hoe lang moet een colsjaal zijn

Gratis video-instructies voor het breien van een lussjaal voor kinderen en volwassenen. In deze video laten we je stap voor stap zien hoe je…
alle incidenten kinderen en voor hen doen we vandaag graag mooie dingen zelf we doen wat ja vandaag willen we iets breien de rollen zijn een beetje verkeerd of gewoon verkeerd verdeeld anders ik kan breien mijn vrouw kan niet breien vandaag ik laat zien niemand strekt zich uit we breien vandaag zo’n mooie lus sjaals op zich vroeg veel of ik die heb die heb ik niet en met deze geweldige local kun je eerst een warme nek krijgen en het ziet er super schattig uit van de dingen die je doet op de rit of je kunt er drie doen maak verschillende maten je hebt hier wol nodig maar wol uit bwt frankrijk 2 bolletjes wol geproduceerd je hebt een rondbreinaald nodig maat 5 tot 6 je hebt een stopnaald nodig met deze stoffen bij elkaar en als je deze niet allemaal apart wilt kopen en de instructies bij blade die willen downloaden, kunnen het hele ding als een complete set kopen, samen met de juiste baby-instructies, maar willen maak al lang geen reclame, maar docenten, ik laat je gewoon zien hoe het moet, dat is precies wat ik je laat zien hoe je het deelpatroon strikt kunt gebruiken Ik ben hier al begonnen en heb al een stuk hoger gebreid patroon mooi structuur de grap is uiteindelijk dat ik een rij links rechts links rechts links stukken en het retourstuk links rechts links rechts links rechts dat betekent dat deze structuur een maas in mijn machine is, dus elke maas is verschoven nu ben ik op het punt waar ik een rechter gaas heb dus blijf het medium zo doen zijn linker steek daar leg ik de draad op de voorkant en ga controle, dus rijd daar en links is rijden vooraan en is gewoon normaal om te verven en zich zorgen te maken en wat doe je gewoon heen en weer doen en dan Houd je zo’n mooi parelmoer vast en helemaal aan het einde wordt het hele ding vastgeketend en dan aan elkaar genaaid en kant-en-klaar, ik zal het je nu laten zien op spel nu heb ik de tip dat zou moeten betekenen ik ga ook het bloed afnemen ben je dan klaar met de blik dat is nu een voorbeeld een beetje korte vakantie is ook heel normaal hoe we het alleen maar aan de rechterkant doen en dan ik’ ik krijg mezelf vandaag maar is ook echt als ik een beetje strakker ben dan krijg ik deze hier dat is mijn mooiste eigenlijk gewoon leuk ja ik heb nu het toont weer zo normaal een juiste machine haalt zack zo en de achterkant praat erover zo je zou hebben van ik ben een beetje aan het rondhangen dus het laat nog steeds zien hoe het werkt dus nu zal ik je kort laten zien wat een mooie lucia in het product zal worden daarna je de twee strips aan de bovenkant samenvoegt en dan samen laadt met een van die stops en dan trekt het hele ding me naar rechts en het geluid is al gedaan, maar super basics zou nodig zijn als dat in deze video zou ontbreken, dingen zoals steken oppakken of normaal breien, dat is het beste kijk in de video van de binaire of van de instellingen daar wordt alles nog eens heel precies beschreven, anders is de lokale super eenvoudig en ik denk en waarschijnlijk vooral met dit paarpatroon is het echt heel leuk tijdens het strekken

Leave a Reply