een stuk heb zo lang als ik wil dat mijn sjaal is dus voor de sjaal die ik heb gemaakt, heb ik dit stuk ongeveer 58 inch alleen hier gemaakt, ik heb mijn streep iets langer gemaakt en als we deze goed tellen, laten we ze clusters noemen ik heb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 van hen en voor de sjaal die ik heb gemaakt, had ik 82 als je je streep maakt, begin je met een ketting en een stokje, maar je moet eindigen met een ketting en twee stokjes, dat is heel belangrijk. controleer of het afwisselend 3 2 3 2 3 helemaal aan de overkant is, want dat is erg belangrijk – nu ga ik door met haken aan deze kant van mijn haakstuk en steek ik de haak tussen de ketting en het stokje hier dus dat is waar de haak gaat als ik doorga met haken maar eerst maak ik zes kettingen een twee drie vier vijf zes daarna sla ik om en steek de haaknaald in de ruimte tussen de kin en het stokje zoals ik al eerder zei ik maak een stokje maar maak het niet af ik maak een tweede stokje en ik maak het niet af en ik maak een derde stokje en nu maak ik ze allemaal samen af, dus eigenlijk heb ik een cluster van drie stokjes gemaakt, daarna zal ik deze ketting en twee stokjes overslaan en ik zal aan de ruimte tussen ketting en stokje net zoals ik hier deed dus in de ruimte maak ik drie stokjes dus ik maak een eerste stokje ik maak het niet af mijn tweede stokje en mijn derde stokje nu maak ik ze allemaal af samen maak ik vervolgens zes kettingen een twee drie vier vijf zes en in dezelfde ruimte waar ik mijn eerste cluster heb gemaakt maak ik nog een cluster een stokje ik maak het niet af twee en drie nu weer sla ik deze ketting en twee stokjes over en Ik zal in de ruimte werken tussen ketting en een stokje maak ik een cluster dan maak ik zes kettingen één twee drie vier vijf zes en in dezelfde ruimte en maak nog een cluster twee drie en nu ga ik zo verder haken over een cluster zes kettingen en nog een cluster hier ben ik bijna aan het einde van mijn haakplaag, maar voordat ik verder ga, moet ik deze garenstaart verbergen en ik gebruik een kleinere maat haak alleen omdat het handiger voor mij is, moet ik deze rij als de goede kant markeren, dus ik ga om daar een klein stiftje te plaatsen en nu ga ik mijn werk omdraaien en ik maak zes kettingen een twee drie vier vijf zes en dan in dezelfde ruimte waar de twee clusters gemaakt zijn zal ik nog een cluster maken een twee drie en nu Ik kan op deze manier blijven haken ik maak zes kettingen een twee drie vier vijf zes en in dezelfde ketting maak ik nog een cluster een twee drie dus hier in de laatste ruimte tussen de ketting en een stokje heb ik vier clusters gemaakt een twee drie vier en ze zijn allemaal gescheiden door si x ketens volgende Ik sla dit cluster over en ik zal in de ruimte werken waar de clusters zijn gemaakt Ik maak een nieuw cluster een twee drie ik maak zes kettingen een twee drie vier vijf zes en in dezelfde ruimte maak ik nog een cluster een twee drie en opnieuw sla ik het volgende cluster over en ik zal in de ruimte werken waar de clusters zijn gemaakt ik maak een cluster zes kettingen en in dezelfde ruimte een ander cluster en zo ga ik verder met het haken van cluster zes kettingen en cluster in dezelfde ruimte hier ben ik aan het einde en in de laatste ruimte werk ik een cluster dan zes kettingen en een ander cluster nu draai ik mijn werk 90 graden en maak ik nog zes kettingen een twee drie vier vijf zes en ik ga me aansluiten bij een losse steek in de bovenkant van de allereerste cluster en nu ga ik afhechten en ik gebruik een kleinere maat haak om de draadstaart te verbergen en hier is mijn eerste strook klaar ik begin de tweede op dezelfde manier en maakte de de eerste hier is mijn tweede stuk en ik heb net alle c geteld lusters Ik heb er 16 precies zoals ik in het eerste stuk hier had en nog een ding dat ik al noemde, maar ik zal het nog een keer doen, is dat het belangrijk is om te controleren of de clusters elkaar afwisselen 3 2 3 2 3 2 helemaal aan de overkant omdat het heel gemakkelijk is om een ​​fout te maken en dan als je aan het werk bent en je bij dat deel komt en het gaat niet lukken, moet je al je werk ongedaan maken en nu ik alles heb gecontroleerd, kan ik doorgaan met het haken van mijn tweede streep en de eerste helft zal ik precies zo haken zoals ik de eerste hier deed ik heb een kant voltooid en in de laatste ruimte heb ik 3 clusters gemaakt gescheiden door 6 kettingen nu ga ik mijn werk omdraaien en ga ik haken deze kant en ik zal mijn 2e rechte stuk verbinden met de eerste in plaats van 6 kettingen te maken zoals ik deed voordat ik er maar 3 1 2 3 maakte nu neem ik mijn eerste strook en ik vouw hem samen met de tweede en let op hoe ik het vouw dit is de rechterkant van de eerste en dit is de rechterkant van de se plaats een zodat de zijkanten die naar elkaar toe wijzen de verkeerde kanten van mijn werk zijn en nu mijn stroken zijn gevouwen maak ik een enkele haak in de ketting zes ruimte van de eerste strook net als deze dan maak ik drie kettingen één twee drie en in de ruimte van de eerste strook waar de clusters werden gemaakt I

maak nog een cluster één twee drie dus als ik nu mijn werk uitvouw nu is het hier verbonden Ik maak een cluster in de volgende ruimte Ik sla dit cluster over en maak hier een cluster een twee drie nu in plaats van zes kettingen te maken, ik maak er maar drie en Ik maak een enkele haak, ik vouw mijn werk en ik maak een enkele haak in de lossenruimte van de eerste strook, dan drie lossen en terug naar de tweede strook in deze ruimte en maak een andere cluster een twee drie en zo zijn mijn stroken verbonden en ik ga verder met haken op deze manier sla ik dit cluster hier over ik maak nog een cluster een twee drie drie kettingen een twee drie ik vouw mijn werk en in de ketting zes ruimte van de eerste strook maak ik een enkele haak dan drie lossen en terug naar mijn tweede strook en maak een cluster en ik ga verder met haken op deze manier verbind mijn stroken hier aan elkaar Ik heb een kruis gehaakt dat mijn twee stroken aan elkaar verbond en hier ben ik aan het einde en alles wat ik hier moet doen is zes kettingen maken een twee drie vier vijf zes en sluit met een losse steek aan de bovenkant van de allereerste cluster en ik zal snel genoeg deze garenstaart verbergen en doorgaan met het toevoegen van meer stroken en dit is hoe deze steek en dit patroon werken je gaat gewoon door met het toevoegen van stroken tot je je sjaal hebt zoals breed zoals je wilt