hoe je een bucket hat haakt met mij

hoe je een bucket hat haakt met mij hoe je een bucket hat haakt (tutorial) haak met mij Ik wil jullie allemaal bedanken voor al jullie steun! Ik kan niet geloven dat we op 1000 abonnees zitten. Ik ben zo dankbaar …
hallo iedereen welkom op mijn kanaal, dus ik ga vandaag een tutorial haken doen, dus we wisselen het af en heel erg bedankt voor de duizend abonnees dat is eigenlijk gek zoals ik zo dankbaar ben voor iedereen die bekijk mijn video’s zoals reageer op alles het is gewoon ongelooflijk voor mij en bedankt voor dit kerstcadeau en om dit te vieren zal ik een hele week lang elke dag een video posten ik weet niet of ik het kan ik weet het, maar het wordt een veel werk, maar ik ben bereid om het te doen, dus de eerste video is een tutorial met emmerhoeden ik heb hier een paar verzoeken voor maar ik ben er nooit aan toegekomen dus ik heb nu ook het geschreven patroon beschikbaar op mijn website en ik plaats een link in mijn beschrijvingsvak en je kunt leren hoe je een van deze kunt maken en ik vind alleen geschreven patronen gemakkelijker te volgen, zodat je ook kunt volgen wat ik zeg, maar je kunt het ook op papier bekijken ook als je het patroon begrijpt, dus laten we meteen in de video springen om te beginnen, je hebt 100 cotto nodig n garen ik gebruik de kleur zwart en een haaknaald van vier millimeter eerst gaan we een magische ring maken en we gaan er half dubbel haken vijf doe als je klaar bent de rij je gaat de steek over steek je haaknaald in de allereerste steek kan de eerste keer een beetje lastig zijn steek dan je haaknaald in de lus de werkende lus en haal hem dan gewoon door de eerste steek en daar kun je je rij samenvoegen en dit is de speciale slip steek die ik gebruik en dan kun je er daarna een ketting en begin je nieuwe rij nu ga ik in elke steek meerderen dus vanaf de magische ring van vijf krijg je een keer tien halve stokjes in de volgende rij weer wil je een losse steek doen om bij de rij te komen, dus ik zit nu ik heb mijn project omgedraaid ik steek de haak in de allereerste steek grijp de werkende lus en steek hem erin en trek hem erdoor en nu wil ik het draai het project om en dan een ketting en hier ga je de c blijven verhogen Omcirkel totdat je tevreden bent met de diameter ervan, dus ik ga elke steek weer vergroten, dus van 10 halve stokjes heb je 20 halve stokjes en dan na die rij wil je een halve stokje haken en dan meerder een half stokje één en dan meerderen om er dertig te maken en dan wil je twee halve stokjes haken en dan half stokje twee haken en meerderen en dan veertig vijftig zestig en uiteindelijk 70 krijgen dus nu neem ik gewoon een liniaal en ik ben het meten van de diameter van de cirkel het is echt wazig maar hier heb ik zes en een kwart inch gemeten voor de diameter en ik ben blij met die maat voor mij zou ik waarschijnlijk dat een medium maken en dan zes en een half zou een groot en zes inch zijn zou een kleine zijn dus nu gaan we alleen in de achterste lussen haken alleen rond de hele cirkel, dus je neemt helemaal niet toe en hier kun je zien dat ik hem in de achterste lus stop en de tweede vang zoals jij wil door twee garens gaan, doet dat logisch ik weet niet echt hoe ik het moet uitleggen sorry deze camerakwaliteit is nogal slecht ik moest veel inzoomen um maar ja haak gewoon in de achterste lussen je kunt ook een tutorial opzoeken als je dat niet doet ‘ Ik begrijp het nadat je klaar bent met de eerste ronde van alleen achterlussen, je wilt een tweede ronde van alleen achterlussen en nogmaals, je hoeft niet te verhogen nu hier ik ga de hoed gewoon naar beneden bouwen, dus je doet het niet ik hoef niet opnieuw te meerderen en je wilt gewoon een half stokje haken, hoe diep je hoed ook moet zijn, ik doe meestal 9 of 10 rijen van slechts een half stokje naar beneden, dus ik ben een beetje moe van het neerhurken en proberen te laten zien jij hoe je het moet doen op de witte achtergrond dus ik ben klaar met tien rijen je kunt er ook negen rijen van maken van gewoon eh haken na de twee achterste lusrijen euh het zal dieper zijn het zal rond gaan zoals hier in plaats van zoals ik gewoonlijk vind het leuk om de ondiepe te maken, maar mijn vriend vraagt ​​om een ​​grotere emmerhoed, dus ik ga hem groter maken, um ja s o dit is wow prachtig ziet er echt goed uit ik ga het een beetje uitrekken omdat het een beetje krap is maar dat is een goede zaak met katoen, je kunt het altijd uitrekken als het te klein is en als het te groot is, kun je het krimpen in de was ook door het net als het drogen op hoog vuur, dus nadat je klaar bent met de negen of tien rijen gewoon haken om je heen wil je alleen deze keer in de voorste lussen haken dus um een ​​half stokje en dan zet je het alleen in de voorste lus, dus ik zal je laten zien hoe het eruit ziet van dichtbij je wilt het halve dubbele haakwerk doen en dan alleen de voorste lus bevestigen het spreekt voor zich um je kunt een aantal tutorials online vinden, maar dat doe je gewoon ja ga gewoon op de voorste lus en meerder niet slechts een half stokje in elke steek en we zullen in de rij toenemen nadat ik net klaar ben met haken rond de voorste lussen en nu wil je weer beginnen met meerderen, dus ik ben gestopt met verhogen een twee drie vier vijf zes dus ik half dubbele cr haak zes en dan heb ik verhoogd dus voor deze rij ga ik nu half stokjes zeven en dan meerderen en je wilt dit gewoon doen totdat je de gewenste velglengte hebt, dus ik doe meestal graag zeven rijen voor de rand en dan zal ik je laten zien hoe ik eindigde, dus ik ben klaar met het haken van zeven rijen eh dit is waarschijnlijk een hele slechte kleur om de tutorial over te doen, maar eh ik hoop dat je het nog steeds begrijpt nadat je klaar bent met de zeven rijen, dat is één twee drie vier vijf zes zeven je kunt gewoon een schaar pakken en het teveel afhakken, moeilijk te doen in de lucht kom op daar gaan we oh mijn god weet je wat

ik ben vergeten dat ik ben vergeten om mee te doen vergeet niet te slippen dus slid het nog een keer zodat je het zo hebt en dan wil je het helemaal doortrekken en het gewoon afmaken zodat je dit hebt en dan wil ik het vastmaken met een extra knoop dus net als een gewone knoop en trek hem dan strak zodat hij dicht bij de eerste knoop zit ik vind dit gewoon leuk voor extra veiligheid, dus nadat je de extra knoop hebt gemaakt ben je in principe klaar en dit is je voltooide bucket hat um ik vind het leuk om de uiteinden in te weven zodat het schoner is dus we hebben dit uiteinde we moeten erin weven en dan hebben we ook het uiteinde in het midden je kunt gewoon een stopnaald pakken het lijkt erop dat deze het garen dwars door de stopnaald glijdt en ik ga graag langs de slipsteeknaad hier kun je het zelfs zien hopelijk hier ja ik vind het gewoon leuk om het te weven en het gewoon in te weven tot het niet meer te zien is, trek het er dan gewoon doorheen en als er dan nog een soort overtollige staart is dat je het dan gewoon kunt afhakken en dan kunnen we hetzelfde doen het uiteinde dus rijg het gewoon door de stopnaald en ga dan weer langs de losse steeknaad en trek het er gewoon door en dan ga ik gewoon de overtollige draden afknippen deze schaar is behoorlijk saai dus ik trek graag aan het een beetje zodat het als scrunching omhoog gaat en dan knip ik het graag en dan rek ik het graag weer uit en dan wordt het touwtje er gewoon in gestopt, net zoals ik het nog dicht kan knippen, maar zonder het risico te lopen het eigenlijke project te doorsnijden dat is altijd een grote angst van mij, zoals stel je voor dat je 15 uur aan iets werkt en dan knip je gewoon het midden door dat zou een nachtmerrie zijn eerlijk gezegd zou ik huilen dus dit is de voltooide emmerhoed als je er samen met mij een gemaakt hebt gefeliciteerd je hebt een nieuwe hoed maar als je het niet hebt gedaan en het in de toekomst wilt proberen, is het vrij eenvoudig, het is een beetje lastig om te volgen voor absolute beginners, maar zo groei je als een haakster om dingen te haken die een beetje geavanceerder zijn dan je niveau, dus ik echt Ik hoop dat je deze hoed eens probeert, je kunt het maken Er zijn zoveel verschillende kleuren dat ik persoonlijk het merk lilly suikercrème gebruik, maar ik denk dat burnett burnett ik weet niet dat handwerkgaren ook hetzelfde is, het is 100 katoen, dus ik vond dat katoen het beste is voor dit soort hoeden omdat het behoorlijk stijf en het behoudt zijn structuur goed en het is ook erg duurzaam en gaat lang mee, dus dit is het einde van een van de zeven video’s, dus houd het in de gaten, abonneer je leuk en laat een reactie achter als je deze video leuk vond en tot ziens in mijn volgende, denk ik morgen tot ziens