hoe je een gehaakte gesneden bloem breit


Hoe gebreide slofjes met bloemen?

Zodra je de afbeelding ziet, word je omringd door de geuren van bloemen. Vandaag heb ik een schoen voor je meegebracht waar ik al heel lang van droom. Dit was precies het model dat ik in gedachten had. Ik ontwierp een veerachtige booties met zowel kleuren als modellen. Ik brei liefdevol. Ik hoop dat je het ook leuk vindt.

Ik noemde deze mooie schoenen van met minder materiaal in korte tijd ‘lentebloemen’. Deze schoonheid, die bestaat uit 2 verschillende kleuren op een effen witte achtergrond, is in een zeer aangename harmonie met de levendige kleuren. Geschikt voor maat 37-38. Het is gebreid met een gehaakte leuning breitechniek. In de versiering werden naald- en twijgfiguren geborduurd. In de bovenste bloemen zijn 3 gehaakte gesneden bloemen gebreid en met behulp van een naald op de te bewerken delen gestikt. (zien: hoe je een gehaakte gesneden bloem breit)

We willen dat de kinderen het dragen met de vreugde van de lente en degenen die het dragen met de geur van de lente.

Het tweede deel van de video is hieronder: