Hallo allemaal.. Welkom op ons kanaal. We zijn hier met een nieuwe breivideo. Voorheen breimodel met deegroller, breimodel met liniaal, breimodel…
hallo vrienden welkom op mijn kanaal vandaag zal ik je een mooi bootie-model laten zien, we zullen eerst de slofjes breien, dan zullen we ze versieren zoals je wilt, ik zal linten op deze manier naaien, ik zal op deze manier beginnen, deze slofjes kunnen gedragen tot een jaar oud, beginnend met 50 lussen, ik liet 20 lussen aan de zijkanten, 10 lussen aan de linker basis 8 Ik brei rijen 2, 4, 6, 8 8 rijen harosha brei 2, 4, 6, 18 bootie basis zal 18 rijen zijn dit deel 8 rijen dit deel 18 rijen Ik begin met 50 lussen nu begin ik met het breien van harosha de eerste rij zal recht zijn totdat dit deel 8 rijen is we breien tot 8 rijen nu breek ik 20 lussen vanaf deze kant Ik knip 20 stukken van deze kant en er blijven 10 lussen over in het midden Ik ga door met breien tot ik 18 toeren heb Ik ben klaar met breien nu Ik brei nu de teen van de laars zal zo zijn nu versier hem nu Ik zal je laten zien hoe om een ​​lint te maken dat begint met 8 lussen, brei ik nu 5 rijen i Als je het leuk vindt, vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal 🙂

Leave a Reply