Honderden recyclingideeën in de categorie DIY worden gelezen en gevolgd door duizenden volgers. Vork bloemmotief gratis video

Dit handvrije bloemenmotief, dat je kunt gebruiken in kleding zoals met de hand gebreide vestpatronen, truien en vestmonsters, kan ook de voorkeur hebben als decoratie-item door het te maken met andere garens dan wol.

Bloempatroon met vorkvrije video

Het bloemmotief met vork staat aan het einde van ons artikel met gratis videoverslag. Door gebruik te maken van ons artikel, kan dit bloemmotief ook gemakkelijk als voorbeeld worden gemaakt. Voor een bloemmotief met een vork hebben we een vork, een quiltnaald en een andere kleur wol of een andere draad nodig.

Doe-het-zelf evalueert oude en ongebruikte items in huis en brengt ook geweldige dingen tegen lage kosten. Vandaag hebben we te maken met een doe-het-zelf-project over bestekmotiefvrij.

Doe-het-zelf-recyclingprojecten, waar onze volgers grote belangstelling voor tonen, kunnen oude en ongebruikte items in huis evalueren en geweldige dingen opleveren tegen lage kosten. Vandaag hebben we te maken met een doe-het-zelf-project over bestekmotiefvrij.

Bestek bloemenpatroon gratis

Dit handvrije bloemenmotief, dat je kunt gebruiken in kleding zoals met de hand gebreide vestpatronen, truien en vestmonsters, kan ook de voorkeur hebben als decoratie-item door het te maken met andere draden dan wol. Het bloemmotief met vork staat aan het einde van ons artikel met gratis videoverslag. Door gebruik te maken van ons artikel, kan dit bloemmotief ook gemakkelijk als voorbeeld worden gemaakt. Voor een bloemmotief met een vork hebben we een vork, een quiltnaald en een andere kleur wol of een andere draad nodig.

Hoe maak je een bloemenpatroon met een vork?

Gratis bij een bloemmotief met een vork, we steken eerst de draad in de eerste tand van de vork en duwen deze naar beneden. Dan beginnen we de draad in de tanden van de vork te wikkelen, van achteren en van voren. We zetten dit wikkelproces voort, dat we begonnen vanaf de onderkant van de vork tot aan de punt van de tanden. De truc is dat de draad die we wikkelen strak zit. Als het puntje van de tanden komt, snijden we de draad af door deze vrij lang te houden. We zetten de naald op de punt. We steken de naald door de eerste tand van de vork, trekken hem van onderaf naar buiten en plaatsen hem op de volgende tand. We passen dit proces toe op elke tand van de vork.

Als een gratis videoverslag met een bloemmotief met een vork wordt bekeken, wordt het voorbeeld van een eenvoudig bloemmotief dat we schriftelijk proberen uit te leggen beter begrepen.