Hoe maak je 5 spiesjes ✅ Makkelijk te breien sokken

Hoe maak je 5 spiesjes ✅ Makkelijk te breien sokken

5shishchorap #fivehschorap #fivehschorapymaki #fivehschorapmademi #knitting #knitting #crochet #easycrochet #amigurimi #socks #socksknitting #loopyarn.
abonneer e hallo iedereen welkom op mijn kanaal vandaag zal ik proberen uit te leggen hoe je sokken op de eenvoudigste manier breit met vijf spiesen Allereerst beginnen we met twee spiesen en we zullen in totaal 20 lussen breien en we zullen onze soep beginnen met elf of tienden ervan gooien. [Müzik] schrijf je in, dit zijn wij tweeën, we trekken een beetje aan zodat het niet losser wordt, we gooien onze tweede lus.
[Müzik] abonneren ik gooi 16 steken abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren ja nu gooi ik eten abonneren ons 3 stiksel proces is voltooid nu zullen we de eerste rij breien zonder enige verhoging abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren het is moeilijk om een ​​beetje te breien, maar later, naarmate het aantal lussen toeneemt, wordt het allemaal gemakkelijker voor ons abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren we breien de binnenste lussen nu besteden we het bij onze aankomst, het was een beetje krap voor onze slechtzienden abonneer inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven We hebben de steken op 12 naalden gebreid nu ik zal beginnen met zowel verhogen als het opzetten van de nieuwe naalden we zijn onze eerste lus aan het breien dit is ons klimaat nu zullen we een van de twee lussen inschrijven Ik heb je vergroot Ik ben deze tweede lus aan het breien 13 lussen werden 6 lussen, de tweede nu dragen we inschrijven 6 lussen samen met een verhoging nu twee shims in deze rij we dragen het abonneren abonneren abonneren en we zullen dezelfde veiling aan deze kant doen [Müzik] inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven Ik heb 34 steken gebreid Nu verwijder ik de laatste steek van deze, schrijf je in om een ​​verhoging te doen inschrijven schrijf je in we hebben onze gTA V maaltijd verwijderd, we breien de laatste steek en maken deze rij af en zitten 6 steken nu, nu is het tijd om de derde steek te plaatsen hier zullen we de eerste steek breien en de tweede van de onderkant vergroten abonneren abonneren we breien deze steek ik vermeerder een van de twee mensen abonneren abonneren 13 worden abonneren 345 16 nu dragen we het laatste nu inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven dit viertal we breien gTA VV steek ineens maken we een verhoging abonneren maar alles hier we hebben ons aantal steken verhoogd tot 6 we hebben in totaal 24 steken inschrijven ja we hebben de eerste gemaakt begin op deze manier nu breien we 33 toeren zonder deze ene toer te vergroten we vergroten de andere toer we meerderen tot we het kamgedeelte van onze voet bereiken We gaan zo verder. Nee. Het is open, zonder te schreeuwen. Ik ben ik ga deze derde rij breien.In het begin zijn de naalden een beetje moeilijk. omdat het aantal steken minder is, zal het voor ons een beetje gemakkelijker zijn om te sterven naarmate het aantal steken toeneemt abonneren inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven maar laten we deze rij breien Laten we elkaar weer ontmoeten op veilingen in 34 rijen we zijn nu klaar met onze twee rijen 4 Nu gaan we onze twee meerderingen maken, we breien onze eerste steek op dezelfde manier, we maken een meerdering door twee steken we verhogen die laatste steek we houden de eenheid schrijf dit in en we breien het meest oprecht we doen hetzelfde aan deze kant we zoeken deze tweede we vergroten deze tweede lus vanaf de onderkant is dit de tweede we breien alle lussen in dit werk nu breien we er een van de laatste lus op de laatste naald doen we het abonneren abonneren abonneren abonneren het is de laatste we kwamen thuis nu ya dibind de laatste steek We verhogen er maximaal één. We breien onze laatste steek. Onze meerdering in 4 rijen is voorbij. Nu breien we opnieuw vijf rijen zonder enige meerdering, en dit is één rij, we meerderen nog een, totdat we bij de scan sectie, dit abonneren abonneren en we gaan door met dezelfde operaties abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren mis deze tweede veilingen we zijn klaar nu gaan we naar de derde fase abonneren abonneren dit is ongeveer 15 16 loops aan een spies

tijd volwassene 37-38 maat is genoeg voor één voet, het meerderproces is genoeg laat me je laten zien 13 meert dit later de kam Als je klaar bent, laten we nu weer verder breien Ik meerder vanaf de onderkant van twee lussen dit en ik ben de tweede lus aan het breien, dit nam toe en de tweede reden sterft abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren ik verhoog vanaf de onderkant van de laatste lus Ik brei de laatste slag abonneren en opnieuw aan deze kant Ik brei de tweede lus eerste lus Ik ben nu maak deze tweede lus vanaf de onderkant abonneren abonneren abonneren ik brei dit van binnen Ik verhoog vanaf de onderkant van de tweede abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren ja nu zullen we onze verhoging aan deze kant doen abonneren of je weet dat ik dan brei tot M dan ik zal weer in voedsel toenemen inschrijven we komen tot deze laatste wetenschap dan maak ik een verhoging vanaf de onderkant van mijn vertrouwen dan zie ik dat ik de volgende verhoging zal afmaken totdat ik bij de tara kom ik brei een rij tot er 16 of 17 zijn loops, ik verhoog het in een rij, dit gaat naar het Tara-deel van onze voet. Ik heb de meerdering voltooid totdat er in totaal 15 steken in een enkel werk zijn, ik heb onze meerdering op deze manier verhoogd, we hebben onze meerdering op deze manier voltooid, omdat we een kant ervan met één rij hebben verhoogd, de toenemende delen van onze soep was ook normaal, ja, nu zullen we deze sok voltooien door continu te breien zonder te verhogen totdat we het balgedeelte bereiken. Als we bij het balgedeelte komen, gaan we verder met de toename en afname in de hiel abonneren. Ik brei dit sok totdat het bij de bal komt pizza Hier, ik zal de lussen hier draaien zodat er 10 lussen op het hielgedeelte van de sok zijn we zullen de bal maken, we zullen hetzelfde aantal voedsel op de hiel achterlaten als we beginnen met de teenlus, en aangezien er in totaal 30 lussen zijn, stap ik in het vliegtuig ik noem hem abonneren 15 ik ben wees dit is 19 abonneren dit staat ik plaats een marker abonneren a besparingen 3 14 15 abonneren is je kaart dit is wat ik heb gegeten 89 en kom hier ik draag een stift dit en ik brei tot ik hier ben en dan ben ik hier je begint je tekortkomingen goed te maken Ik abonneer me op de GTA 5 6 7 389 vanaf de laatste lus Ik zie hem niet Ik neem de draad naar voren zodat de persoon de laatst overgebleven lus op deze manier passeert Ik krijg deze draad verward terug opmerking Ik neem hem zonder over de lus te breien lus we hebben hier een afname gemaakt ja nu kom ik aan het einde van deze rij en ik zal hier hetzelfde doen we breien de omgekeerde lus voor u om te zien ik heb hem niet omgedraaid abonneren abonneren abonneren abonneren Ik verwijder deze markeringen niet inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven we kwamen bij de laatste lus hier ik pak het touw vooraan wat zeg je ik besteed het eten sociaal en zonder dit neem ik de oorlog weer en neem de tweede verder door te breien van het eten, dit is waar onze bal langer wordt en we de projectie van onze samenleving zullen geven, zullen we het verlengingsproces doen zonder de lussen aan de rechter- en linkerkant volledig te breien totdat de lussen van de lussen op de plaats komen die we hebben gemarkeerd.
[Müzik] abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren we verliezen geen enkele tekenplaats abonneren abonneren abonneren abonneren ja nu hier ook nog 2 loops abonneren nu een we krijgen alleen deze inspanning, we gaan door twee en we krijgen de naald weer voor het meest linkse werk zonder te breien En we zullen hier doorgaan met breien aan het einde, de steken die we hebben genomen zullen in Antalya blijven voordat we sterven, de rechter blijft ja, nu komen we naar rechts door opnieuw te breien inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren inschrijven en dan nog 2 lussen we nemen ons touw naar voren Dit is dit haar, we geven de lus aan het einde door en geven het door aan dit nummer en we krijgen de lus zonder te breien abonneer abonneren abonneer dit en hetzelfde proces tot het einde van de rij, we doen dit aan de linkerkant en aan de rechterkant, we blijven op dezelfde manier breien totdat we 10 steken hebben zonder te breien. Ik heb de lus niet gekocht, waarom ben ik hier gekomen, nadat ik hem heb gesneden, koop hem niet van het laatste breiwerk, dat wil zeggen, we zullen het driehoekige deel van de bal vormen door de lussen hier één voor één te nemen , we zullen het driehoekige deel van de bal vormen. we hebben de kennis die we van achteren hebben gekregen en het laatst hebben gebreid, daarna zullen we een verhoging maken abonneren inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven ook hier inschrijven, we moesten hier weten Ik krijg resultaten zonder te geven deze IMEI, geef alles opnieuw door en ga verder zonder dit te geven, ja we kunnen onze tool nu verwijderen

ja, we hebben hier 3 draden van de toppen verzameld, zonder de hele tijd de lussen te breien. Nu hebben we ze hier bewaard, we gaan ze een voor een breien. Maar er is een koopverschil hier, nu nemen we deze lus hier Suat, nu nemen we het hier. Er is een draad hier en dan breien we deze lus met deze draad, dus 2 Het werd een lus, we breien beide, maar nu zijn we begonnen met het sluiten van de bal en we zullen hetzelfde doen aan deze rechterkant abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren we halen deze tool hier weer tevoorschijn we hebben 3 van deze steken sociaal en spring over het touw hier niet twee lussen tegelijk we krijgen 2 lussen tegelijk abonneer beide tegelijkertijd deze, we zullen onze bal sluiten door van rechts en links te breien, we hebben de eerste lussen, nu krijgen we deze tweede lussen abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren en deze zijn ook zonder tweede breien We kwam terug met de lus die we namen, maar ik bevestig alleen de fles aan deze lus. abonneren waarom ik hier later op kom, nadat we het deel hebben behandeld dat je dwarszit, is er niets meer en hoeven we alleen het deel te zien abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren hier krijgen we dezelfde lus hier de laatste fles we sprongen ervoor ik neem ze allebei tegelijk, ik neem de eerste steek zonder hem te breien en hij gaat door tot hij het linkerhoofd bereikt abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren en weer kwamen we bij het eten dat we kochten zonder dit rechts. Nu neem ik het springtouw mee en allebei. Per slot van rekening sterf ik beide tegelijk. [Müzik] deze bal begint zich langzaam te vormen, dus ik kom hier op. Nadat we alle maaltijden op dezelfde manier hebben afgewerkt, gaan we op de vloer inschrijven. Ons afsluitingsproces voor deze bal is bijna voltooid. We hebben hier nog maar één kennis, en nadat we het hebben gesloten, gaan we zelfs naar het deel van de sokken, de laatste vond het leuk om het te sluiten, laat me je laten zien abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren dat wat heb je van de laatste hiel geknipt er was een koe, we nemen ook deze lus, samen met dit springtouw, wie heb ik in gedachten Aangezien dit een kleine lus is, schrijf je een beetje strak in, schrijf je in, het zijn 12 lussen, we krijgen beide, laat maar , maar nu zijn we klaar met het sluiten van de bal, onze samenleving is gevormd inschrijven ja zelfs nu ga ik naar het deel hier zullen we de lussen weer in twee delen zodat we comfortabel kunnen breien inschrijven [Müzik] wat betekent de laatste 14 is deze oorlog Ja nu gaan we naar ons werk op deze leeftijd abonneren abonneren dit hielgedeelte is een beetje afleidend maar we krijgen het op de hiel abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren deze bal is helemaal voorbij ja, nu breien we het deel zelfs zonder toename of afname. Als je wilt, kunnen we het direct in het elastische breiwerk doen, of na een paar rijen te hebben gebreid, kunnen we doorgaan naar het breimuseum. Hier moeten we de overgang naar de voorkant van de sok met hak een beetje krap, omdat er hier een opening is, omdat er een beetje hoogte was.Laten we nu doorgaan met breien, we breien een beetje saai terwijl we van de hiel naar de achterkant gaan, abonneer om de opening te elimineren , abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren deze auto wordt in algemene termen als afgewerkt beschouwd. Alleen het enkelgedeelte is als voorbeeld gelaten, en we kunnen uw zwarte lengte naar uw smaak zetten. Ik brei meestal een beetje normaal gebreid en elastisch erop, maar ik gebruik een voorbeeld om dit te illustreren. Ik heb het gedaan, maar je kunt elk voorbeeld of kleurrijk werk maken dat je wilt, abonneer, laten we de hielovergang van voor naar achter hier weer een beetje strak doen abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren, maar als je wilt kun je het kort laten zoals booties, je kunt het ook als een verspilling gebruiken abonneer je wordt geabonneerd deze jeugd staat onderaan de mijne het is voorbij, het is al gemakkelijk voor iedereen, vergeet niet mijn video leuk te vinden en te abonneren op mijn kanaal abonneer abonneren abonneren abonneren abonneren